Şimdi Ara

DS4'ü Playstation harici şarj etme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
35.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eğer bataryaya gelen akım sınırlanmıyorsa, telefon adaptörleriniz sayesinde cihazınız daha çabuk şarj oluyor ve bataryası çok daha fazla ısınıyor. Böylelikle yakın zamanda elinize alma ihtimaliniz artıyor. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lopexia -- 3 Eylül 2014; 19:04:50 >
  • İphone Ds4 Charge Adaptor kullanıyorum sorun yok
  • diavoloo kullanıcısına yanıt
    hocam nası yapsam diye dusunuyodum senin yazını gordum sarj istasyonunu hemen lcdnin usb girişine taktım super oldu sagol valla
  • Kolu cep telefonu şarj aletiyle şarj etmenin bir zararı olurmu? Lg 5 kablosu mesela akınları aynımıdır kablonun kola zarar verir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hep telefon adaptörüyle sarj ediyordum, kol bozuldu elimde kaldi. S8mdi yeni kol alvam hep tv'den edecegim. Nasil olsa amper ps4 ile aynı.

• nighty kullanıcısına yanıt
    aynen hocam ben de oyle sarj ediyordum hem de iki kolu da, şimdi sarj olmuyorlar. soket, flex kablo değişti yeni batarya geldi, yarı dolu gelen bataryayı taktım kol çalışıyor am yine şarj olmuyor:(
  • coldcrash kullanıcısına yanıt
    Ben artık kolu ve ps4 kulaklığı sürekli ya ps'ten, ya yandaki d-smart uydu alıcısından ya da tv'nin usb çıkışından şarj ediyorum. 3 denedir sorun yaşamadım. Üst mesajı yazdıktan sonra 2. El bir kol almıştım. Hepsi 500 MAh veriyor çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighty -- 23 Şubat 2020; 1:1:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nighty

Ben artık kolu ve ps4 kulaklığı sürekli ya ps'ten, ya yandaki d-smart uydu alıcısından ya da tv'nin usb çıkışından şarj ediyorum. 3 denedir sorun yaşamadım. Üst mesajı yazdıktan sonra 2. El bir kol almıştım. Hepsi 500 MAh veriyor çünkü.
    anladım hocam tyeşekkür ederim. bundan sonra bende öyle yapacağım valla:/
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.