Şimdi Ara

druid sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaw arkadaşlar lvl 16 druid oldum elime şööle güzel bi 16 lvl mace i aldım ama casterken bear formundan daha ii vuruorm sorun ne acaba bakın bi de char ekranında şöle bi saçmalık var. acaba bear ken elimizde tuttuumuz silahın önemi yokmu çünkü elimden silahı bıraktıımda da bear ken aynı vuruorm denedim.

druid sorunu

druid sorunu

bu da armory

http://armory.wow-europe.com/#character-sheet.xml?r=Shattered+Halls&n=Idril

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akjenas -- 11 Mart 2007; 15:55:55 >

• yok mu bilen acaba two handed mace kullandıımdan olabilir mi ? yardıııııııım!
  • casterken main hand vuruşun diil büyü güçün önemliki
  • öffffff be ambo onu sormuom ki ben onu biliorm tabii ki de dielim casterken gidip melee dalıorm ben. işte o zaman caster ayı dan daha ii melee vuruo. forumda hiç druid oynayan yok mu yoksa yazmaya mı üşeniolar.
  • elindeki silahın dps'inin hiçbir katkısı yok ayı veya kedi forma .. sadece statları önemlidir ... sanırım aldın cevabı
  • sanırım gaza gelmişin ama saol gene de
  • yok yaw o yüzden değil, dahasını anlatıcaktım ama cevabı anlamışsındır diye şeettim .. yanlış anlaşılmasın kusra bakma :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dota 2 rehber sorunu.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anlatcaan şey varsa tabii ki buyur ben yanlış anladım pardon her türlü bilgi işe yarar
  • Druidte ayı olduğunda vuruş hızın otomatik 2.50 olur, kedi olduğunda ise 1.00, bu kullandığın silahın hızının bi fark yaratmadığını gösterir. Ayrıca herhangi bir formda (kedi ya da ayı farketmez) silah üzerindeki "chances on hit" özellikleri işe yaramaz (mesela %1 chance to decrease your opponents armor by 50 veya %5 chance to cast a holy shield to protect yourself gibi, örnek bunlar).
    Bu sebeplerden dolayı feral druidler bol stat bonus veren silahlar kullanırlar. Zaten TBC ile gelen çoğu staffta "increases attack power by xxx when in moonkin,cat,bear or direbear form" vardır ve bolca stat bonus koymuşlardır.
    Bu bilgileri dikkate alırsan silah seçiminde iyi olur. Ben şahsen bunları level 50 ye kadar bilmiodum. Sende aynı zorlukları yaşama.
  • Bende sormaya deavm edeyim... :)
    Lvl 17 feral druid bir arkadaşımız var. İngilizcesi pek yok, o yüzden grinding yaparak kasmasını önerdik, oda o şekilde yapacak. Kıyafet seçiminde ne yapması gerekiyor? Deri giyecek onu biliyoruz ama stat ne olacak öncelik STR, sonra STAMINA sonra AGILITY mi? Silah olarak 20-30 arası bi druid silahi var mı? Mesela Magede/Warlock/Priest da standart silah lvl18 de Emberstone Staff > lvl 35 de Illusionary Rod lvl 42 de Zum'rah's Vexing Cane gibi bir durum olurdu. Feral Druid ne kullanacak? Önerdiğiniz belli bir set kıyafet varmı lvl kasarken ona yardım edecek uzun lvl'lar yetecek imba bi eşya vs? Bunların hepsi 20-45~arası eşyalar için geçerli. O vakiten sonra kendiside öğrenir sanırım.

Grinding için lvl 17 oldugundan Westfallda Humonoid kesmesini söyledik. LvL 20 sonrası LochModan da bi yerlerde kasariz sanırım. Yani anlayacağınız arkadaş Çinli farmerlar gibi dönüp duracak, AYI olup savaşacak, sonra arada kensine heal verip devam... Dil yok malesef quest yaparken baya zorlanıyor oyundan sıkılmaması için bunu seçtik :(

Night Elf Druid tabi ki :)
    Birde Quest yapmayalım dedik ama Druid questleri şart form değiştirebilmek için. Başka yapmasını önerdiğiniz quest var mı?

NOT: Talent olarak bunu yapalım edik forumdaki yorum üzerine,
    http://www.wowhead.com/?talent=MZxRGsfroxzioV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elky -- 12 Mart 2007; 1:14:04 >

• 20 lvl a kadar çırpınsın sonra cat formu alınca her türlü mob u sololar... Yalnız druid oyuna başlamak için pek iyi bir sınıf değil. Hele Türkiyede..
  • Şimdi druidlerde kullandığın silah kedi formuna geçtiğin zaman etkiler seni etkilemez demek külleyen bir yalan olur...Agility kedi formundayken senin kritik vurman için ölümcül derecede vazgeçilmezindir..zaten kedi formuna geçerken +40 agility yazar bu forma geçtiğinde...eline aldığın silahın agilitysi o yüzden çok önemlidir druid için.Sen dmgsi yüksek bir silahı alır agilitysi az olursa kedi formunda kritik şansını azaltırsın..ama dmgsi az agilitysi çok olursa kritik şansını yükseltirsin...Bunlar kedi için yanlız.

Gelelim ayıya ayı agility ile çalışmaz:D..onun derdi strengttir yani sana strenght veren kıyafet ve itemlarla kendini donatacaksın...zaten ayıya ayrı kediye ayrı set düzmekten millet druidleri zor bulur...druidsen lvl 70'e kadar feral gideceksinki hızlı lvl atlayasın ama ondan sonra druidlerin zaten görevleri belli kısacası..kediye ayrı kıyafet ayıya ayrı kıyafet yapacaksın...kedide yaptığın kıyafet senin ayı formunda başarılı kılmaz...

• arkadaşıma kesinlikle katılıyorum druidlerde böyle olay var.Çok renkli bir char fakat her forma farklı item ve kıyafet olayı kasıyor bence
  • olsun sonuçta asla sıkılmıycağın bir class
  • hmmm elimdeki silah kediyken önemli mi yani o zaman süper ben de diorm bear formda silah tutmasam bile aynı vuruom cat de de bööle olcaksa oynanmaz bu dru yla neyse silahın damage ı etkiliosa süper o zaman.
  • quote:

Orjinalden alıntı: z.ı.n.d.ı.k.

hmmm elimdeki silah kediyken önemli mi yani o zaman süper ben de diorm bear formda silah tutmasam bile aynı vuruom cat de de bööle olcaksa oynanmaz bu dru yla neyse silahın damage ı etkiliosa süper o zaman.

En fazla 20-30 damage etkiler,çok fazla bişey bekleme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.