Şimdi Ara

Ds lite alıcam ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben su an bir ds lite almayı düsünüyorum ama yeni bir ds modeli çıkıcakmı yakın zamanda eğer çıkıcaksa onu bekleyim.Bide simdi ds almak sacmalık olur mu yani çok mu geç olur?

• Hayır yeni model ile ilgili bir bilgi ve açıklama yok, al
  • tam tersi asıl şimdi ds alma zamanı bi sürü güzel oyun var ve bunun üstüne duyurulan oyunlar... tabiki 1,5-2 sene içinde yeni bir el konsolu çıkartır heralde nintendo ayrıca yeni model bi ds in çıkması çokda önemli değil bence
  • Bilgileriniz için tesekkür ederim.
  • Yeni çıkıcak oyunlar gerçekten heyecan verici DS için. Bence Nintendo'nun oyunlarını beğeniyorsan, Mario aşığı isen DS'yi gönül rahatlığı ile alabilirsin. Mediamark a bir uğra istersen oradan çok ucuza almıştım ben bir ay önce, belki kampanya devam ediyordur...

Şu an Castlevania - Portrait of Ruin oynuyorum. Güzel bir oyun...ayrıca New Super Mario Bros. sıkıntılı anlara ilaç gibi geliyor...
  • Peki dostum saol.Peki bisey sorcam oyun oynarken kartuslamı oynuyorsun yoksa hafıza kartıylamı oynuyorsun sen bu oyunları?
  • Orjinalleri var oyunların elimde. Orjinal oyunlar kartuşada benziyor, hafıza kartınada benziyor

Unutmadan eğer Castlevania'yı orjinal olarak almasaydım 2-3 gün içinde kenera atardım bir dahada bakmazdım. Ama bir bedel ödediğim için takıldığım yerde yılmadım, paranın hakkını ver ey oyun dedim, şuan bayaa bir ilerledim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia P Aldım Ama?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki dostum tesekkür ederim.
  • Acaba ileride DS'den sonra çıkan Nintendo el konsolunun yeni özellikleri ne olacak?
  • sonra çıkacak olan konsollardaki bazı özellikler şunlar.

- takla atacak.
    - koşu yapacak.
    - alışverişe çıkacak.(pazara bile gidecek yeri geldiğinde)
    - senin yada çocuğunun yerine okula ve işe gidecek.:D:D:D:D

yaw nerden bilelim biz yeni çıkacak konsolda neler olacak. zaten ds çıkalı 4-5 yıl oldu daha. ve satışlardan yeni yeni çok para kazanmaya başladılar. şatış warken yeni konsolda neler olacağı bile duyurulmaz daha.

en başta sorulan soru zaten yanıtlanmış ama ben yinede 1 hafta geç olsada yanıtlamak istedim.
    şu anda kesinlikle geç olmaz, zaten dsteki dokunmatik ektran özelliği çoğu elektronik cihazda yeni yeni yer almaya başladı onun için ds 5 yıllık dahi olsa eskmeyen bir çok özelliği war

ayrıca dsin orjinal oyun ve hafıza kartı meselesindede cvp wardı fakat yine bunuda cvplamak istedim
    ds normalda orjinal oyunları ile oynanır. hafıza kartı girişi yoktur fakat orjinal oyun büyüklüğünde bazı kartlar war "örnek: n5, r4" gibi. bunlar aracılığıyla dsin bütün oyunları hafıza kartına yüklenerek oynanabiliyor.

ds veya bu kartlardan almak istersen bana mesaj at ayrıntılı anlatırım ve yardımcı olurum...

• Peki dostum ikisinide almak istiyorum bana yardımcı olur musun?Özel msj atıcaktım ama bulamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.