Şimdi Ara

DS7 4*4 hibrit e-tense için 740 bin lira verilir mi..??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
4.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Emekkk

Gelirse inceleme isteriz çok şık çok güzel bir araç hastasıyım hayırlı olsun
    Teşekkürler..👍 hayallerimin arabası..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah akıl versin denilir.

• operadakises O kullanıcısına yanıt
    Bir iki pürüz derken ne gibi hocam.

• Bence alınabilir. Tek aklımı çelen nokta bu fiyata 5 ve E serileri var. Ama işte bu aracın motoru çok başarılı. 300 HP Hybrid ve 0-100 5,9 sn. 4x4 olmasıda güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: operadakises

GLA ve GLB fena araç değiller ama 1.si araç yok.adamlar direk galerilere araç veriyor ve galeriler de fahiş fiyattan millete itelemeye çalışıyor.yani Mercedes'in satış politikası yüzünden bile almam.2.si 1.4 motor,163 HP ve önden çekişli..arada ciddi fark var ve 600 bini geçiyor fiyat olarak..marka algısı desen tamam eyvallah..
    300 beygirlik araba yerine 1.33 araba almaktan bahsediyor olamazsın
    @Otomobilgini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 14 Ağustos 2020; 14:31:34 >
  • 207m kullanıcısına yanıt
    Birine sahibim diğerinin eski nesli kardeşimde var, ülke gerçeği şu yönde ki bu araçların ikinciel daha hızlı.bmw ve Mercedes’in Değeri daha fazla biliniyor. Su donem pandemi Arz sikintisi nedeniyle tum araclarin Ederinin üzerine satılması sizi yanıltmasın.

Ds7 1.5dizel ve 1.6 225hp benzinli motorla da piyasada ve 740.000tl nin oldukça altına gidiyor, az yakmak isteyen dizele performans isteyen thp motoru tercih edebilir, phev’lerin bir farkı da elektrik prizi ihtiyacı bu avantaj gibi görünse de dolu olmayan bir bataryanın götürüsü de var.

Bu nedenlerle mesela Tdi otomatik tiguan gelmiyor, ya da 1.6d BMW g30 ya da 1.6 e180 piyasadan çekiliyor. Aynı otomobile 200-300 daha fazla verip binmek yerine ufak tefek şeylerden (batarya doluyken 75bg ya da dizele göre 2-3lt/100km tasarruftan ya da çok az kullanacağın 4x4 ozelliginden) feragat ediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 14 Ağustos 2020; 9:29:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5008.tr

Bir iki pürüz derken ne gibi hocam.
    1.si fiyat sabitlemesi yapılamıyor.pek ihtimal vermiyorlar ama fiyat artabilir yani teknik olarak..
    2.benim şu anda kullandığım araç ile benim takasta istediğim rakam arasında 20-25 bin lira gibi bir fark var.haklı olarak aracı görmeden fiyat veremiyorlar ama yaklaşık olarak durum bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: en1gma

300 beygirlik araba yerine 1.33 araba almaktan bahsediyor olamazsın
    @Otomobilgini
    bu mesajımı alıntılamakta ki amaç ne anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingOfAnarchy

Birine sahibim diğerinin eski nesli kardeşimde var, ülke gerçeği şu yönde ki bu araçların ikinciel daha hızlı.bmw ve Mercedes’in Değeri daha fazla biliniyor. Su donem pandemi Arz sikintisi nedeniyle tum araclarin Ederinin üzerine satılması sizi yanıltmasın.

Ds7 1.5dizel ve 1.6 225hp benzinli motorla da piyasada ve 740.000tl nin oldukça altına gidiyor, az yakmak isteyen dizele performans isteyen thp motoru tercih edebilir, phev’lerin bir farkı da elektrik prizi ihtiyacı bu avantaj gibi görünse de dolu olmayan bir bataryanın götürüsü de var.

Bu nedenlerle mesela Tdi otomatik tiguan gelmiyor, ya da 1.6d BMW g30 ya da 1.6 e180 piyasadan çekiliyor. Aynı otomobile 200-300 daha fazla verip binmek yerine ufak tefek şeylerden (batarya doluyken 75bg ya da dizele göre 2-3lt/100km tasarruftan ya da çok az kullanacağın 4x4 ozelliginden) feragat ediliyor.
    aslında çok haklısın bende normal ds7 ile bunun arasında çok gittim geldim sonuçta aynı donanımı 170-180 lira daha ucuza alabiliyorsun.sadece hibrit ve 4x4 diye o kadar fark verilir mi.ama yakıt benim için önemli çünki senede 30 bin km yapıyorum.hafta sonları dağ,tepe ,bayır çoluk çocuk gezeriz yani 4x4 çok çok ihtiyaç yok ama oluncada hakkını veririm.

Sarj imkanin var mi ?

• Araba Tamponuyla kuş yakalasa bile istediği başarıyı elde edemez.

Marka Algısı Türkiye de oldukça yüksek.

Ama Markalı rakiplerine göre en aşağı 250-350 bin tl fark varsa

alınır paşa paşa binilir.Arta kalan parayla da Taşınmaz satın alınır ^^
    1. Sarj Imkanin var mi ?
    2. Sabah kalktın, Ev ve Is arası ne kadar ? Ev'de şarj ettin Is'e gittin Şarj edebilecek misin ? ya da tam tersi ? Bu sayede Full EV modunda kullanabiliyor musun ?

