< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Tesla Model 3 Alacaklar Gelin Haberleşelim
-
-
1.2 m'ya verseler ulkedeki yollarin yarisi tesla dolar ( avrupa'da vergi dahil 850k'ya satiliyor biliyor). hayali togglari satamazlar, ulkenin basinda bu iktidar varken refah seviyesini yukselmesini istenmez. iktidar halkin fakirliginden besleniyor.
-
Tesla alalım diye açılan başlığı nasıl buralara bağladın inanamıyorum. Git roman yaz kardeş çok satar.
-
neden 1.2m a alamayacagimizi yazdim. aradaki ilgiyi kuramadiysan, iq testi yaptirmani tavsiye ederim ben de.
-
knk kalite istiyorsan Hyundai Ioniq 6 öneririm. tesla teknoloji cart curt ama kalite yok, hyundainin ise yeni bir vizyonu ve yılların otomotiv tecrübesi var ve ioniq 6 modeli en verimli seri üretim elektrikli (model model değişiyor)
-
Hayali TOGG mu? Kudurmaya devam edin, tavsiyem soda için, hazımsızlığa iyi gelir
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Tesla alalım diye açılan başlığı nasıl buralara bağladın inanamıyorum. Git roman yaz kardeş çok satar. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X