Şimdi Ara

DS 7 Crossback 1.6 225 PS nasıldır,yakıt tüketimi,donanımlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
2
Favori
23.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gkhn06

piyasaya gireli 1 ay olmadan zam görmüş ds7. bu fiyat politikasıyla zor satar Türkiyede. ds 7 alacağım dediğimde istisnasız herkes citroen e o para verilmez diyor. Türkiyedeki durum bu
    Citroën'e o para verilmez diyenlerle Etiyopya'da beyaz renk Toyota pikap kullanan esmer arkadaşlar aynı zihniyete sahip Hilux alsınlar.
  • aracı 1 saate yakın showroom da inceledik 2 farklı araçla yaklaşık 1 saat test sürüşü yaptık. araba gerçekten çok güzel .dışı ayrı güzel içi apayrı güzel. malzeme kalitesi de kesinlikle premimum hissini fazlasıyla veriyor. arkası geniş ve şaft tünelinin olmaması çok iyi. motor 1.6 225 ve eat8 . çekişi çok iyi sürüş keyfi çok güzel, çok sessiz ve veya arabanın ses yalıtımı da çok iyi. yakıtı fena gözükmüyor . donanım olarak çok ileri teknoloji sunuyor araç ben çok beğendim . active scan süspansiyonu sa deneme fırsatımız oldu ancak pek bir fark hissetmedim onu belirteyim belki daha uzun test etmek lazım bunun için. araçta gözle tespit edebildiğim tek sıkıntı ise orta konsoldaki basılarak açışan kapağın tam oturmuyor oluşuydu. bunu sorduğumuz da üretimden kaynaklı bir hata olduğunu ve ds den düzeltme geldiğini en kısa sürede düzeltileceğini söylediler. o da nazarlık olsun. yurt dışı forumlarda da bu kapak hatasından bahselmiş sıkça. öte yandan yurt dışı forumlarda av kamerasıyla ilgili bir kaç münferit problemden de bahsedilmiş ancak onlarda ds tarafından kısa sürede çözülmüş. türkiye de ise ds in servisini sanılan aksine pejo yada citroen değil KOLUMAN veriyor. sonuç olarak test sürüşü yaptığımız gün aracı çok beğenmemize rağmen diğer markaları tekrar dolaşalım istedik. bütün matkaları tekrar dolaştık samimi olarak söylemeliyimki ds7 den sonra hiçbirisi zevk vermedi. hatta glc den indikten sonra galiba ds7 den sonra araba beğenemeyeceğiz dedi. son durum bu. araba Türkiyede şuanda 1.6 otomatik benzinli ve 2.0 otomatik dizel olarak satılıyor. fransada ise 1.6 dizel ve 1.2 benzinli seçenekleri siparişe açıldı yıl sonunda yollarda olacak. türkiye de ise sanırım seneye gelir bu motorlar. ancak 1.6 benzinlinin yakıt tüketimi gerçekten iyi 225 b sürüş keyfi ise bambaşka . dizel ile arasında 100 km de 2 litre fark olur. anacak dizelin yıllık bakım masrafları adblue masrafı vs eklendiğind yılda 10k km yapacaklar için kesinlikle benzinli daha mantıklı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhn06 -- 27 Temmuz 2018; 3:39:42 >

• Bende fiyati 140 falan olsaydi golfu satip almayi dusunuyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhn06

aracı 1 saate yakın showroom da inceledik 2 farklı araçla yaklaşık 1 saat test sürüşü yaptık. araba gerçekten çok güzel .dışı ayrı güzel içi apayrı güzel. malzeme kalitesi de kesinlikle premimum hissini fazlasıyla veriyor. arkası geniş ve şaft tünelinin olmaması çok iyi. motor 1.6 225 ve eat8 . çekişi çok iyi sürüş keyfi çok güzel, çok sessiz ve veya arabanın ses yalıtımı da çok iyi. yakıtı fena gözükmüyor . donanım olarak çok ileri teknoloji sunuyor araç ben çok beğendim . active scan süspansiyonu sa deneme fırsatımız oldu ancak pek bir fark hissetmedim onu belirteyim belki daha uzun test etmek lazım bunun için. araçta gözle tespit edebildiğim tek sıkıntı ise orta konsoldaki basılarak açışan kapağın tam oturmuyor oluşuydu. bunu sorduğumuz da üretimden kaynaklı bir hata olduğunu ve ds den düzeltme geldiğini en kısa sürede düzeltileceğini söylediler. o da nazarlık olsun. yurt dışı forumlarda da bu kapak hatasından bahselmiş sıkça. öte yandan yurt dışı forumlarda av kamerasıyla ilgili bir kaç münferit problemden de bahsedilmiş ancak onlarda ds tarafından kısa sürede çözülmüş. türkiye de ise ds in servisini sanılan aksine pejo yada citroen değil KOLUMAN veriyor. sonuç olarak test sürüşü yaptığımız gün aracı çok beğenmemize rağmen diğer markaları tekrar dolaşalım istedik. bütün matkaları tekrar dolaştık samimi olarak söylemeliyimki ds7 den sonra hiçbirisi zevk vermedi. hatta glc den indikten sonra galiba ds7 den sonra araba beğenemeyeceğiz dedi. son durum bu. araba Türkiyede şuanda 1.6 otomatik benzinli ve 2.0 otomatik dizel olarak satılıyor. fransada ise 1.6 dizel ve 1.2 benzinli seçenekleri siparişe açıldı yıl sonunda yollarda olacak. türkiye de ise sanırım seneye gelir bu motorlar. ancak 1.6 benzinlinin yakıt tüketimi gerçekten iyi 225 b sürüş keyfi ise bambaşka . dizel ile arasında 100 km de 2 litre fark olur. anacak dizelin yıllık bakım masrafları adblue masrafı vs eklendiğind yılda 10k km yapacaklar için kesinlikle benzinli daha mantıklı oluyor.
    Ne kadar fiyat teklifi aldın ve hangi donanım bilgi verebilir misin? Bir de araç hazır mı yaksa sipariş mi?

• Ds7 resmen ateş ediyor çok tarz keşke benim olsa
  • bayide şuanda hazır araçlar var sipariş alınmıyor. dolu paketler 300-330 arası donanıma gore değişiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BabyLatte

Ds7 resmen ateş ediyor çok tarz keşke benim olsa
    Ds fabrikasında yangın çıkmış.
  • Bizim millet buna Citroen deyip kaçar. O paraya Passat alırlar.
  • Bu aracın 4*4 opsiyonu var mı...
  • Forumda bu aracı kullanan arkadaşlar var mı. Benzinlinin yakıt tüketimi nasıldır. Kronik sorunu varmıdır. Bilgi verebilir mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman21 -- 19 Aralık 2019; 18:22:45 >
  • C5A bile heybetli görünüyor iken şunun canlısı çok can yakar
  • vay be geçen yıl 255 den bahsediyorlardı bu sene 325 olmuş. alanın ya aklı yoktur ya da parası çoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaman21

Forumda bu aracı kullanan arkadaşlar var mı. Benzinlinin yakıt tüketimi nasıldır. Kronik sorunu varmıdır. Bilgi verebilir mi.
    acquiles bu konuda yardımcı olabilir..
  • Son iki haftadır baya kafama taktım bu arabayı, çok janjanlı :) koca donanım haber de bile konusu 1.5 sayfa olması bile piyasada baya az olduğunu kanıtlıyor sanırım.
    Araç sahiplerinden şöyle detaylı bir yazı olsa çok güzel olurdu. Hem sürüşle ilgili, hem yakıtla ilgili, hem yeni alan varsa fiyat bilgisi. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.