Şimdi Ara

Epic Games Store'dan Xbox'a Oyun İndirme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Epic Games Store'dan Xbox'a oyun indirilir mi?

Şöyle yaptım; Xbox'un internet tarayıcısı (edge) ile epic game store'ye girip oyun satın aldım. EPİC GAMES yükleyiciyi indirdim. İnen yükleyiciye tıklıyorum, kur diyorum, "dosya yöneticisi yok" gibi bir hata veriyor. Xbox mağazadan dosya yönetici yükledim ama olmadı.

Acaba EPic Games Store'den oyun yüklenmiyor mu acaba diye düşündüm?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Epic Games Store'dan Xbox'a Oyun İndirme

Xbox konsollarında Epic Games Store oyunlarını oynamak, oyuncular için giderek daha popüler bir seçenek haline geliyor. Bu iki platformun entegrasyonu, daha geniş bir oyun yelpazesine erişim ve oyun deneyimini geliştirme fırsatı sunuyor.

Epic Games Oyunları Xbox Da Oynanır Mı?

Evet, Epic Games Store'da satın alınan birçok oyun artık Xbox konsollarında oynanabiliyor. Bu uyumluluk, Xbox Series S ve X konsollarını da kapsamaktadır.

Epic Games Xbox Series S

Xbox Series S, uygun fiyatlı bir oyun konsolu arayanlar için mükemmel bir seçimdir. Epic Games Store ile uyumluluğu sayesinde oyuncular, geniş bir oyun kütüphanesine erişebilirler.

Xbox Series X Epic Games

Xbox Series X, daha güçlü donanımı ve gelişmiş özellikleriyle oyun deneyimini yeni bir seviyeye taşıyor. Epic Games Store oyunları, Xbox Series X'te olağanüstü görseller ve performansla oynanabilir.

Epic Game Xbox

Epic Game Store'dan Xbox'a oyun indirmek için öncelikle Epic Games hesabına sahip olman gerekir. Ardından, oyunları konsoluna indirmek için Xbox uygulamasını kullanabilirsin.

Xbox Series X Epic Games

Xbox Series X'te Epic Games oyunlarını oynamak için, öncelikle Xbox hesabına giriş yapman gerekir. Ardından, oyunları konsoluna indirmek için Microsoft Store'u kullanabilirsin.

Epic Games ve Xbox arasındaki entegrasyon, oyunculara daha fazla seçenek ve esneklik sunuyor. İster Xbox Series S ister X kullanıyor olun, Epic Games oyunlarını konsolunuzda oynayarak oyun deneyiminizi zenginleştirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • malesef öyle bişey olmuyor şu anda.
    ileri dogru microsoft windows10 desteği
    getirse ciaza ola bilir tabi dediklerin.
  • Epic steamin alternatifi değil mi

Pc oyunları vardır orada sadece
  • Kardeş kusura bakmazsan benim beynim yandı. Xbox’a PC oyunu indirmeye çalışıyorsun sen. Verdiğin para boşa gitmiş. İade et bari.
  • Fortnite xbox'a yüklenebildiğine göre diğer epic games oyunları da yüklenir diye düşünmüştüm.

Demek ki olmuyormuş, teşekkür ettim herkese.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaydarBasak

Fortnite xbox'a yüklenebildiğine göre diğer epic games oyunları da yüklenir diye düşünmüştüm.

Demek ki olmuyormuş, teşekkür ettim herkese.
    genel bir bilgilendirme yapayım: fortnite telefona da kuruluyor... ama PC'ye kurduğun fortnite ile telefona kurduğun farklı... aynı şekilde xbox'a kurduğun da farklı...
    şöyle bir örnekleme yapayım: benim bir şarj kablom var ve bununla iphone 11'i şarj edebildiğim için samsung galaxy s10'u da şarj edebileceğimi düşünüyorum... mevcut bakış açın bu minvalde... hem s10'u hem iphone'u şarj edebilecek bir alet yok mu? var(qi kablosuz şarj aleti)... ama elindeki durum kablo, o alet değil :)

hem pc hem de xbox'ı destekleyebilecek içerikler için browserdan çok windows store'da gezmen iyi olur...

• Fortnite’ın PC versiyonunu indiremezsin ki, konsol olanını indirirsin. Epic Games Launcher ile Fortnite’ın PC versiyonunu konsola indirmeye kalksan yine indiremezsin. Seninkisi konsola Steam yüklemeye çalışmak. Alınma hocam ama yaptığın gerçekten komik olmuş
  • İndirmeye çalıştığım oyun ücretsizdi zaten de siz en iyisi bu başlığı okumamış olun ben de yazmamış olayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.