Şimdi Ara

DSG neden vitesi 2'ye atıyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
15.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: PoloClassic75

quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

DSG'de 1.vites sadece kalkış için kullanılıyor, yakıt tasarrufu için olsa gerek ki kalkışın ardından anında 2'ye atıyor.

trafikte dur-kalk yaparken her kalkıp-durma işleminde vitesin sürekli 0-1-2-1-0 şeklinde değişimini önleyip 0-1-0 klasik düzenini geri getirmek isteyen kişiler aracı sport moda getirebiliyorlar. spor modunda daha fazla güç sağlayabilmek için araç daha yüksek devirlerde vites yükseltiyor. yani alt viteste daha çok bekliyor. bu da 1'den 2'ye geçişi geciktiriyor.

hayır,1 den 2 ye geçiş sport mod olsa dahi gecikmiyor,sport mod farkını 2 den 3 e geçerken hissediyorsunuz.sport modda bile eğer gaza yüklenmiyorsanız direk 2 ye atıyor

ben hiç DSG'li araç kullanmadım. sort modda 2'ye geç attığını da forumdan okumuştum. yazan kişi trafikte böyle yaptığını yazmıştı, 2'ye geçmemesi için. o arkadaşın arabası öyleymiş. demek ki sizdeki farklı. bilmiyorum belki DSG versiyonları arasında falan fark vardır. teşekkürler.

• Merhabalar, DSG şanzımanlarda bu kalibrasyon problemi vardır ve bu sebeple çok hızlı kavrama tüketirler. Yaptığım çalışmalr sonucu 1 den 2 ye hemen atma ve 2 den 1e zor düşme problemini çözdüm. 0532 556 20 46 nolu telefonda bilgi alabilrisiniz.
  • Yil oldu 2023 sonu, halen ayni sorun var..araba yarim debriyaj yapiyor 2. Viteste

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Yazılımla süreyi geciktiriyorlar. Buna has bir yazılım geliştirmişler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt
    Evet de bunu yaptirirsak gsranti dışı kalır mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2.vitese geçmesinin ne gibi bir sakıncası var ki anlamıyorum? vitesin geçtiği bile hissedilmiyor ne zararı var size

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.