Şimdi Ara

Drop hack yaygınlaştımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yazları çalıştığımdan dolayı oyun oynayamıyorum 20 25 günde bi lp gitmesin diy bi ranked atıyorum bu sabah erken uyanıp gireyim dedim bayağı bir öndeydik oyundan koptum geri zor bağlandı. bağlandığımdada oyun yoktu bu kadar yaygınlaştımı bu benmi denk geldim şansıma

• Ya her interneti giden drop yedim diyo bana daha ole bisi denk gelmedi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheOdennnn

Ya her interneti giden drop yedim diyo bana daha ole bisi denk gelmedi

Beyin yerine ne taşıyorsun bilmiyorumda. Oyun yazılmıyo maç geçmişine ne lp gidiyo ne lp geliyo o oyun hiç oynanmamış sayılıyo anlatabildimmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheOdennnn

Ya her interneti giden drop yedim diyo bana daha ole bisi denk gelmedi

Bu kadar millet salak, bi sen akıllısın.
    Bu aralar her gün yiyorum gerek kendi takımım gerek karşı takımdan illa atan birileri oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 oyunda 3 drophack yedim.
  • Son zamanlarda 2 ranked oynadim 2sindede drop hack yedim.Çok yaygın kullanımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 1 Ağustos 2015; 12:49:25 >
  • Yeter be benimde yapasım geldi 1!1!1111!!!!!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gold drop yok, potlar paralı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçen yıldan beri çözemedilerse oyun geriye gidiyor demektir. Gerçi her gün 10 skin açan sincaplar olduğu sürece Riot batmaz.
  • arkadşalar şuan güncel bi forumda paylaşıldı çünkü ...bellibi ücret verip atabiliyosun ki kötü yanı belli bir ücret vermeden deneme sürümüyle bile dakikkalarca atıp takımını ayakta tutabiliyosun .. buna bi türlü çözüm getiremediler getiremeyeceklerde tek çareleri ban vawe sisteminin gelmesi artık bi an önce gelsede milletin dakikalrına yaızk olmasın atanlar çocuk çocuğun attığı takımdaki beleş galibiyete konanlar onlardan daha çocuk..
  • Bana normal oyunda bile yaptılar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.