Şimdi Ara

DSG 7 - DSG 6 (Kavrama-Mekatronik-Şanzıman-Yazılım Problemleri) (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
868
Cevap
38
Favori
399.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dsg 6 şanzuman yağını değiştiren oldu mu?
  • Gökhan G. kullanıcısına yanıt
    2 vitese kadar düştüyse araç iyice yavaşlarsa tamamen durmadan 1 geçmez bu yüzden kavrama tamamen ayrılıyor ve araç boşta gidiyor, gaza basınca geç tepki vermesi kavrama devri ile motor devri farklı olduğu için oluyor tama kavrama sağlanması için gaza biraz daha yavaş basmak gerekiyor.
  • 2013 2.0 TDI 4 çeker Tiguan da 4-5 geçişinde yada 5 inci vitesteyken arada gelen sürtme tarzı bir ses duyuyorum.ses rahat duyulacak yükseklikte.arac 7 ileri.benzetmek gerekirse manuel vitesi takamayinca gelen gacirtiya benziyor.var mı bu tür bir durum yaşayan?
  • CuCuK kullanıcısına yanıt
    aracın şanzıman yağ değişimi ve filtre değişimini ne zaman,kaç bin km de yaptınız?
  • kral1840 kullanıcısına yanıt
    aracın ikinci sahibiyim hocam.alalı 10 gün oldu.son bakım ocak 2019.araç 107 binde.şanzıman yağı değişimi ile ilgili bir bilgim

yok.araç bu sesi sürekli vermiyor.arada geliyor.son bir kaç günde takip ettiğim kadarıyla sadece 5.vitesteyken oluyor.kalkışta

titreme,çekişte sorun gibi şeyler yok.genel performansı da normal aracın.sanayide bir usta ya gösterdim gün içinde.ses de denk geldi

duydu.kavramadan geldiğini ama sorun olmayacağını söyledi.ilerde titreme yaparsa kavrama değiştiririz dedi.vw servise de danışmayı

düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 25 Nisan 2019; 17:1:19 >
  • CuCuK kullanıcısına yanıt
    servise şanzıman yağı ne zaman değişmiş sorun.
    ona göre hareket edin.
    hayırlı olsun.
  • kral1840 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam. teşekkürler.
  • Bir TDI DSG araç alma arefesindeyim, aracın tüm bakımları yetkili serviste yapılmış ancak 30.000 bakımına 33.500'de girmiş, sonra da 48.500 de bakım yapılmış, sonraki bakımı da yaklaşık 64.000 olacak.

3.000 3.500 km gecikme iyi niyet açısından problem olur mu? Araç 2015 model. Leon TDI DSG 110 HP Style
  • B.Avcı B kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı olmaz 3 ay yada 3000 km opsiyonu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mşah

Sıkıntı olmaz 3 ay yada 3000 km opsiyonu var.
    Slmlr, 3ay 3bin km cok uzun zaman/yol emin misiniz? Bende 1ay maks. 1000km. Biliorum Altur oyle demisti, agustos basinda olmasi gerekeni bende 1000km yi asmadan agustos sonu yaptirdim yine servise danisilmasi daha hayirli olur..
  • tilgaz kullanıcısına yanıt
    Araç son bakımdan önce mekatronik arızası vermiş, iyi niyetten yalnızca işçiliğin bir kısmı ödenerek değişmiş. Problem olmamış yani.
  • tilgaz kullanıcısına yanıt
    Bende yetkili servise sorduğumda bu şekilde söylemişlerdi ama zaten her servisin işleyişi faklı o yüzden gideceğin servise sorup net bir bilgi almak daha mantıklı.
  • 2016 polo allstar dsg 1.2 tsi aracım var. "hata: aracı p ye alıp terk ediniz" uyarısı vermeye başladı 1 aydır. halen yetkili servisler bir çözüm bulamamış anladığım kadarıyla. bilgisi olan biliglendirebilirse sevinirim
    teşekkürler
  • MuctebaCan M kullanıcısına yanıt
    face de ve burada leon gruplarına bakın.
    leonlardada olan arıza.
    vites kolu mekanizması değişince düzeliyor ama masraflı bişey.
    iyinyetten ya da direk garantiden yaptıranlar var.
    geçmiş olsun.
  • Arkadaşlar merhaba. Kodiaq aracımda 6 ileri dsg şanzıman var. Vites D konumundayken durduğumda araçta tam olarak titreme degil ama sanki el freni çekili arabayı hareket ettirmeye çalışıyormuşum gibi birşey oluyor. Vitesi Nye aldığımda araç büyük bir yükten kurtulmuş gibi rahatlıyor. 7 ileri DSGye sahip Poloda deniyorum aynı şeyi. Onda D ve Nde olması arasında bir fark olmuyor. DSG6daki durum normal mi yoksa servise gitmem gerekli mi?
  • Polo dsg 2016 aracım var..vites geçişlerinde asla sorun yok titreme yok sadece 5. Vites dâhil 6 ve 7. Viteslerde gaza bastığım zaman dişli sesi geliyor..ama 5 6 7 geçişlerde yine sıkıntı yok..bunu sıcak havada yapıyor kisin hissetmedim
  • Aracı s modunda ve manuelde bu sorunu gostermiyor
  • waskomnl kullanıcısına yanıt
    Sizin yaşadığınız arıza, "vitesi P konumuna getirin ve aracı terk edin" arızası mıydı? Veya farklı bir durum mu?
  • DGS 1-2-3 geçişlerinde vuruyor diye ustaya gösterdim kavrama Zayıf dedi dünde R-D gösterge panelinde yanıp sönüyor en aksi şey araç vitesteyken gitmemesi stop edip tekrar çalıştırdım yürüdü ne yapmam lazım ve ne gibi arıza oluşmuştur arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.