Şimdi Ara

DRUİDLERİN YENİ SKİLLERİ TÜRKÇE AÇIKLAMALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

displacer beast: kedi formda 20 yard icinde bir mesafeye zıplayıp invis yapar. bu sırada üstündeki tüm dot ve debufflar silinir. yani vanish gibi. 3min cd

tireless pursuit: 15sn %70 koşı hızı , root efeklerden cıakrtıyor. eskisine benziyor.

nature swiftness:
    cyclone , entangle, rewrowth, HT, hibernate , rebirth instant yapar. her formda kullanılır. 3min cd

renewal: druidin canının %30 unu doldurur. 2 min cd . instant skill

cenarion ward:
    bir dostuna atıyorsun , eleman damage yedikce, her 2 sn de 1 canını dolduruyor. 6 sn sürüyor, 30sn cd

fieari swarm: fieri firedan farklı slow %50 yapması

mass entangle:
    12 yarddaki herkesi rootluyor. 8sn sürüyor. DK nın frostu gibi.. 1dk cd

typhoon:
    tüm formlarda atılabiliyor. form değiştirme zorunlulugu yok. damage yok. 20sec cd

wild charge:
    her forma ait farklı özellikleri var . mesela normal formda elemanın birnin üstüne zıplıyorsun, sonrki heain mana harcamıyo. priestin cekmesi gibi ama bu sefer sen ona gidiyon o sana gelmiyor. ayı formda sarj özelligi var. moonkin formda geriye zıplıyorsun ve lunar-solar energy veriyor. (hunterların zıplaması gibi)

incarnation: bundada her forma ait farklı özelikleri var: kedi formda invisken kullandıgın skilleri normal zamanda da kullanıyorsun. rogueun shadow dance ı gibi. aynı zamanda kombatta invis olabiliyorsun. 3dk cd, 30sn duration(süresi). agaç formda ise bu skill healini güclendiriyor, armor arttıyor vs..

force of nature: agac cıkarma skili, tek farkı tüm formlarda yapılabiliyor olması.

demo roar:
    10 yarddakileri 4 sn safdışı bırakıyor. ayı formda kulanılıyor. 30 sn cd

ursol's vortex:
    15 yarddakileri kendine cekiyorsun, 30sn cd.

bear hug:
    stun yapıyorsun.saniye başı canının %10 unu damage olarak adama vuruyorsun. 3 sn sürüyor. yani canının %30unu adama 3 sn de vuruyorsun. ayı formda. ama adamdan bu 3 sn icinde uzaklasırsan buyu bozuluyor.

heart of wild:
    her forma ait özelikleri var yine: mesela balance formda healing speller lunar-solar enerji veriyor. armorun artıyor. int in %50i kadar agility veriyor.2 kat hit rating veriyor.... etc.. tam olarak nasıl kulanılır ne işe yara anlamadım.sanırım kısa süreli tank yada kedi özelligi kazandırıyor gibi birsey. kedi dps spec de ise , ayı forma armor veriyor, hit ratingin artıyor, aglityinin yarısı kadar int veriyor..

master shapeshifter: melee skiller spell damageini %10 arttıyor, 3 kez stackleniyor. max %30 oluyor. aynı sekilde cast edilen her büyü melee damage ini %10 artıyor, 3 kerede max%30 oluyor.

disentanglement: form degistirince rootdan cıkıyorsun ayrıca form degistirince canının %20si doluyor. bu can doldurma her 30sn de 1 oluyor. burda bahsedilen can max healt yani base hp degil. (üsttede bir can doldurmadan bahsetmistim o da max hp ye göre)

bu çeviriyi kendim yaptım. yanlıs anladıgım bir yer varsa düzeltirim.

Translated by Druen.

