Şimdi Ara

Drone wltoys q222k (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
3
Favori
3.845
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • site güvenilir bi site markada güzel 4 yıl önce bir alişverişim olmuştu. tek sıkıntı o dronun ederi o zaten ama her yer çok pahalı oldugu için uygun duruyor.
  • alsammı ki geçenlerde iha1 lisansı aldım. pratik olur. Ulaa durduk yere adamı masrafa sokarsınız siz :D
  • Site yetkili distribütörün sitesi, sıkıntı yaşamazsınız.

4 ay önce 234 liradan sattılar, hepsiburada dükkanlarından. Satıcı ve gönderici pilottr mağazası idi.

Konusunu da açmıştım: LİNK

Ben oradan satın almıştım.

İlk drone deneyemim için beni tatmin etti. Drone dünyasına giriş yapmak için kafi bence. İlk 2-3 uçurmamdan sonra biraz alıştım gibi. Artık istediğim manevraları yapabiliyorum. Lakin rüzgarlı havalarda uçurmak cidden tat vermiyor, bilginiz olsun. Havada sabit durma özelliği bulunuyor(muş), fakat ben hala beceremedim sabitlemeyi. Ek olarak pil süresi 8-10dk civarı olduğundan, tam keyiflenmeye başlamışken pıt diye bitiyor. Ek pil almayı düşünüyorum ve usb 'den şarj edilebilmesi için 11 liraya ara kablo satın aldım banggood'dan (dışarıdayken powerbank ile şarj edebilmek için). Kamera kalitesi berbat, vga kalitesinde, 15 yıl öncesinin cep telefonu kameralarından hallice. Kamera ile görüntüler kaydederim, bunları anı olsun diye saklarım diyorsanız, hayal kırıklığına uğrarsınız. Ben bir kaç defa kamera aktif uçtum, ama kayıt için değil, sırf yukarıdan bakmak için, ki o bile pek tatmin etmedi de herneyse. Zaten drone 'un kendisi de 3-4 yıl öncesinin modeli sanırım, zira yurt dışındaki bir çok kaynakta 2016'lardan yazılar var, ancak enteresan olacak ki orada da hala satılmakta ve yedek parçaları da güncel stokta bulunmakta. Kalitesi zayıf ve eski bir model olabilir ama kesinlikle ve kesinlikle oyuncak drone 'larla karıştırmayın. Aynı RC dünyasının araçları gibi her parçasına kadar yedek parçasını bulabiliyorsunuz. Oyuncak olsa idi, yedek parça bulmak mümkün olmazdı.

Başka sorularınız varsa yardımcı olabilirim.

EDIT: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaskoo_87 -- 9 Mart 2020; 22:6:20 >

• fantilatör F kullanıcısına yanıt
    Sipariş kargoya verilmiş dün, çok hızlı yaptılar beklemiyordum cidden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bindirim+indirim olmuş, yazıldığı gibi 875 liralık bir iha değil. Ne kadar ekmek o kadar köfte olduğunu düşünerek alın.

• Almayi düşünüyorum

Kargo gelince paylasir misiniz ben havaleyle aldim bes gun ucreti hesaba gecme hakkim var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyyubi87

Arkadaşlar drone merakınızı anlıyorum eski bir drone kullanıcısı olarak sol stick sıfır noktasından başlayan droneları almayın ucuramazsınız. Ortada olsun aşagı bastıkca asağı yukarı kaldırdıkca yukarı kaldırsın. Sıfır noktalı kumandalar yarış dronelarında olur ve bilenler içindir. Havada sabitleme özelliği olan drone bakın. Ucuz dronelar gerek uçuş mesafesi gerekse havada düzgün durmaması ile sizi soğutur. Evde boş yer olmadığından sağa sola çarpar düşer, Dışarda rüzgara direnci olmaz alıp başını gider... Giriş seviyesi için 500 tl ye bulursanız sıfır tello alın biraz daha para veririm derseniz güvenilir birisinden ikinci el gimballı mavic mini ya da spark alın

spark uçurdum uzun süre, şimdi de fimi a3 sahibiyim, arkadaşın yazdıkları çok doğru..

Teallahım yurtiçi kargonun 18 saatte getireceği tutmuş. Anlamadım dün akşam 17.30da verilen kargo nasıl bugün 13'te gelebilir. Acil bir şey olsa acil bir şey olsa 2 günde anca kargoya verilir, 3 iş günü kargoda kalır, hafta sonu felan derken 1 haftaya anca gelir.
    Drone wltoys q222k

• quote:

Orijinalden alıntı: fantilatör

Teallahım yurtiçi kargonun 18 saatte getireceği tutmuş. Anlamadım dün akşam 17.30da verilen kargo nasıl bugün 13'te gelebilir. Acil bir şey olsa acil bir şey olsa 2 günde anca kargoya verilir, 3 iş günü kargoda kalır, hafta sonu felan derken 1 haftaya anca gelir.
    kargo konusunda yurtiçi kargo çok hızlı.

hocam fake atıyorlar gelmeden geldik yoktunuz diyorlar muhtemelen sizin oraya başka paket yoktu yada gelecek yeni paketler var hepsini beraber atarız diye düşünüyorlar
  • investing kullanıcısına yanıt
    Yok hocam evde kimse yokmuş o sırada adam beni de aramış zaten görmemişim aradığında da.

• Arkadaşlar drone içinden lcd ekran çıktı mı? Bende telefon tutacağı gibi bir şey çıktı. Ama kutusunda lcd resmi mevcut.

• Zerotech dobby sahibiyim.bataryasi disinda cok memnunum ve yedek batarya bulamiyorum.

Sirf batarya icim fimi a3 almayi dusunuyorum ama onada baktim goruntu kalitesi vs zerotech ile ayni.zerotech i 600e almiatim simdi 1100 olmus.fimiyebo para deger mi bilemedim,

• Daha önceden bu ürünü test etmiş veya siparişi eline ulaşanların yorumlarına göre bu ürünü almak istiyorum. Tecrübelerinizi yazarsanız memnun olurum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.