Şimdi Ara

DS4 PC uyumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar DS4 ü PC de kullanmak istiyorum ama Sony bunun hakkında hiç açıklama yaptı mı? Bildiğim kadarıyla DS3 ün PC yazılımı yok DS4 de de aynı şey olur diye tahmin ediyorum. Bu yüzden X 360 kolu alacağım da almadan önce kesin olsun diye bir de forum ahalisine sormak istedim. Birde arkadaşlar Xbox 360 kolu ile ilgili birkaç sorum var cevaplarsanız sevinirim.

DS4 ü Xbox 360 programı ile çalıştıran var ama bende çalışmıyor ne yazık ki. Zaten saçma bir programa benziyordu sadece mouse u dokunmatik yüzeyle hareket ettirebildim. O program sağlam bir program değil DS4 ü PC ye uyduramayacağı belli. DS4 Tool diye bir programdı 1.2.2 güncellemisini indirmiştim.

Bu XBox 360 kolundan bende alacağımda acaba araba sürerken bu az bas az git çok bas çok git olayı oluyor mu? Birde oluyorsa oyundan oyuna değişir mi bu olay? Bir diğer merak ettiğimde kol bağlıyken bir yandan da mouse klavye aktif olur mu oyunda? Biliyorsunuz GTA 5 çıkacak. PS4 ilk aldığım konsol ve DS4 ile araba sürmek gerçekten zevkliydi. PC de de almak istiyorum ama bu araba olayını çok merak ediyorum açıkçası.

• Ben kullaniyom pc de ama tam olarak hangi uygulama bilmiyom bu dedigim surumun ilkini kullanmistim hataliydi sonra guncelleme geldi duzelmisti yarin bakiyim pc ye ona gore cevap veririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.dosya.tc/server38/pcXaXV/DS4.rar.html

Buyur, ben bunu kullanıyorum. Yeni yükledim.

Sadece Scp server açıyorsunuz ve aktifleştiriyorsunuz, o kadar. Daha sonra xbox 360 kolu olarak görüyo pc ve bütün tuşları çalışıyor.
  • Magnesium kullanıcısına yanıt
    Bu programı kurup çalıştırdıktan sonra ne yapacağımı açıkçası tam olarak bilmiyorum. Görüyor ama nasıl kullanıyorum oyuna nasıl ayarlıyorum pek bilgim yok.
  • Oyuna ayarlamanız gerekmiyor, hemen hemen bütün oyunlarda xbox 360 kol desteği olduğu için direk oyuna girebilirsiniz. Şuana kadar oynadığım bütün oyunlarda hiçbir ayar yapmadan sorunsuzca oynadım.
  • Magnesium kullanıcısına yanıt
    Dostum win7 ultimate 64 bit kullanıyorum. Geçende bu tarz programdan indirdim son versiyonunu ama oynayamadım. Gene denedim olmadı mesala. Bağlıyorum şarj olur gibi turuncu ışık çıkıyor DS4 den oyuna girdiğimde herhangi bir tepki yok. Batman Asylum ve Titanfall da denedim hiçbir tepki yok ne yazık ki.
  • Ben de batman de oynadım. Hiçbir sorun yaşamadım. Bu programı yükleyeli baya oluyor galiba başta bişeyler yapıp aktif ediliyordu. Ama jarj oluyor gibi kalıyor dedin ya, o doğru turuncu ışık yanıp sönecek.

• DS4Tool (1.2.2) sorunsuz çalışıyor.

http://uploaded.net/file/xgzq2t8a

http://dfiles.eu/files/3e4lvzgvb

-----

ilk önce tek seferliğine (Virtual Bus Driver klasöründeki "ScpDriver" dosyasını kuruyorsunuz.)

daha sonra ("ScpServer" dosyasını oyuna girmeden önce açıyorsunuz ve oyuna giriyorsunuz. Arka planda açık duracak.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 9 Şubat 2015; 5:25:38 >

• DaniCalifornia kullanıcısına yanıt
    hiç bir sorun yok ben windows 8 de kablosuz olarak kullanıyorum. önce driveri kuracaksın sonra yazılıma gireceksin. bu kablolu için tabi. kablosuz içinse son sürümü indir bence.http://dsdcs.com/portfolio/software-development/4-ds4windows burası kendi sitesi. daha sonra bluetooth lazım bluetoothu bağladıktan sonra. aygıt ekle ekranına gir ve orada ds4 ün önce share olmak üzere) share ve playstation tuşlarına basılı tutacaksın. ışık lip lip hızlı bir şekilde yanmaya başlayacak windowsda wireless controller diye görüyor ileri diyeceksin ve yazılımını kuracak windows sonrasında program ds4'ü otomatik tanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19yusuf05 -- 9 Şubat 2015; 9:21:52 >

• arkadaslar da4 calisiyormu kesin yani nasil yapcaz tam yukarda xbox 360 icin bu ds4 icinde gecerli dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: berfuemre

arkadaslar da4 calisiyormu kesin yani nasil yapcaz tam yukarda xbox 360 icin bu ds4 icinde gecerli dimi

Dostum sıkıntısız çalışıyor.Mesela Dying Light oyununda DS4 ps4 gibi çalışıyor.Oyun içi butonlar,ışık efektleri falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Savior Fenix

quote:

arkadaslar da4 calisiyormu kesin yani nasil yapcaz tam yukarda xbox 360 icin bu ds4 icinde gecerli dimi

Dostum sıkıntısız çalışıyor.Mesela Dying Light oyununda DS4 ps4 gibi çalışıyor.Oyun içi butonlar,ışık efektleri falan.

Yukarda hocam bi kac link var hangisini indiriyim hocam ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Savior Fenix

quote:

Yukarda hocam bi kac link var hangisini indiriyim hocam ?

@venomstr nickli arkadaşın verdiği kurulu bende onu yükle istersen.
  • Yukarıda bahsi geçen DS4Tools programının geliştirilmesi durdurulmuş, yerine InputMapper diye bir program geliştiriyorlar sanırım.

Butonlara görev atama yapılabiliyor galiba, bir de tek bir dosya yüklemek yeterli gibi gözüküyor.

https://inputmapper.com/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.