Bildirim
Ds wifi usb connector nerde var ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kablosuz modem kullanabilirsin, bildiğim kadarıyla Ds wifi usb connector en az kablosuz modem kadar pahalı, bende bu aralar kablosuz modem alacam -
megavizyon mağazalarında var. Beyoğlundakinde kendi gözümle gördüm yalnız fiyatı 90küsür milyondu ben kaçarak uzaklaştım kendisinden -
selam ben wifi özelliği olmayan modemime SMARTNET KABLOSUZ 4 PORT ROUTER bağladım, wifi özelliği ile wii nete hemen bağlandı.
Teknosadan 59.ytl ye aldığım bu cihazı , çok çeşitli fiyatlara bulmak mümkünmüş, az önce BURADA 37.ytl ye buldum.
-
quote:
Orjinalden alıntı: miki
selam ben wifi özelliği olmayan modemime SMARTNET KABLOSUZ 4 PORT ROUTER bağladım, wifi özelliği ile wii nete hemen bağlandı.
Teknosadan 59.ytl ye aldığım bu cihazı , çok çeşitli fiyatlara bulmak mümkünmüş, az önce BURADA 37.ytl ye buldum.
nerde 37 ytl bu yaw?
-
-
quote:
BURADA TIKLA
bunu istanbul kadikoy civarında u fiyata bulamazmıyız -
quote:
Orjinalden alıntı: magicool
quote:
BURADA TIKLA
bunu istanbul kadikoy civarında u fiyata bulamazmıyız
araştırmak gerek, ben araştırmadım, teknosaya kablosuz modem almaya gittim, birde baktım bunu görünce, hemen aldım ,59.ytl ödedim(kkartı bol taksit), netten biraz baktımda BURADA 45.ytl ye buldum en ucuz..
sende SMARTNET ARCW4BR diye google da arat bakalım...belki daha ucuza bulabilirsin..
-
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: magicool
quote:
BURADA TIKLA
bunu istanbul kadikoy civarında u fiyata bulamazmıyız
araştırmak gerek, ben araştırmadım, teknosaya kablosuz modem almaya gittim, birde baktım bunu görünce, hemen aldım ,59.ytl ödedim(kkartı bol taksit), netten biraz baktımda BURADA 45.ytl ye buldum en ucuz..
sende SMARTNET ARCW4BR diye google da arat bakalım...belki daha ucuza bulabilirsin..
tesekkurler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X