Şimdi Ara

DS4'ü Playstation harici şarj etme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
35.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DS4'ü usb kablosunu telefonun (iphone) şarj cihazının usb girişine takıp akşam bıraktım. Fakat şarj etmemiz.
    DS3'te şarj olurken kırmızı ışıklar yanıp sönerdi bunda öle birşey de yok.
    PS4'e taktım, şarj olmaya başladı.
    Harici bir kaynakla nasıl şarj edebiliriz, bilgisayar adaptör vs...

• Yapay Zekanın Yanıtı

PlayStation Haricinde DualShock 4'ü Şarj Etme

DualShock 4 kumandanı, PlayStation 4 konsolunun olmazsa olmaz bir parçasıdır. Ancak, konsolunuz kapalıyken veya müsait olmadığında DualShock 4'ünüzü şarj etmeniz gerekebilir. İşte PlayStation haricinde DualShock 4'ü şarj etmenin bazı yolları:

• Prizde Şarj Etme: DualShock 4'ünüzü bir prize takmak için USB-C kablosunu kullanabilirsiniz. Şarj işlemi birkaç saat sürebilir ve şarj durumu kumandanın üzerindeki ışık çubuğundan takip edilebilir.

• Bilgisayarda Şarj Etme: DualShock 4'ünüzü bir bilgisayara bağlamak için de USB-C kablosunu kullanabilirsiniz. Bilgisayarınızın açık veya kapalı olması önemli değildir.

• Taşınabilir Şarj Cihazı Kullanma: Taşınabilir bir şarj cihazı, DualShock 4'ünüzü hareket halindeyken şarj etmek için uygun bir seçenektir.

DualShock 4'ün Şarj Olduğunu Nasıl Anlarsın?

DualShock 4 şarj olurken, kumandanın üzerindeki ışık çubuğu turuncu renkte yanar. Şarj işlemi tamamlandığında ışık çubuğu beyaz renge döner.

PS4 Kapalıyken Kol Şarj Olur mu?

Evet, PS4 konsolunuz kapalıyken DualShock 4 kolunu şarj edebilirsiniz. Konsolun arkasında veya önünde bulunan USB bağlantı noktalarını kullanabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben Samsung telefondan cikan sarj aletiyle sarj ediyorum,DS4 sarj olurken turuncu renk cikiyor eger sarj biterse isikta kapaniyor..

PS4 sarj kablosunda cok yavas sarj oluyor,bu sekilde hizlica hallediyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: die.Rache

Ben Samsung telefondan cikan sarj aletiyle sarj ediyorum,DS4 sarj olurken turuncu renk cikiyor eger sarj biterse isikta kapaniyor..

PS4 sarj kablosunda cok yavas sarj oluyor,bu sekilde hizlica hallediyorum :)
    Ben, PC'nin USB çıkışından da telefonun şarj adaptörü ile de şarj ettim. Şarj esnasında arkadaşın dediği gibi "turuncu ışık" yanıp sönüyor. Şarj bittiğinde lamba sönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi old_hand -- 19 Ocak 2014; 10:32:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: old_hand

Ben, PC'nin USB çıkışından da telefonun şarj adaptörü ile de şarj ettim. Şarj esnasında arkadaşın dediği gibi "turuncu ışık" yanıp sönüyor. Şarj bittiğinde lamba sönüyor.

Alıntıları Göster
    Şarj istasyonu kullanabilirsin. PS4'e takmak istemiyorsan, PC'ye bağlarsın istasyonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnmaskYourDesire

Şarj istasyonu kullanabilirsin. PS4'e takmak istemiyorsan, PC'ye bağlarsın istasyonu.

Alıntıları Göster
    DS3'leri PC'den şarj ediyorum ben. Aynı port DS4'te de varsa PC üzerinden şarj edilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masdera

DS3'leri PC'den şarj ediyorum ben. Aynı port DS4'te de varsa PC üzerinden şarj edilebilir.

