Bunları cevaplamak için DS sahiplerine ihtiyacım var...
Benim PSP var. PSP en güzel oyunları oynadım. PSPde güzel oyunlar çok sınırlı. Bir yıl içinde 2 tane güzel oyun çıkıyor millet başına üşüşüyor.
1)DSte sağlam oyunlar sık sık çıkıyormu? 2)DS PSPden dahamı eğlenceli? (Buna PSP ve DS'i olanlar cevap versin lütfen) 3)DSteki R4 Kartlar pahalımı? 4)DSte Internet PSP kadar varmı ve hızlımı? 5)DSte oyunlar Online oynanabiliyormu? (Bu çok önemli) 6)Fiyatı uygunmu kaçtan başlıyor? (Özellikle İzmirde...)
1)Sürekli olarak sağlam ve kaliteli oyunlar çıkıyor. 2)Bende sadece DS var fakat çevremde birçok PSP sahibi arkadaşım var.Bence PSP'nin oyunları DS kadar zevkli değil.Örneğin;Zelda adlı oyunda bir kapıyı açmak için DS'in mikrofonuna üfleyerek meşaleleri söndürüp o şekilde kapıyı açıyoruz.Senin de bildiğin gibi bu yaratıcılık PSP'de yok 3)DS'teki R4 kartların orjinalleri pahalı.Fakat artık orjinallerin üretimi piyasadan kalktı.Ben orjinalini 1,5 yıl önce 80'e almıştım. 4)DS'teki internet PSP'deki kadar hızlı ve kullanışlı değil. 5)DS'in online oyun desteği gerçekten çok iyi.Eğer evinde kablosuz modem varsa gerçekten online oyun oynamaktan inanılmaz zevk alacaksın. 6)İstanbul'da fiyatlar Doğubank'ta uygun(Spot ürünler).Fakat Teknosa,Bimeks gibi teknolojik marketlerde 400-450 civarına bulursun.
arkadaşlar bir çok soruya cevap vermiş ama şunu sakın unutma "piyasada orjinal r4 kalmamıştır dolayısıyla daha kaliteli olan başka kartlardan almak mecburiyetindesin-acekard,edge,supercarddsone-"
quote:
2)Bende sadece DS var fakat çevremde birçok PSP sahibi arkadaşım var.Bence PSP'nin oyunları DS kadar zevkli değil.Örneğin;Zelda adlı oyunda bir kapıyı açmak için DS'in mikrofonuna üfleyerek meşaleleri söndürüp o şekilde kapıyı açıyoruz.Senin de bildiğin gibi bu yaratıcılık PSP'de yok
Arkadaşım, Internette DSin grafik kalitesine bakayım dedim. Oynanamayacak kadar Çok kötü ancak meşaleleri söndürme ve dokunmatik işlemler grafiği geri plana çekiyor sanırım.
_____________________________________-
quote:
r4 kartlar 35-40 dolar fln heralde
quote:
Ben orjinalini 1,5 yıl önce 80'e almıştım.
Arkadaşlar R4 Kart bukadar pahalımı? PSPde kırılma işlemi en fazla 20 YTL. DS'ede uygun fiyata yokmu birşeyler?
Grafiklerine kötü demişsin şimdi her grafiği süper olan oyunların ne kadar sıkıcı olduğunu biliyoruz örnek veriyim;
Neden internete gittiğimizde arkadaşlarla hep cs 1,5 yada half life oynuyoruz onlarında grafikleri kötü önemli olan grafik değil oyundan zevk almak ve şunu da söleyim artık çoğu oyun çizgi film gibi çıkmaya başladı örn; pop4,street fighter 4....
Şahsen bir DS sahibi olarak grafiksel anlamda doyuruculuk istiyorsan PSP almalısın.Ne tarz oyunlardan hoşlanıyorsun bilemem ama Gameboy'dan beri portatif el konsolu kullanıyorum.DS gelmeden önce 2D oyunları olan GBA'yı kullandım en son olarak.Grafikleri süper değildi ama harika eğlenceli oyunları vardı ancak yeni nesil oyuncu arkadaşlar için öncelik grafiksel doyuruculuk.
