Şimdi Ara

DS2yi mi Beklemeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu sıra dsi almayı planlıyordum fakat Ds2 söylentileri var. Biraz daha beklemeli miyim? ve şu "biraz daha" ne kadar uzar sizce.. Yani ne zaman çıkar bu yeni konsol

• Bekle yarın nintentonun büyük konferansı var
  • bence temiz 2. el bir dsi/ds lite ile başla
    dsi 2 çıkınca satıp sıfır ds2 alırsın
    böylece zararın da olmaz
    hem bu sürede ds sistemine alışmış olursun ..
  • Konferansta yeni konsol falan duyurulmadı ki ben E3'de de duyurulacağını pek sanmıyorum Ds satışları son hız devam ediyor her şey yolunda gidiyor ne diye yeni konsol duyurusu yapsınlar değil mi? Ben diyorum ki en azından yeni el konsolunun çıkması için 2 sene var ama bu sadece bir tahmin belki de E3'te duyurusunu yaparlar 2011 sonunda da çıkartırlar konsolu kim bilir. Yeni konsol geliyor diye de Ds almamak olmaz, bence gidin alın Ds'inizi. Şimdiye kadar çıkan oyunlar arasında beğendiğiniz klasikler muhakkak vardır onu geçtim Ds'e zaten oyun yapılmaya son hızla devam ediliyor oyun yapımını durdurma gibi bir şey de yok en az iki sene daha güncelliğini koruyacak bir el konsoludur Ds o nedenle Lite veya Dsi modellerinden birini alın derim ben.
  • ben şöyle sööliim satışlar böyle olduğu sürece ve karşısında psp gibi yeni bir devrim yaratamayan işlemciyi geliştimekle yetinen sony oldukça kim ne diye dokunsunki ds e, azıcık makyajlayıp makyajlıyıp piyasaya sürüyorlar işte geçtim dsi yi en eski model takoz ds bile alsan en azından 4 yıl gider. nintendo dsi de aman multimedya eksik bizde onu bunu ekleyelim diye güçlendirmedi makinayı, eski el konsolundaki bütün oyunları online yapmak için geliştirdi. zaten o yüzdende advance oyunları kartuş kısmını çıkardı. 100 milyon satmış bir aletin önünü kesmek enayilik olur. şimdi br oyun çıkarsa 100 milyon müşterisi var, niye yeni bir alet çıkarıp bu rakamlara ulaşayım diye beklesin ki yeniden. birde nintendo asla acele etmez beklerde bekler. gameboy color bile kaçyıl sonra geldi. psp okadar süsürm çıkardı, yeni çıkan bir oyununu oynatamayan bir sürümü varmı ? lafta değişti işte, pazar payını arttırmaya yönelik hareketler bunlar, bundan iki yıl sonra bir alet çıkarırlar ona da hareket sensörü koyarlar, gerisini de aynı bırakırlar en fazla. o sensörüde ds lite a aparat olarak takarsın zaten.

• Yorum yapan arkadaşların dışında ben de birşey söyleyeyim;en çok satan konsol Ps2,ardından DS olması lazımdı.O aradaki fark kapanmadan DS2 veya yeni bir Nintendo el konsolu çıkmaz bence(tahminimce o fark da birkaç milyon)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi oyunu alsam [ PS4 ]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.