Şimdi Ara

DSG 7 ileri 1.4 tsi - 1.6 tdi'de mi??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DSG 7 ileri şanzıman 1.4 tsi motorda mı daha iyi randımanlı ve sorunsuzdur yoksa 1.6 tdi'de mi??

• Tork problem oluşturduğunu biliyorum ama her versiyona göre belli bir tork sınırı da var diye biliyorum ama kanaatim 1.4 tsi de daha verimli olur diyor.......
  • başka yanıt verecek yokmu? golf dsg alma arefesindeyiz..
    benzinli yada dizel olacak ama tek soru işareti DSG nin hangisiyle daha uyumlu olduğu..
  • Arkadasım ben dizeldede benzindede sıkıntı olacağını zannetmiyorum çünkü bu araçlar 200000-300000 km testlerle yola çıkıyor sonuçta vw bende 1.4 tsi dsg 122 var harika bir makina Aşırı km yapmıyorsan tsi gönül rahatlığıyla alabilirsin. Ha imkanın varsa gözün kapalı 160 lik al derim.
  • merhaba. ben 2011 model jetta 1.6tdi sahibiyim. dsgde yokuş inerken veya çıkarken dsg de çok ufak bir uyumsuzluk oluyormuş. ben farketmedim. çok aşırı dikkat ederseniz belli oluyormuş. ben çok memnunum. ben her sene 35000 km yapıyorum ama siz hesabınızı yapın. çok az km yapıyorsanız yani amorti etmiyorsa yakıt fiyatı kesinlikle tsi den şaşma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temsilci03 -- 12 Haziran 2011; 19:26:15 >
  • güncll
  • Enteresan bir şekilde VW satış görevlisi arkadaş her 10 dsg de 1 sorun oldugunu söylemişti. Bence çok yüksek bir oran. Elindeki manuel aracı satmış olmak için söylemiş olabilir mi? Bugün 105 HP lik Dizel DSG kullandım, vites geçişleri kusursuzdu. Kısa bir süre kullandım ama hiç bir sorun hissetmedim.
  • vw gibi bir marka nın her 10 arabasının 1 tanesi kusurlu. öyle mi. saçmalamış adam. servise araba yığılırdı o zaman. bence tamamen uydurma...
  • düşük bir rakam bizde 1 tane vardı 1 tane sorun çıkardı %100 oran
  • Açıkcası satış görevlisi kadındı : ) Ancak konuşurken, bu dediğini unuttu herhalde, polo gti dsg satmaya çalıştı. yok ilgilenmiyorum desem de vay efendim ne süper arabaymış, çok memnunlarmış. Allah sahiplerine bağışlasın dedim. Bu hafta araba alacağım ben de inanılmaz kararsızım. 160 HP DSG mi, 105 BG DSG (TDI) mi, Renault da EDC diye benzer birşey çıkarmış o mu derken kafam iyice karıştı. Bana kalsa manuel alıp istediğim gibi gezerim ama malum, kadınlar manuel vites ten çekiniyorlar...Bizim hanım kullanamamaktan korkuyor. Bana kalsa 2.0 dizel manuel alırım. DSG-EDC sorun çıkarırsa epey uğraştırıyormuş. Bilmeseydim keşke, araştırmamak-bilmemek daha güzelmiş. Şans meselesi biraz da arıza konusu
  • tam otomatik düşünebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.