Şimdi Ara

DS 5 Model 1.6 BlueHDi So Chic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DS 5 Model 1.6 BlueHDi So Chic dizel otomatik 2016 model aracı nasıl bilirsiniz? Sizce alınır mı?,
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ds-automobiles-2016-ds5-bastug-otodan-483864378/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eserdar -- 10 Kasım 2017; 15:7:23 >

• 2. El kaygın yoksa tek kelimeyle: Muhteşem.
  • Donanım olarak iyi ama tipi hoşuma gitmiyor
  • Performans acisindan sizi uzebilir...0-100 12 saniye civari sanirim..Hal boyle olinca yakitta artiyor yokuslar da, arac bagaj full zamanlarinda vs..

Yoksa Arac cok iyi gercekten..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plaka MA yabancıdan yanancıya olması gerekmiyor mu? 🤔

• Bir DS3 kullanıcısı olarak kesinlikle ve kesinlikle öneririm.
  • İç dış tasarımına hayran olduğum bi araçtır kendisi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DS5 alınır alınmasına, hatta ben de aynı modelden bakıyorum ilk fırsatta alacağım da; ilanını attığınız araçta bir sıkıntı var sanırım, emsalleri ile arasında 20.000 lira civarında fark var. O kadar ucuz olması düşündürücü
  • EAT6 Şanzıman bi kere alınma nedeni ama 2. Eli ne olur o sıkıntı Yok ben binmek için alıyorum 10 sene binerim diyorsanız alınır araç. 300 tork çok iyi bence 0-100 e takılmayın Fransız dizelleri az yakar zaten. Sispansiyon Citroende zaten konuşmaya gerek Yok ds5 de dolu dolu bir araç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ara ciddi ciddi düşündüğüm. Şuan bile düşündüğüm bir araç. 6 yaşında bir kasa ama hala çekici. DS7 ile beraber biraz papucu dama atılmış durumda Fransa’da. Araştırmalarım sonucu kullanıcıları için en büyük sorun küçük eşya gözleri için fazla yer olmaması ve trim sesi gelmesi. Piyasası olsa bir dakika düşünülmez ama piyasası olsa bu fiyatların çok üzerinde satılır sonuçta DS premium bir marka. D segmentinin özel araçlarından, eğer beğendiyseniz alın. Satarken belki biraz zorlar ama yakıt konusunda üzmez. Yakıt konusunu da bir C4 HDI kullanıcı olarak söylüyorum, PSA dizel motorları gerçekten ekonomik.

• Evlendikten sonra ya ds5 ya da b180 almayı düşünüyorum. Tutulmaması hiç problem değil. Eğer siz de ikinci eli dert etmeyenlerdenseniz o zaman ds5 den şaşmayın :) ama bu ilanı bilemedim ben de

• Bunun cam tavanı parçalı bütün değil.Hiçbir ferahlık sağlamıyor

Cam düğmeleri vites in gerisinde

Birkaç negatif yönü daha vardı ama unuttum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.