Şimdi Ara

Ds wifi usb connector nerde var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar istanbulda wifi usb connector satılan yer var mı?Araştırıyorum bilen var mı?

• kablosuz modem kullanabilirsin, bildiğim kadarıyla Ds wifi usb connector en az kablosuz modem kadar pahalı, bende bu aralar kablosuz modem alacam
  • megavizyon mağazalarında var. Beyoğlundakinde kendi gözümle gördüm yalnız fiyatı 90küsür milyondu ben kaçarak uzaklaştım kendisinden
  • selam ben wifi özelliği olmayan modemime SMARTNET KABLOSUZ 4 PORT ROUTER bağladım, wifi özelliği ile wii nete hemen bağlandı.
    Teknosadan 59.ytl ye aldığım bu cihazı , çok çeşitli fiyatlara bulmak mümkünmüş, az önce BURADA 37.ytl ye buldum.

• quote:

Orjinalden alıntı: miki

selam ben wifi özelliği olmayan modemime SMARTNET KABLOSUZ 4 PORT ROUTER bağladım, wifi özelliği ile wii nete hemen bağlandı.
    Teknosadan 59.ytl ye aldığım bu cihazı , çok çeşitli fiyatlara bulmak mümkünmüş, az önce BURADA 37.ytl ye buldum.

nerde 37 ytl bu yaw?

• quote:

BURADA TIKLA

bunu istanbul kadikoy civarında u fiyata bulamazmıyız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicool

quote:

BURADA TIKLA

araştırmak gerek, ben araştırmadım, teknosaya kablosuz modem almaya gittim, birde baktım bunu görünce, hemen aldım ,59.ytl ödedim(kkartı bol taksit), netten biraz baktımda BURADA 45.ytl ye buldum en ucuz..
    sende SMARTNET ARCW4BR diye google da arat bakalım...belki daha ucuza bulabilirsin..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: magicool

quote:

BURADA TIKLA

araştırmak gerek, ben araştırmadım, teknosaya kablosuz modem almaya gittim, birde baktım bunu görünce, hemen aldım ,59.ytl ödedim(kkartı bol taksit), netten biraz baktımda BURADA 45.ytl ye buldum en ucuz..
    sende SMARTNET ARCW4BR diye google da arat bakalım...belki daha ucuza bulabilirsin..

tesekkurler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.