Her iki el konsolununda artıları ve eksileri var ama mesela DS'de şöyle bir oyun varken :
PSP'de Playstation'dan aşina olduğumuz MGS serisi,God of War,casual oyuncular için patapon gibi oyunlar var.En son E3'de epey oyun duyuruldu PSP'de ama nedense bana el konsolu değilde ufaltılmış playstation gibi geliyor.El konsolunun başka bir havası vardır (bana göre)
Arkadaşlar bende doğuştan bir konsol aşkı var. Benim ilk el konsolu aletim ilk çıkan GameBoy'du... Renksiz. Siyah karelerden oluşan grafikten ibaretti, büyük ve pilli. Grafikleri kötüydü ancak hiçbir konsol onun verdiği zevki tattırmadı. (Hatta onu oynamak için kreşe gitmiyordum) Color ve ardından GameBoy SP'im oldu. Hiçbiri ilk GameBoy kadar güzel değildi. Grafikleri kötü ama çok eğlenceliydi. Şimdi Nintendo DS'inde grafikleri kötü. Kabul edelim. Ancak vereceği eğlence herşeyi değiştirebilir.
quote:
Orjinalden alıntı: Sempaticks
Bunları cevaplamak için DS sahiplerine ihtiyacım var...
Benim PSP var. PSP en güzel oyunları oynadım. PSPde güzel oyunlar çok sınırlı. Bir yıl içinde 2 tane güzel oyun çıkıyor millet başına üşüşüyor.
1)DSte sağlam oyunlar sık sık çıkıyormu? 2)DS PSPden dahamı eğlenceli? (Buna PSP ve DS'i olanlar cevap versin lütfen) 3)DSteki R4 Kartlar pahalımı? 4)DSte Internet PSP kadar varmı ve hızlımı? 5)DSte oyunlar Online oynanabiliyormu? (Bu çok önemli) 6)Fiyatı uygunmu kaçtan başlıyor? (Özellikle İzmirde...)
Saygılar
Bende DS lite var,cevaplayabildiğim kadar cevapliyim;
1)Bence DS'te sağlam çok oyun yok,görüntü kalitesi falan çok kötü. 2)PSP arkadaşlarımda var ve kullandım kesinlikle PSP daha eğelenceli,oyunların kalitesi,özellikleri ve daha bir çok şey ile fark atıyor. 3)bir yerde 40 liraya görmüştüm 4)zaten ilk aldığında internete giremiyor,ama hızını bilmiyorum. 5)Evet oynanıyor,ancak ben hiç oynayamadım(WPA olan ağlara bağlanamıyor) 6)bilmiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: Sempaticks
Arkadaşlar bende doğuştan bir konsol aşkı var. Benim ilk el konsolu aletim ilk çıkan GameBoy'du... Renksiz. Siyah karelerden oluşan grafikten ibaretti, büyük ve pilli. Grafikleri kötüydü ancak hiçbir konsol onun verdiği zevki tattırmadı. (Hatta onu oynamak için kreşe gitmiyordum) Color ve ardından GameBoy SP'im oldu. Hiçbiri ilk GameBoy kadar güzel değildi. Grafikleri kötü ama çok eğlenceliydi. Şimdi Nintendo DS'inde grafikleri kötü. Kabul edelim. Ancak vereceği eğlence herşeyi değiştirebilir.
Evet grafiksel anlamda Nintendo DS'in grafikleri geri (kötü diyemem ) ancak inanılmaz zevkli oyunları mevcut. Buraya yazmaya kalksam sonu gelmeyecek dokunmatik ekran ve mikrofon ile kombine edilmiş o kadar harika oyunları var ki anlatamam.
Üstelik sadece siz değil anneniz, babanız, kız arkadaşınız, hatta ve hatta ananeniz (benim ki oynuyor valla ) bile ayıla bayıla oynar. Bir DS sahibi olarak PSP alacağım ancak, oynaycağım oyun sayısı bir elin 5 parmağını geçmez. PSP kesinlikle çok iyi bir alet, multimedya bir cihaz ancak GB, GBC , GBA oynamış el konsolu müptelalarıno kesinlikle kesmez. Yukarıda ki yazdıklarınızdan cesaret alarak size gözüm kapalı Nintendo DS tavsiye ediyorum. Lütfen ; elbette ki görsellik oyunlarda önemli bir yer işgal etmektedir ama bunun size OYUN zevkinden mahrum etmesine izin vermeyin.
DS'e kötü grafikli diyenler el konsolu almasın, ev konsolu alsın. El konsolunda grafik önemsizdir. Sağlam olmayan oyun çok az çıkıyor. E3'ün galibi bile bir DS oyunu, ki bu furada PS3 oyunları da vardı. Grafik isteyen PS2 alsın, PSP ile aynı. Hadi ikileyin.
quote:
Evet grafiksel anlamda Nintendo DS'in grafikleri geri (kötü diyemem ) ancak inanılmaz zevkli oyunları mevcut. Buraya yazmaya kalksam sonu gelmeyecek dokunmatik ekran ve mikrofon ile kombine edilmiş o kadar harika oyunları var ki anlatamam.
