Şimdi Ara

Drone wltoys q222k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
3
Favori
3.845
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar drone merakınızı anlıyorum eski bir drone kullanıcısı olarak sol stick sıfır noktasından başlayan droneları almayın ucuramazsınız. Ortada olsun aşagı bastıkca asağı yukarı kaldırdıkca yukarı kaldırsın. Sıfır noktalı kumandalar yarış dronelarında olur ve bilenler içindir. Havada sabitleme özelliği olan drone bakın. Ucuz dronelar gerek uçuş mesafesi gerekse havada düzgün durmaması ile sizi soğutur. Evde boş yer olmadığından sağa sola çarpar düşer, Dışarda rüzgara direnci olmaz alıp başını gider... Giriş seviyesi için 500 tl ye bulursanız sıfır tello alın biraz daha para veririm derseniz güvenilir birisinden ikinci el gimballı mavic mini ya da spark alın
  • Daha once bu Siteden alışveriş yapan var mı?

• Böbrek avı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Site güvenilirdir. Alışveriş yapabilirsiniz. Daha önce alışverişim oldu.

• Evet daha fazla site yorumu varsa alabiliriz
  • www.pilottr.com
    WLTOYS Q202 2.4G 4-Kanal Ufo Drone
    https://www.pilottr.com/urun/wltoys-q202-ufo-drone.html
    bu drone da indirime girmiş

• bunların kameralarını ayrı mı takıyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dji-Mini 2SE DRONE 10.599 TL
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    entegre bunların kameraları
  • Her yerde 875 TL olan ürün bu kadar ucuza satılamaz, pek güvenilir görünmüyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkan

Her yerde 875 TL olan ürün bu kadar ucuza satılamaz, pek güvenilir görünmüyor...
    adamlar kampanya yapmış ara ara bu kampanyayı yapıyorlar. ayrıca iletişim bilgileri mevcut her şey acık ortada. yıllardır bu hobiye gonul veren insanların kurdugu bir şirket.
  • bence fiyat hatası var.

• kamera görüntüleri nasıl acaba?Nette çok detaylı bir görüntü yok.Rusça birkaç video dışında.
  • Bir an gaza geldim de ne işime yarayacak diye son anda vaz geçtim.

• quote:

Orijinalden alıntı: exponent

bence fiyat hatası var.
    avukatlıgını yapmak gibi olmasın ama görsel hazırlanmıs ana sayfada 875 yerine 285 diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karnivor84

entegre bunların kameraları
    275 lik kameralı galiba ama 200 lük olanda kamera yok gibi

bu arada videolar pek iyi değil gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 9 Mart 2020; 15:18:32 >
  • aranıyoruz yemin ediyorum, 199 liralıktan bir tane sipariş verdim
    kamerası yokmuş bunun sanırım ama linkteki videoda 336 gram ağılığını ölçüyor. küçük bir kamerayı taşıyabılır bence
    RC Hobbyyoutube
    WLtoys Q202 2.4GHz, 4Ch, 6 Axis Gyro, RC Amphibian Quadcopter (RTF) + Mobius + Water test
    https://www.youtube.com/watch?v=PzXUpUBpMlc
    (2.20)

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    evet hocam onda kamera yok
  • bana güvenilir gelmedi
  • Azıcık de şey dedim çok güvenilir bir profil çizmedi ama

• Arkadaşlar drone merakınızı anlıyorum eski bir drone kullanıcısı olarak sol stick sıfır noktasından başlayan droneları almayın ucuramazsınız. Ortada olsun aşagı bastıkca asağı yukarı kaldırdıkca yukarı kaldırsın. Sıfır noktalı kumandalar yarış dronelarında olur ve bilenler içindir. Havada sabitleme özelliği olan drone bakın. Ucuz dronelar gerek uçuş mesafesi gerekse havada düzgün durmaması ile sizi soğutur. Evde boş yer olmadığından sağa sola çarpar düşer, Dışarda rüzgara direnci olmaz alıp başını gider... Giriş seviyesi için 500 tl ye bulursanız sıfır tello alın biraz daha para veririm derseniz güvenilir birisinden ikinci el gimballı mavic mini ya da spark alın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.