Şimdi Ara

Druid Talent Yardım Anlayanlar İçeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu druid de formlara nasıl kısayol ekleyebilirim ?

Talent ile ilgili sorumda şu; Burada ki talentı kulllanıyorum.Feral Combat Druid (Cat Form) Bazı talentlar sadece bear formdayken işleve geçiyor sanırım. İyi de ben hiç bear form a dönüşmüyorum ki. Neden bunlara vereyim ? Sizce hangilerini değiştirip hangilerine vermeliyim yardım lütfen. Bu arada level 50 o yüzden sadece Feral Combatta ki talentlar dan hangilerini değiştirmeliyim ? Lütfen yardım.

• http://www.wowhead.com/talent#0ZfbGfozrdbfkMcz

Dps için bu sekilde yapmalısın, pvp için daha farklı olur.
  • Çok teşekkürler, pvp için nasıl yapmam gerektiğinide yazarsan sevinirim. Diğer talentları kullanmıyorum zaten 2.yede pvp sini koymayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CryForYou

Bu druid de formlara nasıl kısayol ekleyebilirim ?

Talent ile ilgili sorumda şu; Burada ki talentı kulllanıyorum.Feral Combat Druid (Cat Form) Bazı talentlar sadece bear formdayken işleve geçiyor sanırım. İyi de ben hiç bear form a dönüşmüyorum ki. Neden bunlara vereyim ? Sizce hangilerini değiştirip hangilerine vermeliyim yardım lütfen. Bu arada level 50 o yüzden sadece Feral Combatta ki talentlar dan hangilerini değiştirmeliyim ? Lütfen yardım.

PVP yapayım diyorsun ama hiç bear forma geçmiyorum diyorsun.. druidin en büyük olayı form değiştirmektir.. mesela BGde 2 kişi saldırdı.. hemen ayı olman gerekir.. Natural reaction talentinde mutlaka 2 puanın olmalı ki ayı oldugunda sağlam olasın, spell attacklara karşıda çok çok etkili.. kafadan %18 all dmg reduce + %6 dodge. kesinlikle OP bir talent

Thick hide'da melee dpslere karşı çok etkili.. karşına rogue, enh shaman, retri pala, dk geldimi kediye hiç kasmadan ayı olur lacerate, lacerate, lacerate, pulverize yapa yapa döversin Ben en çok roguelara gülüyorum.. bu 2 talenti fullediysen meyve bıçakları ile neredeyse hiç vuramıyorlar.. kan kaybından geberiyorlar

PVE için arkadaşın önerdiği talent gayet iyi. bir tek primal maddness talenti bence çok kullanışssız.. ondaki 2 puanı stampede talentine verip enerji kalmadıgında charge atarak beleşten ravage vurulabilir..

PVP için böyle bir şey kullanabilirsin.. bunu ayrıca tanklık içinde kullanabilirsin.. tam anlamıyla tank değil ama biraz gear kasarak firelands normal, Bh, BWD, BOT rahat tanklar..
    http://www.wowhead.com/talent#0ZfrMcRurzMfkMcz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunpasa -- 31 Ekim 2011; 9:48:03 >

• Çok ayrıntılı çok teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.