Bunlardan 1'ncisi hayır ise hiç bakma,
    2. Olan Hayır ise Sadece fosil yakıtlı olanı alabilirsin, 160.000TL 22.000USD eder, ya da ciddi bir miktar altın, gümüş.
    Eğer Hayır cevabi var ise;
    Ben olsam 2.eli çok olmayan bir araca bu kadar parayı bağlamam, 20.000Litre yakıt, aradaki fark 3.5litre/100km= 19.5TL/100km olsa benzinde 80.000-90.000KM 3 senelik parayı pesin veriyorsun, Evet satarken daha fazla edebilir de ' bu marka ile ' etmeyebilir de...

• quote:

Sarj imkanin var mi ?
    evde,iş yerinde var.ama normal şarj yapan istasyon yakınımda yok.
    Eğer evde ve işyerinde şarj imkanın var ise ve bu aliskanligi edinebileceksen almanı tavsiye ederim, 30Mil Estimated EV range denir, hadi 35km olsun gercek hayatta,

EV is arası 35-50km arasidir muhtemelen bu menzili sadece elektrik ile gidebilirsin. Ben olsam bunu amortismandan düşerdim.

Bu sayede hergun 7-8litre yakıt tasarruf ederseniz, 50TL bugunun parasıyla günlük getirisi var, 3 yılda 1000gun bu arabayı kullansan 50.000TL bu yöntem ile bugunun parası ile 9.000$.

Ne verdik 22.000$ - 9 =11bin satarken 10TL Usd olsa 140 ya da 110.000 arası bir fark ile satar misiniz bilemiyorum. ama 5-10 yıl kullanırsanız amorti eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 14 Ağustos 2020; 10:4:29 >
  • quote:

1. Sarj Imkanin var mi ?
    2. Sabah kalktın, Ev ve Is arası ne kadar ? Ev'de şarj ettin Is'e gittin Şarj edebilecek misin ? ya da tam tersi ? Bu sayede Full EV modunda kullanabiliyor musun ?

Bunlardan 1'ncisi hayır ise hiç bakma,
    2. Olan Hayır ise Sadece fosil yakıtlı olanı alabilirsin, 160.000TL 22.000USD eder, ya da ciddi bir miktar altın, gümüş.
    Eğer Hayır cevabi var ise;
    Ben olsam 2.eli çok olmayan bir araca bu kadar parayı bağlamam, 20.000Litre yakıt, aradaki fark 3.5litre/100km= 19.5TL/100km olsa benzinde 80.000-90.000KM 3 senelik parayı pesin veriyorsun, Evet satarken daha fazla edebilir de ' bu marka ile ' etmeyebilir de...
    ev ve iş yerim arası günlük 45 km.60 km %100 şarj ile gidebiliyor.hocam ben senin yaptığın hesapların hepsini yaptım ama yaş 45 oldu.artık farklı bir araç istiyorum.2.el çokta umurumda değil.8-10 sene kullanırım aldığım bir aracı ortalama.

Yaptiysaniz sorun yok, 30Mil 48km civarı eder, Fransizlar tüketim konusunda pek yalan söylemez ama bu Kisin ve yazın farklı olacaktır, bu nedenle avantajlı olabilirsiniz bence alınmasında sakınca yok. Tek konu Marka- Teknoloji farki.

1. Konu 2.el Cekincesi, (Sorun yok demissiniz)
    2. Konu Aliskanliklar, PHEV Ceptelefonu gibi alisirsiniz. *5 - 6 saatte tam doluyor,
    DS7 4*4 hibrit e-tense için 740 bin lira verilir mi..???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 14 Ağustos 2020; 10:9:27 >

• quote:

Yaptiysaniz sorun yok, 30Mil 48km civarı eder, Fransizlar tüketim konusunda pek yalan söylemez ama bu Kisin ve yazın farklı olacaktır, bu nedenle avantajlı olabilirsiniz bence alınmasında sakınca yok. Tek konu Marka- Teknoloji farki.

1. Konu 2.el Cekincesi, (Sorun yok demissiniz)
    2. Konu Aliskanliklar, PHEV Ceptelefonu gibi alisirsiniz. *5 - 6 saatte tam doluyor,
    DS7 4*4 hibrit e-tense için 740 bin lira verilir mi..???
    hesabını yaptım ama farklı bakış açılarına da açığım.çünki bu gibi süreçlerde insan kafasına bir şeyi takıyor.asıl önemli noktayı kaçırabiliyor.konudan bağımsız ama konuya hakim kişilerin fikirlerine her zaman değer veririm..teşekkürler.

Rica ederim, Yalnızca bu maceraya sizin ve bütçenizin ne kadar ilgili olduğu ile alakalı, Tesla'da alabilirsiniz ya da Jaguar E-pace pandamı evveli 660.000TL civarıydı almadigim icin üzgünüm suanda.

Bence PHEV bir geçiş ve ciddi kullanım aliskanligi istiyor çünkü şarj dongusu çok kısa, Sadece EV almak isteyebilirsiniz 2018 ve sonrası 94ah i3' e de bakabilirsiniz oldukça pratik ve lüksler. (göründüklerinden daha fazlası var kisisel kullanımda)

Almadan once inceleyebileceğiniz aklıma gelenler,
    EV Jaguar E-Pace
    PHEV Volvo XC40

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tesla-egaraj-2013-tesla-model-s-85-840102534/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tesla-kapital-2014-tesla-model-s-p-85-plus-380-hp-7.900-km-834881800/detay

Kalaniyla aracinizi kullanabilirsiniz,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 14 Ağustos 2020; 10:23:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

Off road un yeni üyesi DS7👀

Alıntıları Göster
    ohh road yapar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.