Şimdi Ara

gelsin dashboard' lar. (hadi herkes dashboard paylaşımı yapıyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gelsin dashboard' lar. (hadi herkes dashboard paylaşımı yapıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-57554940B -- 5 Şubat 2021; 19:43:32 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdiler de dashboard kalmadı ki hocam, ortada kocaman bir tabletten ibaret her şey.

Zamanının çok ötesinde olan Tempra'niz ilk dijital göstergelerin örneği. Diğer arkadaşın aracı da sanırım Peugeot 2008. O da çok güzel duruyor yine

• Disco Volante kullanıcısına yanıt

aslında benim aracın dijital göstergesi her ne kadar hoş gözüksede, sağ yolcu tarafında da ufak tefek ışıklandırmalar olmalıymış. bide direksiyon harbiden gemi gibi, küçülme şansı olsa onu küçültecem gelsin dashboard' lar. (hadi herkes dashboard paylaşımı yapıyor) 

• shikarum valla şaşırttın beni bu forumda hep zengin züppe burjuva sınıfının takıldığını sanıyordum önyargılarımı yıktın. Yıllara meydan okuyan anadolu halkının arabası temprayı görünce duygulandım. Çok masraflı bir araba ama zamanında efsaneydi. Yalnız bu konuya passatçı mercedesci bmw ci havalı civalı zenginus homo eractus delikanlıları gelmezler haberin olsun. Konu pek tutmaz

Benim 1.2 2009 symbolü paylaşmaya gerek yok 2000-2012 arası üretilen clio ve symbol modelleinde peynir ekmek misali her yerde görürsün gelsin dashboard' lar. (hadi herkes dashboard paylaşımı yapıyor) 

• flyer_mig kullanıcısına yanıt

gelsin dashboard' lar. (hadi herkes dashboard paylaşımı yapıyor) bizde isterdik zengin olup çok daha iyi araclara bınmeyı ama suanda en iyi arac, cebinde anahtarı bulunandır.gelsin dashboard' lar. (hadi herkes dashboard paylaşımı yapıyor) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 5 Şubat 2021; 20:48:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dashboard dediniz ya konu banlanır şimdi :) Düzgün resim atın :)
  • Mühim olan gönlünün zengin olması cebinin değil, para mal mülk makam bunlar gelip geçer yarının ne getireceği hiç belli olmaz. Benim kızdığım nokta alaman araçları alıp alamanları besleyen tayfa. Türklere türkköpeği diyen ve aşağılayan bir milleti yüceltip kalkındırmak yemek yediğin kaba pislemeye benzer.

Sonra gelip milliyetçiyiz, türküz demeleri yok mu güldürüyorlar insanları gelsin dashboard' lar. (hadi herkes dashboard paylaşımı yapıyor) 

• flyer_mig kullanıcısına yanıt

şimdi evet gönül zenginliği falan diyoruzda bak suan ay sonu. ben ayın 6 sını iştahla bekliyorum. gelsin dashboard' lar. (hadi herkes dashboard paylaşımı yapıyor) son günde o gönül karın doyurmuyor maalesef. keske ıstedıgımız bıseye en azından kısa surede ulasabılsek. gelsin dashboard' lar. (hadi herkes dashboard paylaşımı yapıyor) 

• Bende eklerim güzel konuymuş tempraya gelince az çok herkesin bir anısı vardır gözümde canlandı ama iyi ama kötü.

• sümbül

corsa

x5

2008

508, telefonu çıkarmaya üşendim arkadaş çekmiş

vwnin bilmem ne modeli, hepsi aynı zaten gelsin dashboard' lar. (hadi herkes dashboard paylaşımı yapıyor) 

• En farklı renk bende olabilir. İngiliz otomobili hariç yeşil renk bulmak zordur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt

Astra H candir:) ilk Arabam. Bence markezi ekranlarin oncusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 6 Şubat 2021; 8:44:1 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azengin -- 18 Şubat 2021; 11:18:19 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.