Edit: bu arada bunlar talent den gelen özellikler, yani daha lvl atlandıgında acılacak ve trainerlardan ögrenilecek skillerden bashsetmemişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 22 Ekim 2011; 18:56:24 >

• ctrl-z
  • Druid her zaman en sevdiğim classtı zaten, ama inşallah çok iyi olmazlar herkes açmasın sonra.
  • Resto druidleri Typhoon atarken izleriz artık.
  • Oh bi druidim var artik sonsuza kadar oynarim. Bide yine firecat staffi getirseler 90lvl a iyi olur hatta 4 element staffi olsun ates su toprak hava felan daha bi karizma olur.
  • Resto druidim ama misal 75 talentlerinde resto druide yarar ne var biri söyleyebilir mi?
  • Turkcelestirdigin iyi oldu ben anlamamistim ing olani.
  • Oha bu böyle çıkmaz
  • Böyle güzel gözüküyor olsada her seferinde bunlardan birini alıcaz hepsi gelmiyor yani.Yeni talent sistemi için yapmışlardır

örnek:displacer beast yerine tireless pursuit
    cenarion ward yernine force of nature
    her 15 lvl de bir 1 tanesini seçiçez.
  • Çok dengesiz yetenekler görünüyor her sınıf için, şu an yayınlananlar yemlemek için bence.
    Oyun yaklaştıça bir bir kırpılır hepsi.

Bu arada Alkımm hocamın söylediği gibi olacak
    Toplam 6 sıra var ve lvl 15 ten itibaren her sıradan birer birer seçerek gideceğiz.(şu an için en azından)
    Lvl 10 daki özellik seçimi duruyor gibi, en azından screen shotlarda gözrünüyor hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

Resto druidim ama misal 75 talentlerinde resto druide yarar ne var biri söyleyebilir mi?

ursol's vortex: 15 yarddakileri kendine cekiyorsun, 30sn cd

Bir tek bu yarar gibi ama mesafesi kısa, bir de tek taraf için
    Eğer kendi tarafımız için 30, karşı taraf için 15 yard olursa bazı boss savaşlarında işe yarar.

Şu an görünen haliyle her sırada belli talent ağaçları için skiller var(her sınıf için aynısı geçerli) Magede de bazı sıralar sadece İce bazıları sadece kalkanla(mana shield, ice barrier) ilgili.
    Sıraları düzgün yaparlarsa ilk defa yetenekleri birbirinden farklı tipler görebiliriz ortalıkta.
  • Sanırım şuan bulunan talentler bize spell olarak gelicek her level aralığında.Başta da seçicez spec'i.Yoksa 6 talent ile ne yapılır ki
  • disentaglement skili tartışmasız op :) bir süredir sadece restolara passive olarak geliyordu.. seçerlerse artık rootta kalma olayı tekrardan bitiyor tüm hayvanata.. birde 30 snde bir %20 heal.. resmen god mod on :-
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

disentaglement skili tartışmasız op :) bir süredir sadece restolara passive olarak geliyordu.. seçerlerse artık rootta kalma olayı tekrardan bitiyor tüm hayvanata.. birde 30 snde bir %20 heal.. resmen god mod on :-

30 saniyede bir ayuya dönüş, heal meterda 2. ol :)
  • bu arada warriorların 90 level talentide cok iddialı.. dpskende shockwave sayesinde 20 snde bir 4 sn aoe stun atabilecekler..
  • hpleri ve hitleri çok merak ediyom ya 500k falan crit vurcazmı acaba tam çin işi japon işi olcaz hahah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi born2bemad -- 24 Ekim 2011; 12:11:49 >
  • Ben de merak ediyorum valla Cata da demişlerdi HP havuzları çoşacak 1-2 shotlar olmayacak diye. Hunterı hafif bufflaya patch geldi
    1 aimed, 1 chimera shot yetiyordu critlerse :) Elemanının biraz HPsi kalırsa arcane spam :) (Hemen "düzelttilerdi" geçi)
    PvE buffları/flasklar ve yeni skillerlerle kesin 500k ya dayanan birileri çıkar.
  • huntera 1-2 self heal eklemişler.. disengage atınca regen oluyormuş.. birde şu minimum range kalktı.. pandaria ile birlikte ufak ufak hunterima dönebilirim :)
  • Aslında oyundaki tüm statları %75 falan düşürecekler. O zaman daha güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aelin-uial

Aslında oyundaki tüm statları %75 falan düşürecekler. O zaman daha güzel olur.

resillience level'e bağlanıp statlar nerflenecekmiş komple yoksa önü alınmaz 1m 2m hp'yle gezerdik ortalıkta silkroad'a dönerdi oyun druid'e iki tane vanish koymuşlar bu arada displacer beast+incarnation ikisi de farklı levellarda geliyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.