< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Tesla Model 3 Alacaklar Gelin Haberleşelim
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
1.2 m'ya verseler ulkedeki yollarin yarisi tesla dolar ( avrupa'da vergi dahil 850k'ya satiliyor biliyor). hayali togglari satamazlar, ulkenin basinda bu iktidar varken refah seviyesini yukselmesini istenmez. iktidar halkin fakirliginden besleniyor.
-
Tesla alalım diye açılan başlığı nasıl buralara bağladın inanamıyorum. Git roman yaz kardeş çok satar.
-
neden 1.2m a alamayacagimizi yazdim. aradaki ilgiyi kuramadiysan, iq testi yaptirmani tavsiye ederim ben de.
-
knk kalite istiyorsan Hyundai Ioniq 6 öneririm. tesla teknoloji cart curt ama kalite yok, hyundainin ise yeni bir vizyonu ve yılların otomotiv tecrübesi var ve ioniq 6 modeli en verimli seri üretim elektrikli (model model değişiyor)
-
Hayali TOGG mu? Kudurmaya devam edin, tavsiyem soda için, hazımsızlığa iyi gelir
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Tesla alalım diye açılan başlığı nasıl buralara bağladın inanamıyorum. Git roman yaz kardeş çok satar. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X