Şimdi Ara

DS3'e alternatif INTEL nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DS3'e alternatif olarak INTEL G965 DDR2 800 RAID VGA ANAKART buldum. Sizce nasıl DS3 stoklarda kalmadığı için bunu almak zorunda kalıcam galiba. Sizce almalıyım. DS3'e göre eksileri artıları nelerdir?

oc düşünmüyorum galiba intel'in kartları oc ye uygun değilmiş. Ama bununla oc yapılıp yapılamayacağını da söyler misiniz??

DS3'e alternatif INTEL nasıl?

• Fiyat olarak intel biraz daha pahalı ama aradaki fark hiç önemli değil, oc de düşünmüyorum sistemimi yazayim bi;

İşlemci : Intel Core2 Duo E6400 2.13ghz 1066mhz, 2mb, LGA775
    Ram : Kingston 1GB veya 2x512MB DDR2 800(667) 6400RAM
    Ekran Kartı: Sapphire X1950 PRO 256MB GDDR3 PCI-E x16
    Hard Disk : WD 250GB 7200RPM 16MB CACHE SATAII veya SAMSUNG 16MB 7200RPM SATAII
    DVD-RW : SAMSUNG 18X +/- DVDRW Double Layer Kutulu
    Monitör: : LG L194WT-SF 5MS 2000:1 Geniş Ekran 19" LCD
    Kasa : Aopen H600B-B28 400W Siyah Kasa
    Modem : Datron RTA1320 ADSL2+ USB+ 1port Ethernet Ext. Modem

bu sisteme belirttiğim intel nasıl?
  • Evet arkadaşlar hala ses sed yok yaa. Bu haftasonu alıcam ama karar veremedim bi yardımcı olun!!!!!!!!
  • İntelin anakartları en stabil ana kartların önde gelenidir...Eğer hiç OC yapmicam dersen gerçekten alınabilir.

Yanlız, hayır ileride belki olabilir dersen,bildiğim kaarıyla intelin anakartlarında OC seçeneği yok...

Ama anakartın P965 olsun,conroelerde daha iyi çalışıyor...

Belirttiğin sistem bence güzel,ama power 450 olursa daha iyi olur(yetmez demiyorum,bazı arkadaşlar çıldırıp 750 felan alıyolar)

Ha birde kendi fikrim ne et,et 2 gb ram olsun
  • Teşekkürler yorumun için. OC le filan uğraşmayacağım çünkü onu yapma ihtiyacında değilim yapmamda. PSU içinde aopen'in psu ları fsp kullandığı için gerçek psulardır deniyor yani 400 diyipte 300 filan çıkmazmış. Aslında alcağım yerdeki stoklarda 400W ın üstünde psu lu aopen olsa alcaktım ama buna talibiz artık. Ayrıca yaza 1GB ram daha takviye edicem. Bu sisteme 2milyar harcayacağım için modifiyeler sonraya kalıyor doğal olarak :)

Kart için de DS3 gibi bi karta alternatif zannımca zor olduğu için bu kadar seçiciyim. DS3 bi bulsam havada kapıcam. ŞU İNTEL KARTLAR AYNI MODEL Mİ BEN AYIRT EDEMEDİM BİRİNİZ ŞUNU SÖYLESİN YAA

http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=174
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=26364

aynı değilse vatandaki inteli DS3 yerine önerir misiniz?????(DS3 bulamama ihtimalinde )

• o işlemciye o/c yapmayan zihniyet kahrolsun
  • DS3 kullanıcısıyım. Daha öncede intel anakart kullanmıştım. Ama yanarım, çünkü daha önce gigabyte ı keşfedememişim. İlla o/c yapmana gerek yok.DS3 tavsiyemdir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus z97-A Nasıl bir kart?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o/c yapmayacaksan intel kartlar stabilite açısından süperdir kafanı ağrıtmaz ama 6300 işlemci alacaksan oc siz olmaz o zaman ds3 almalısın
  • ben en iyi ürünleri zalman da buldum
  • intelin bordu alınırmı yahu...
    ds3 yoksa asus p5b al oda yoksa msi ın p965bordunu al
    msi ın bordu testte 1.olmuşdu!!!!
  • overclock yapmayacaksan 945 bord ve daha ucuz işlemci al yazık olmasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.