En güzeli VAE ye geç türktelekom yapısında daha düzgün çalışıyor santrale uzak oluyor yapa benim ki 1.9km idi zaten işe yaramıyordu normalde daha fazla hız alıyordum beni bi anda yapa ya taşımışlardı |
Dsl ışığım yanmıyor (3. sayfa)
-
-
Az önce bizim türk Telekom abiyle konuştum fiber karta geçir dedi vae yazdım aynı şey değil mi 35 mbps alırsın dedi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Onlar VDSL e fiber diyorlar alışkanlık olmuş. Biraz da satış politikası gibi düşünmek gerekiyor
-
Aynen öyle
Merhaba, hizmetinizi kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? -
benim taşıma işlemlerini tamamladılar sadece 100 mbit e geçiş kaldı onu bekliyorum darısı senin başına kardeşim
-
Az önce turknet destek ekibi geldi hattıma sinyal gelmiyor baktı yapa altyapı kesmişler dün türk Telekom abi dedi vae için yazdım bakalım
aynısını bana yapmışlardı bende sinyal alamıyordum sonunda yapa denilen illetten cıktım bu mesafeye YAPA da verilmezki arkadaş 1.9km.
-
Yapadan ne kadar hız geliyordu
Max 11 görmüştüm oda çok sanslı oldugum bir ana denk gelmiştir. Ortalama 9mbit oluyordu. YAPA da VDSL olarak gözüküyordu sistem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwertyu131 -- 3 Kasım 2020; 19:0:57 > -
Ben 24 alıyordum
Seninki gene iyimiş ya
-
Aynen bakalım ne olacak
upload nasıldı ?
-
4 5 arası
Senin YAPA çok kötü değilmiş ya ben 1mbit upload alıyordum
-
Hmm anladım ama yapa altyapı sökmüşler santralden
sıkıntı
-
Aynen 2 kasımdan beri bakmıyorlar destek kaydina ne vurdum duymaz şirket
Özel mesaj kısmından yazsaydın donanım haberde arama gerçekleştirseler cözüme daha hızlı ulaşırsın da her zaman yapmıyorlar. Benim hala 100 mbitlik paket tanımlaması yapılmadı dün akşamdan beri yazıyorum her yerde :(
Ne kadar mağdur olduğunu tahmin edebiliyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X