Anladım. Maşallah Allah daim etsin aranızdaki birlikteliği 😀 Nissan Qashqai 2023 , tiggo 7 pro max ve ds7 crossback arasında git gel yapiyordum ama sizin de yorumlardan sonra şu an ilk sırada ds7 var :) Nasipse bakalım . Teşekkür ederim yorumlarınız için. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DS 7 SUV 2017 (15. sayfa)
-
-
Hocam saydıklarınız özellikle tiggo ds ile aynı cümle içinde kurulmamali :) bir tanıdık geniş araç diye benim Ds7 yi beğenip bütçe nedeniyle tiggo 8 aldı.. Malesef pişman.
Qashqai de kullandım güzel araçtır ama dediğim gibi lig farklı. Bütçe yetiyorsa şu saydıklarınız arasında seçenek belli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eyvallah üstad. Tiggo ya F/P olarak bakıyordum daha doğrusu. Ama biraz daha bütçe olunca tabi farklı durumlarda işin içine girdi o sebeple ds 7 en mantıklısı tercih gibi duruyor.
2021 veya 2022 opera paketler arasında model yılı haricinde fark söz konusu mudur hocam yoksa aynı mı araçlar?
Bir de gece görüş var bazılarında bu da önemli mi sizce yani kullanışlılık açısından çok kolaylık sağlar mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gece görüş patika yollarda, yabani hayvan vs çıkma ihtimali olan yerlerde seyahat etmiyorsaniz bir anlamı yok. Onun için para verilmez aksine başına bir şey gelirse çarpma vs de, kameranın fiyatı akıl uçuracak cinsten :)
DS7 de makyaj sonrası ekran ve kamera kalitesinde bir yenilenme oldu ve hibrid geldi saf benzin artık yok. Onun dışında zaten ekstra bir durum yok.
2022 de makyaj geldi bahsettiğiniz buysa, fark var.
İkisi de makyaj öncesi ise baktığınız araçların, donanimlar da dramatik bir değişim olmadı.
Anladım o zaman gece görüşe bakmanın anlamı yok :) Hibrit model bütçeyi aşıyor ve dizel zaten düşünmüyorum.
Donanım olarak sorma sebebim araçlar iç dış aynı fakat 22 modellerde son hız 243 yazıyor 21 model ve altında 236 km. Acaba bir fark mı var diye takıldım ama anlaşılan sadece limitör değişmiş 😁
o zaman aynıysa temiz 2021 model de buldum mu alınabilir.
Al- sat kafasında değilim şahsen.
ds7 bakma sebebim Allah ömür verirse bıkana kadar sürmek 5 yıl olur 10 yıl olur nasip ne kadar götürürse artık :)
1.6 225 hp saf benzinli opera donanım, 230km/h e çok. Rahat çıkıyor. Ama hız anlamında bir limitorden ziyade devir kesiyor zira o hizlarda red line a geliyor zaten. 240i gördüğümü hatırlıyorum çünkü hafif aşağı eğimli yolda.
Anladım.
Cevaplarınız için teşekkür ediyorum satın alma durumuna kadar kafama takılan sorular olursa tekrar rahatsız ederim şu an için sorularıma cevap aldım diyebilirim :)
Yanlış bilmiyorsam makyajlı 2022 modellerde saf benzinli 225 beygir motor var. 2023'ten sonra saf benzin yok.
-
Olabilir kontrol etmek gerek.
Arkadaşlar merhaba, ailede ds7 e-tense var. araç benzin motorunu hiç kapatmiyor sade elektrik surusune izin vermiyor, dış şartlar uyarisi veriyor. Herhangi bir ariza isiği da yakmıyor bunun sebebi nedir karsilasan oldu mu tesekkurler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bununla ilgili bir geri çağırma yani güncelleme mevcut servise bir danış derim
-
2023 DS7 1.5 dizel aracımda Wi-Fi bağlantısını açamıyorum. Ekrandan aç diyorum, kendini pasife alıyor ve açılmıyor. Bu sorunu yaşayan ve çözümü olan varsa, yardımcı olursanız sevinirim.
stellantis türkiye tarafından satılan tüm DS7 ler de aynı sorun var çözümü yönetim de ben şahsım adına saldırıyorum sizde baskı kurun konuylan alakalı mutlaka
-
teşekkurler hocam, sorgulattigimda 4 tane geri cagirma vardi. servise yönleneceğim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar bende 3 ay önce DS7 Opera 2021 model 1.6 puretech aldım
Genel olarak aracımdan memnunum fakat araç ufak bi çukurda arka savuruyor bu şerit değişirken bile oluyor kesik şeridin üzerinde giderken bile araç düz gidemiyor .Araç bildiğim kadarı ile bağımsız süspansiyon. Bununla alakalı 2 kere servise gittim bana normal oldugu söylendi test sürüşü yapmadan , kullanıcı deneyimlerini merak ediyorum , bilgisi olan paylaşırsa sevinirim şimdiden teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X