Arkadaşlar merhaba, benim nintendo ds lite ım var ve şu anda pokemon Soul Silver oyununu r4 kartimdan oynuyorum. Evimde kablosuz internet bağlantısı mevcut ve şifreleme WEP şeklindedir. WPA deildir. Benim sorunum bu cihazla ve r4 card la bu oyunu başka ülkelerdeki insanlarla nasıl oynayabilirim( Dövüştürmek ve pokemon takası vsvs..) Oyundaki internet erişimi kısmına gelip Wifi bağlan diorum fakat hiçbir şekilde bağlantıyı görmüyor, adsl in yanına gitsem bile.kaç gündür uğraşıyorum ama çözemedim lütfen yardım edin. Başka bir bilgi gerekiyorsa onu da verebilirim.
Teşekkürler
frriend code ları paylaşarak yapılıyor benim platinum firend code um 176399364768 white friend code um 232257348853 internet için ise sana söyliyeyim apartmanda oturuyosan emin ol ki başka biryerde ulaşabileceğin bir bağlantı vardır evde heryerde dene bana da fc unu yolla takas ederiz savaşırız Ekibim platinum Empoleon 100 lvl Palkia 100lvl giratina (origin form ) 100 lvl dialga 100 lvl manaphy 100 lvl luxray 100 lvl
Ekibim black Zerkrom 100 lvl Kyurem 100 lvl Volcanora 100 lvl serperior 100 lvl Terrakion 78 lvl victini 63 lvl bana int bulursan haber ver alptunca95@hotmail.com