Alıntıları Göster
    Ben PC'den şarj ediyorum kendi şarj kablosunu PC'nin USB girişine takıyorum PS'dakinden daha hızlı şarj oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The False Shepherd

Ben PC'den şarj ediyorum kendi şarj kablosunu PC'nin USB girişine takıyorum PS'dakinden daha hızlı şarj oluyor.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler
    Turuncu ışık adaptöre takılı iken yanmıyor, adaptörün gücü yeterli değilmiş, başka adaptörle deneyeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence en hoş çözüm playstation şarj istasyonu.
    Çift ds4'üm için N11'den aldım, kablo karmaşasından kurtuldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slicer1

DS4'ü usb kablosunu telefonun (iphone) şarj cihazının usb girişine takıp akşam bıraktım. Fakat şarj etmemiz.

Ben de bu şekilde şarz ediyorum DS4'ü. Bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar.. iPhone 5'in prizine DS4'ü kendi kablosuyla bağlıyorum ve ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beavis.

quote:

Orijinalden alıntı: slicer1

DS4'ü usb kablosunu telefonun (iphone) şarj cihazının usb girişine takıp akşam bıraktım. Fakat şarj etmemiz.

Ben de bu şekilde şarz ediyorum DS4'ü. Bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar.. iPhone 5'in prizine DS4'ü kendi kablosuyla bağlıyorum ve ediyor.
    Bende samsung telefonun şarj aletiyle ediyorum.
  • bodrum kullanıcısına yanıt
    Peki arkadaşlar bu şekilde yani telefonun şarj aletiyle ds4 ü şarj etmek bunun ömrünü kısaltır mı veya başka sorunlara yol açar mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengiz57_1978

Peki arkadaşlar bu şekilde yani telefonun şarj aletiyle ds4 ü şarj etmek bunun ömrünü kısaltır mı veya başka sorunlara yol açar mı.
    ds4 şarj istasyonunu kullanıyorum
  • cengiz57_1978 kullanıcısına yanıt
    herhangi bir sorun olmaz ben sürekli telefonumun şarj aletini kullanıyorum.
  • bodrum kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için.
  • ben pcden usb ile şart ediyorm genelde. oyun oynarken bitiyo falan laptoba takıyorm oynuyorm.
  • quote:

pc ve ps4 ün usb çıkışları aynı değerdedir 5v 500mA .. Hızlı şarj olması için harici samsung 1a olan şarj başlıklarına felan takmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

quote:

pc ve ps4 ün usb çıkışları aynı değerdedir 5v 500mA .. Hızlı şarj olması için harici samsung 1a olan şarj başlıklarına felan takmak lazım

Alıntıları Göster
    samsung şarj kablosuyla lcd tv ye bağlıyorum :)
    nasılsa tv hep açık :)

• quote:

quote:

Bana öyle gelmiş o zaman hocam..Veyahut dediğiniz gibi Samsung kablosunu kullanmışta olabilirim arada onu da kullanıyorum..Biraz eski bir muhabbet olduğu için net hatırlamıyorum Ama böyle yazdığıma göre büyük ihtimalle bana daha hızlı oluyormuş gibi geldi bilgi için teşekkürler..

• quote:

quote:

quote:

Bana öyle gelmiş o zaman hocam..Veyahut dediğiniz gibi Samsung kablosunu kullanmışta olabilirim arada onu da kullanıyorum..Biraz eski bir muhabbet olduğu için net hatırlamıyorum Ama böyle yazdığıma göre büyük ihtimalle bana daha hızlı oluyormuş gibi geldi bilgi için teşekkürler..

Yanlış anlama hocam he bilmiş taslamadım o dediğin banada oluyor 2 tane ds4 var aynı anda açıldı kullanıldı sanki birisi daha uzun şarj dayanıyor gibi ama imkansız

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yanlış anlama hocam he bilmiş taslamadım o dediğin banada oluyor 2 tane ds4 var aynı anda açıldı kullanıldı sanki birisi daha uzun şarj dayanıyor gibi ama imkansız

Yok hocam estağfurullah,psikolojik olarak bilgisayara taktım çok güçlü hemen şarj oldu gibi düşünmüşümdür ben de herhalde...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.