Şimdi Ara

DS7 4*4 hibrit e-tense için 740 bin lira verilir mi..???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
0
Favori
4.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araç en full modeli..gece görüşünden tutunda 14 hoparlörlü focal ses sisteminden,napa ısıtmalı, soğutmalı, masajlı deri koltuklara,yarı otonom sürüşe kadar bir çok opsiyon var..300 beygir gücü,520 NM tork ve dört tekerlekten çekiş

0-100 km/sa hızlanma: 5,9 saniye

EMİSYON DEĞERLERİ

1.5 litre / 100 km

34 g / km CO₂

%100 ELEKTRİKLİ MENZİL 68 km

Değerler bunlar ama sonuçta o bir Fransız.bu kadar para verilir mi..ne dersiniz.???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ds yi bilmemen degil öğrenmemen ayıp 🙃
    Avrupa'nın en bilinen ve kaliteli markalarından biri ama biz Türkler çok fazla piyasası olmayan her araca tukaka muamelesi yapmaktan hiç cekinmiyoruz ne yazık ki😏
    Bu kadar meblağı verecek adam zaten sırf zevki için alır net. İster jaguar alır ister ds7
    Muhteşem bir araç ds7💓
  • Aylik gelirim 100 bin olsa belki düşünebilirim ama sanmam bi arabaya o kadar baglamazdim baglamamda fakirlik işte ama hayal ediyoruz ama alinabilecek güzel markalar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 10 Ağustos 2020; 23:58:23 >
  • bence verilir. marka algısı dışında kaliteli bir araç olacağı kesin. ben o parayı bir arabaya verir miyim? hayır...
  • Verilir bana sorarsanız hemen alın

• Alınmaz.
    Fransız markaya o kadar para bağlanmaz.
    Alakasız olacak ama o paraya Mercedes GLB alırdım.
    Hatta sedan düşünüp makyajlı 5 serisi alırdım.

• Otomobilgini kullanıcısına yanıt
    GLA ve GLB fena araç değiller ama 1.si araç yok.adamlar direk galerilere araç veriyor ve galeriler de fahiş fiyattan millete itelemeye çalışıyor.yani Mercedes'in satış politikası yüzünden bile almam.2.si 1.4 motor,163 HP ve önden çekişli..arada ciddi fark var ve 600 bini geçiyor fiyat olarak..marka algısı desen tamam eyvallah..

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasan7

Verilir bana sorarsanız hemen alın
    Dövizde çok büyük bir hareket olmazsa yukarı yönlü muhtemelen Eylül ortasında bu araç benim olacak..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4*4 'ü bilmem muhtemelen daha kaliteli malzeme kullanılmıştır ama normal ds7 bile çok kaliteli ve güzel bir araç.hayırlı olsun.

• Cey cey, seversin...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer bu paraya bir araç alacak olsam verirdim ama ben çok param olsa bile bu kadar parayı bir arabaya vermeyi doğru bulmuyorum şimdilik.
  • 4*4 hibrit araca sanırım bu kadar vermezdim ama normal opera bile yeterli bence...ona 550 gibi bir para veririm...

• Ne zaman bir tane ds7 görsem içim gidiyor. Karşıdan falan baya heybetli duruyor bu araç.

• spinattimyalnizliga kullanıcısına yanıt
    Sevmesek ön sipariş vermezdik. :)
  • 825'e %100 elektrikli jaguar varken kimsenin ds7'ye bu kadar para vereceğini sanmam.

• çok çok efsane bir araç. sonuçta fransız fakat sağı solu ile oynanmış fransızlar dikiş tutmuyor. default ise gözüm kapalı alırım.
  • 100 bin dolara araba alınmaz. Hele TR de hiç alınmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: individual

825'e %100 elektrikli jaguar varken kimsenin ds7'ye bu kadar para vereceğini sanmam.
    İşte sıkıntı orada. %100 elektrikli olunca menzil problemi gündeme geliyor .
    Ama Ds 7 bin bu versiyonunda öyle bir problem yok.

• Umarım bu konfigürasyonu 3008 veya 5008'de goruruz.

Sirada Kia Sorento var. Görmeden karar vermemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 13 Ağustos 2020; 8:54:45 >
  • Dolarla maaş alıyor olsaydım düşünürdüm.. :)
  • Emmanuel Macron bile almaz bu arabayı.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.