Şimdi Ara

DS4 Yöntemi ve Çalıştığı Oyunların Listesi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
783
Cevap
73
Favori
56.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Farcry da ds4 nasıl işliyor anlamadım. Offline da oyunu başlatıyorum ama oyunda hicbir tuş işlemiyor. Anlatabilir misin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • destannn kullanıcısına yanıt
    Öncelikle oyunu açmadan önce kendi hesabınızla PS4 ü açın. Daha sonra PS tuşuna basılı tutarak oyunun olduğu hesaba kullanıcı değiştir diyerek geçin. Sonra oyunu açın, U Play olmadan oyuna girin son menüye kadar gelin, oyunu başlatmasanız da olur. Sonra oyunu kapayın. Oyunu tekrar açın ve ilk kısımda X e basmadan tekrar PS tuşuna basılı tutup kendi hesabınıza geçin X e basıp U Play aktif etmeden Offline olarak oyunu başlatın.

Yani bu oyunda DS4 yöntemi biraz daha farklı işliyor, hem U Play i aktif etmemeniz gerekiyor, hem de oyunu offline olarak continue diyip devam etmeniz gerekiyor. Bir de oyunu açmadan önce kendi hesabınızı PS4 de oturum açmış olmanız gerekiyor.

Ben bu şekilde oynayabildim. Daha kolay yolu varsa bilen açıklasın.
  • schi8850 kullanıcısına yanıt
    Sağol dostum

• Wwe2k15 çalışmıyor kontrol ettim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Knack ile ds4 yapamadim. Oturumu degiatirip kendi hesabima oyunu actigimda tuslar islev gormuyor. Var mi cozumu ?

• Arkadaslar yontemi her defasindami yapmak gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day

Arkadaslar yontemi her defasindami yapmak gerekiyor

Evet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: schi8850

Öncelikle oyunu açmadan önce kendi hesabınızla PS4 ü açın. Daha sonra PS tuşuna basılı tutarak oyunun olduğu hesaba kullanıcı değiştir diyerek geçin. Sonra oyunu açın, U Play olmadan oyuna girin son menüye kadar gelin, oyunu başlatmasanız da olur. Sonra oyunu kapayın. Oyunu tekrar açın ve ilk kısımda X e basmadan tekrar PS tuşuna basılı tutup kendi hesabınıza geçin X e basıp U Play aktif etmeden Offline olarak oyunu başlatın.

Yani bu oyunda DS4 yöntemi biraz daha farklı işliyor, hem U Play i aktif etmemeniz gerekiyor, hem de oyunu offline olarak continue diyip devam etmeniz gerekiyor. Bir de oyunu açmadan önce kendi hesabınızı PS4 de oturum açmış olmanız gerekiyor.

Cevabın için sağolasın. Tek sorum uplay satın aldığım sec hesapta otomatik açık geliyor. Kapamanın bir yolu var mıdır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: schi8850

Hocam senin belirttiğin yöntem ile oyunu çalıştırdım sıkıntı yok. Ama diğer hesap ile yeni oyun oluşturmuyor var olan ile devam ediyor.

• Uplay kapamanın bir yolu var mı bilmiyorum hocam.
  • the crew çalışıyor mu bilen var mı ?
  • Wwe sizde çalışıyor mu

• The order'de çalışıyormu?

• Arkadaşlar bu yöntem ile GTA V'i sec alıp ana hesaptan tropy falan kazanabilir miyim ?
  • Gta V

• quote:

Orijinalden alıntı: loley00

Gta V

Çalışıyor denildi listeye ekledim. Henüz karsit bi yorum gelmedi

• Pek inandırıcı gelmedi başta
    Ama çalışıyosa boşa primarye para vermeyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Orijinalden alıntı: loley00

Gta V

Çalışıyor denildi listeye ekledim. Henüz karsit bi yorum gelmedi

Peki şu tropler geliyor mu ana hesabımıza biliyor musun ?
  • apaci0834 A kullanıcısına yanıt
    Evet.

Ajdarvevo yazdigi icin listeye ekledim. O trophy kazandigini soylemisti.

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Evet.

Ajdarvevo yazdigi icin listeye ekledim. O trophy kazandigini soylemisti.

O zaman pre falan olsun diye bakmaya gerek yok ama işte diğer oturuma gir çık yapmamış oluruz en avantajı bu olur.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.