Şimdi Ara

DSG 7 - DSG 6 (Kavrama-Mekatronik-Şanzıman-Yazılım Problemleri) (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
38
Favori
399.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tam olarak hangi parça değişiyor bilmiyorum ama sanırım vites kolu mekanizması. Benim araç Skoda bu şikayetle karşılaşan çok var, servisin bakacak bir durumu yok aslında değiştirmesi gerekiyor, daha önce hiç bununla ilgili şikayet olmamış mı.
  • mşah kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum daha önce olmuşmu ama bana bi daha yaparsa getirin dediler. Biraz başlarından savvuşturdular gibime geldi ama yarın gidince yazarım yine...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 Audi A3 1.6 TDI S-tronic. Araçta 1. ve 2. viteste sarsıntı, vuruntu ve titremeler vardı.

Mersin Merih Otomotiv'de 2500 TL'ye kavrama değişti, sorun çözüldü. Aynı yerde daha önce mekatronik de değişmişti.

İlgi, alakaları ve kaliteli hizmet anlayışları için kendilerine teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trajikomedi

2012 Audi A3 1.6 TDI S-tronic. Araçta 1. ve 2. viteste sarsıntı, vuruntu ve titremeler vardı.

Mersin Merih Otomotiv'de 2500 TL'ye kavrama değişti, sorun çözüldü. Aynı yerde daha önce mekatronik de değişmişti.

İlgi, alakaları ve kaliteli hizmet anlayışları için kendilerine teşekkür ederim.
    Normal fiyatı bumu herhangi bir indirim oldu mu

• trajikomedi T kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun güle güle kullanın.
    sarsıntı ve vuruntu nasıldı.
    bende 3 den 2 ye düşerken sarsıntı,yığdırma var.
    sizde de böylemiydi.
  • fasson kullanıcısına yanıt
    2600'den 2450'ye düştüler, işçilik + programlama + kalibrasyon vb. fiyata dahil. Parçanın internette Merttuğ Otomotiv'de fiyatı 1995-2090 TL gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trajikomedi -- 12 Nisan 2018; 13:49:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral1840

hayırlı olsun güle güle kullanın.
    sarsıntı ve vuruntu nasıldı.
    bende 3 den 2 ye düşerken sarsıntı,yığdırma var.
    sizde de böylemiydi.
    daha çok 1. ve 2. viteste sarsıntı, titreme, yığdırma oluyordu. 3. viteste sorun yaşadığımı hatırlamıyorum. Siz en iyisi güvenilir, donanımlı ve uzman (artık nasıl bulursunuz bilemem) bir özel servise aracı inceletin. Deneme sürüşünde usta bana direk kavrama arızalı dedi, parça değişti ve sorunlar çözüldü.
  • trajikomedi T kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.
  • kral1840 kullanıcısına yanıt
    Bendede bu sorunun aynısı var servis florya mez çare bulamadı benim sorunum kavrama ve volan dişlisi serviste değiştikten sonra bu dediklerinizi yaşamaya başladım çare bulursanız paylaşın lütfen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ufukturk79 U kullanıcısına yanıt
    bende de kavrama değişimi sornası oldu.
    benim serviste çözüm bulamadı.bi fırsat bulup doğuş a gideceğim.
    çözüm bulursan yazarım.
  • kral1840 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır paslaşalım bende özel serviste yeni tip mekatronik deneyecekler ozaman düzelirse yazarım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ufukturk79 U kullanıcısına yanıt
    bu arada bende yoğun trafikte kalınca bir iki kere 1 den 2 ye ve 2 den 3 e atınca vurma başladı.
    ama 1-2 kere yapıyor birdaha yapmıyor ve normal zamanda da hiç yapmıyor.
    meketronikten şüpheleniyorum.
    sizin yeni mekatronikle testinizin cevabını bekliyorum,hayırlısı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral1840

bu arada bende yoğun trafikte kalınca bir iki kere 1 den 2 ye ve 2 den 3 e atınca vurma başladı.
    ama 1-2 kere yapıyor birdaha yapmıyor ve normal zamanda da hiç yapmıyor.
    meketronikten şüpheleniyorum.
    sizin yeni mekatronikle testinizin cevabını bekliyorum,hayırlısı olsun.
    selamlar arkadaşlar
    kısaca anlatayım yardımcı olabilecek olanınız varsa çok memnun olurum..
    aracım 2012 vw jetta 2012 dsg 220000km de
    öncelikle dün gece aracımı parkettim hiç bir sorun yoktu..
    sabah kalkdım aracı çalıştırma kurallarına riayet ederek çalıştırdım R ye aldım ve gaza ayağımı frenden kaldırdım ortalama 25-30 cm araç hareket ettikden sonra kaput tarafından çıt diye bir ses geldi ve araç sanki vitesten düştü.. sonrasında R de de D de de hiç bir şekilde ileri ve geri girmiyor araçım zorlamamak adına öylece bırakdım işe geldim.. sizce sorun nedir ?
    cevaplarınz için şimdiden teşekkürler.

• mrmea16 M kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle geçmiş olsun ekranda arıza ışığı yandı mı ? Bende de aynı olay oldu ekranda şanzuman arızası yazdı ve çekici ile servise gitti mekatronik değişti sanki aynı olay gibi görünüyor inşallah tekrar eve döndüğünüzde ekranda şaka yaptım gibi bir uyarı verir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmtdrsn84 -- 27 Nisan 2018; 15:33:15 >
    Aracın altında yağ varsa Mekatronik çatlamış.
  • mşah kullanıcısına yanıt
    ekranda arıza ışığı vs birşey yazmadı sadece vites komutları gösterenküçük kutucuk da anahtar resmi yanıp sönüyordu..
    yağ vs göremedm ama hayırlısı
    aracım 220 bin km de haliyle servis vs hak getire..
    bursa eşrafında bildik güvendik tamirci..? :)
    Geçmiş olsun km göre şimdiye kadar çok iyi iş çıkarmış. Benim 30 bin km de kavrama değişti, hayırlısı artık İnşallah fazla masraf çıkmadan hallolur.
  • Beyler benim aracımda 1.8 tsi 2010 passat ve sıkışık trafikte titreme yapıyor. Sogukken yapmıyor. Manuel de titreme yapmıyor ve sadece 1 den 2 ye geçerken yapıyor aracım en son 2016 da servise gitmiş 75 bin bakımı için suan 85 binde aracım 90 bin bakımı için götürsem kavrama değişirmi işçilik bedeli ile yoksa bana iyi niyet uygulamazlar mı? Ve ne ücret cıkar bana bilgisi olan aydınlatabilir mi

• TurkishCoder kullanıcısına yanıt
    kavrama arızanız var.
    iyiniyette 7 yıl şartı var diyorlar servisler ama servise gidip şansınızı deneyin.
    serviste yaptırırsanız iyiniyetle 800-900 tutar.
    dışarıda 2500 tl tutar.
  • 2010 model passat 1.8 tsi dsg aracımı servis bakımlı olmasına rağmen iyi niyete sokmadılar yok 7 yıl parça garantisi vardır vs denildi ancak bu kronik bir arıza ekstra başka bir yeri arızalı değil her aracınızda cıkıyor dememe rağmen beni garantiye sokmadılar. Kavraama balatasına 5000 tl diyorlar ancak %16 indirim yapabiliriz diyorlar + işçilik dediler güldüm siz kendinize enayi arıyorsunuz galiba dedim şikayet edeceğimi söyleyip kapattım dsg ye yurtısıanda 10 sene garanti veriliyor

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.