Üstelik sadece siz değil anneniz, babanız, kız arkadaşınız, hatta ve hatta ananeniz (benim ki oynuyor valla ) bile ayıla bayıla oynar. Bir DS sahibi olarak PSP alacağım ancak, oynaycağım oyun sayısı bir elin 5 parmağını geçmez. PSP kesinlikle çok iyi bir alet, multimedya bir cihaz ancak GB, GBC , GBA oynamış el konsolu müptelalarıno kesinlikle kesmez. Yukarıda ki yazdıklarınızdan cesaret alarak size gözüm kapalı Nintendo DS tavsiye ediyorum. Lütfen ; elbette ki görsellik oyunlarda önemli bir yer işgal etmektedir ama bunun size OYUN zevkinden mahrum etmesine izin vermeyin.
Teşekkürler. Kesin Bir ihtimalle DS alıcağım. R4 Kartla birlikte 260 YTL'ye satıyorlar. Uygun fiyat diye düşünüyorum. Ancak renk olarak Siyah ve Beyaz vardı. İkiside çok itici. Üstü kırmızı, Altı siyah renginden sipariş ettim. Çok şık. Sanırım PSPnin tozlu rafta uyku vakti geldi...
İyi etmişsin bende 0 DSlite + Orj. R4 + 2gb Msd + Ekran Koruyucu Sticker ı 255 e aldım(Ebaydan) rengi heralde beyaz olcak ben öyle istedim ve Konsol alıcaklar internetten DS game play videolarına baksın oyunları bence muhteşem eğlenceli ben grafik değil eğlence severim
PSP alıp bölümü geçcem diye kıvranmam
Sony gitsin uydu fln yapsın konsol ona göre değil.
quote:
Orjinalden alıntı: moy203
İyi etmişsin bende 0 DSlite + Orj. R4 + 2gb Msd + Ekran Koruyucu Sticker ı 255 e aldım(Ebaydan) rengi heralde beyaz olcak ben öyle istedim ve Konsol alıcaklar internetten DS game play videolarına baksın oyunları bence muhteşem eğlenceli ben grafik değil eğlence severim
DS'te dahada kıvranacaksın emin olabilirsin :)...En basit örneği bebek oyunu dediğiniz POKEMON...
quote:
Orjinalden alıntı: cırık
quote:
DS'te dahada kıvranacaksın emin olabilirsin :)...En basit örneği bebek oyunu dediğiniz POKEMON...
Pokemonu lw atlatmakla bi canavarı kesmek bi yerlere zıplayabilmek aynı değil yanlış anlama pokemonu küçümsemiyorum pokemonda hiç olsun eğlenirsin ama ben bi bölümü geçmeye çalıştığımda hiç eğlendiğimi hatırlamıyorum..
ben bu saatten sonra DS almam Iphone alırım cunki ondada dokunmatik ekran var ondada DS te ozellikler var ve DS ten cok cok daha guclu burda kalkıp biriside Sony e laf etmis adamlar dunyanın en iyi tasınabilir konsolunu yaptılar DS ten kat kat guclu ama adamlar su ana kadar hep gormezden geldiler buyuk hatalar yaptılar dediginiz gibi yılda 2-3 tane saglam oyun cıkmaya basladıı daha PSP nin gucunu zorlayan ilk oyun 4 yıl sonra Gran turismodur ki oda 4 yıl once duyruldu bu da hatalardan bi tanesi Sony cok iyi bir alet yaptı ama cok buyuk hatalarda yaptı
Siz burda aslında Sony ile Nintendoyu karsılastırıyorsunuz yoksa herkes PSP nin gucunu cok iyi biliyor
Psp Go yu da gördük DSi de gördük Psp Go psp yi bitirdi DSi kesinlikle mükemmel saçma sapan konsollar yapmada sony nin üstüne tanımam
quote:
Psp Go yu da gördük DSi de gördük Psp Go psp yi bitirdi DSi kesinlikle mükemmel saçma sapan konsollar yapmada sony nin üstüne tanımam
Kardesim sen niye burda fanboyluk yapıyorsunki Sony ne yaptı sana bu kadar PS serisi cıktıgı yıllara gore hep efsane konsollardır tamam belki ps3 tartısılır ben nintendoyada saygı duyuyorum cunku adamlar gercekten cok guzel oyunlar cıkartıyorlar ve konsolları hep gundemde kalmayı basarıyor ama sen gelip burda DSi her bakımdan PSP Go yu ezip gecer diyemezsin cunku arada donanımsal bakımdan cok fark var PSP cok daha fazla performans saglıyor
Sanki arkadaş PSP Go'yu almışta beğenmemiş gibi konuşuyor Dokunmatik ekranı olmasaydı DS, Gameboy Colorla kıyaslanırdı şuan