Şimdi Ara

Dsg şanzımanda kısa süreli bekleme ve park etme.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
12.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hayır öyle sakın yapmayın. Önce el frenini çekerseniz araba hala gitmeye çalışacak ama el frenş onu tutacak gibi bir durum oluyor. Önce p ye alıp en son el freni çekilmeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tacimmüdür

quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_
    Frenden ayak cekmedikce nasil P ye atabilecek peki ?

Arkadasim 10 kere okudum yazdiginizdan bir anlam cikaramadim. Destek mi mhalefetmi oldunuz anlayamadim !..

Ayak frenden cekilip aracin yuku elfrenine bindirilir sonra p ye alinmazmi ?.. Bende dct kullaniyorum siralamam bu sekilde ...

Bahsettigim asanada fren pedali birakilmazsa p ye alindiginda sanzumanada yuk binebilir.

sıarala doğrumu
    ayağim frene basılı el frenini çekiyorum sonra frene basmaya gerek var mı vitesi p ye alirken

Ayağını frene basmadan nasıl P ye alacaksın ??

• DSG şanzımanlı aracın hiç alınmaması gerekiyor Klasik tork konvektörlü şanzımanın gözünü seveyim
  • Bugüne kadar kullandığım şanzımanların hiçbirine dikkat etmedim. Keyless go olmayan araçlarda arabayı d de stop ettiriyordum anahtarı vermeyince aklıma geliyordu park a alıyordum arabayı. 2 defa şanzıman değiştirdim. İkiside 6 vites e90 da idi. Aldığımda sorunu vardı değiştirdim. 2. Ye yine patladı yine değiştirdim. O bana ders oldu biraz daha dikkat etmeye başladım. Arabayı p a alıp stop ettiriyordum. A4 te a6 da aynı şekilde. Şimdi e250 nin kolu elektronik ben stop edince otomatik n konumuna alıyor. Parka alıyor mu almıyor mu dikkat bile etmedim. Tekrar arabaya binip çalıştıracqğım zaman araba viteste olmuyor ve çalışıyor. Start stop a6 da da vardı bunda da var. A6 dakine dikkat etmedim o kadar ama bu ışıklarda durunca boşa alıyor vitesi. Frenden çekip gaza basıyom gidiyor bekleme pek yok.

Garantili araba diye için rahat açıkçası. E90 da yediğim kazıktan sonra bilmediğim yüksek km li garantisiz bir otomatik arabayı almam.

• quote:

Orijinalden alıntı: tacimmüdür

quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_
    Frenden ayak cekmedikce nasil P ye atabilecek peki ?

Arkadasim 10 kere okudum yazdiginizdan bir anlam cikaramadim. Destek mi mhalefetmi oldunuz anlayamadim !..

Ayak frenden cekilip aracin yuku elfrenine bindirilir sonra p ye alinmazmi ?.. Bende dct kullaniyorum siralamam bu sekilde ...

Bahsettigim asanada fren pedali birakilmazsa p ye alindiginda sanzumanada yuk binebilir.

sıarala doğrumu
    ayağim frene basılı el frenini çekiyorum sonra frene basmaya gerek var mı vitesi p ye alirken

El freninden sonra ayak frenini bir kere birakmak yeterli. Sonra ister tekrar frene basip p ye al, ister basmadan...

• Yemek mi yapjyorsunuz?
    Yok once bunu koy sonra sunu sonra afiyet olsun.
    Mekatronik hayirli olsun

• enemywalker kullanıcısına yanıt
    Otomobil mutfağından lezzetli bir tarif

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.