Şimdi Ara

Dsl ışığım yanmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Siz ne yaptınız, yapadan nasıl kurtuldunuz ?

• qwertyu131 Q kullanıcısına yanıt

YAPA' da 80/35 mbit bağlantım vardı. Fiber dönüşüm sonrası 3 mbit e düştü. Çok uğraştık düzelmesi için. Ancak başaramadık. VAE' ye geçmeye çalıştık onu da beceremediler. Hattımızı bir şekilde iptal etmişler. Şuan internetimiz yok, ISS değiştirmeye uğraşıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bizim saha dolablarıda vdsl oldu saha dolabında kablolarda birşeyler yapmışlar ondan sonra yok maalesef bende yapadayim elektrik bağlantısı yapılmamış dolapbın yazıları yazılmış hangi numara olduğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkkk -- 31 Ekim 2020; 21:27:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok ilginç bugünlerde ben dahil bir kaç kişinin daha başına geldiğini duydum benzer olayların, netspeed abonesiyim ve aynı şekilde aniden dsl ışığım yanmaz oldu, ankastre kutusuna baktığımda benim daireye gelen kablonun çıkarıldığını gördüm, netspeed sorunun çözümü için türk telekom ile iletişime geçti ancak sorunum tam olarak çözüldü denemez bu kezde 16 mbps aldığım hattan 8 mpbs ancak alabilir oldum. Tekrar netspeed ile iletişime geçtim bizim yapabileceğimiz birşey yok hattı kontrol ettireceksiniz dediler. Hat zaten aynı önceki ile aynı hat nasıl oluyorda hızımda böyle bir düşüş yaşıyorum anlayabilmiş değilim, derslerin yoğun olduğu bugünlerde internetimden oldum durduk yere.

• Prometheus38 kullanıcısına yanıt
    Allah Allah ne oluyor bu internetlere yaa

• ben iptal talebini edevlet üzerinden verdim yapacakları yoktu

• turkkk T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, destek kaydınız sonuçlandıktan sonra kullanım yapamadığınız günler için fatura kaydı oluşturur musunuz? İlgili ekibimiz kontrol ederek işlem yapacaktır.
    Merhaba, arıza kaydınızla ilgili çalışmaların önceliğini teknik ekibimize ilettim. Kontrol ederek size bilgi verecek.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Az önce Türknet den aradılar VAE yapısına taşıma işlemlerini başlatacaklarını söylediler. 3-5 iş günü içerisinde taşıma işlemleri gerçekleşecekmiş beklemedeyim. Teşekkürler

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Oluşturdum açık destek kaydım var

Keşke benide geçirseler sıkıntım kalmayacak

Kaydınız için ilgili ekibimiz dönüş sağlayacaktır.

Umarım senin işlemleride en kısa zamanda başlatırlar

Umarım

TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Kardeşim benim DSL bağlantısını Türktelekom personeli sağladı şuanda @TurkNetDestek in sistemden aktif yapmasını bekliyorum. Senin durumda bir değişiklik oldu mu ?

Vallahi 3 yıllık iç tesisatımda sıkıntı var sözde bakalım destek ekibi gelecek kablomda yıbranma bile yok

Eğer sizinde saha dolabında değişiklik olduysa ve YAPA daysanız ondandır. YAPA dan cıkmak istiyorum diye söyleyin cözüm sağlasınlar

Destek ekibi gelsin bakalım ne olacak ondan sonra diyeceğim

Saha dolabı olayı varsa bence hiç bekleme yapadan vdsl e geçirsinler yoksa işin çok uzar. Türktelekom personeli diyordu saha dolaplarını güncelleyenler yapadan geçiş yapmanız lazım yoksa işiniz zor diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwertyu131 -- 2 Kasım 2020; 17:16:26 >
    Destek kaydı yazayım o zaman yapadan vae geçirsinler

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.