Yazlık evimizde telefon - telekom hat kablosu yok. Türknet'i aradığımda sadece bina içi kablo yaptıklarını söylediler. Comnet, milleni vs diğer sağlayıcılara başvursam telefon direğinden evime kablo çekip kurulum yapıyorlar mı? Bende tek eksik kablo gerisini kendim hallederim. Arıyorum tek sağlıklı cevap türk Telekomdan aldım fakat o da el yakıyor. Var mı bilgilendirecek? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 29 Haziran 2024; 21:8:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Telefon Kablosu Olmayan Müstakil Ev Başvuru
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Peki telekom'a sadece kablo çekilmesi için başvuru nasıl yapılıyor? Bilginiz var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
En sağlıklısı türk telekomdan en uygun şekilde bir paket alıp altyapıyı hazırlatmak, taahhüt sonrasında istenirse diğer firmalara taşınabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefon hat kablosu yok derken ne kastediliyor? Yani sokaktan geçen hat var ama binanıza mı gelmiyor? Ya da sokağınızda vs hat mı yok?
Atıyorum sokakta telefon direği vardır/ankastre kutusu vardır bu durumda o kutudan binaya kabloyu iş emri sonrası Telekom çeker.
Sokakta hiç hat yok ise o işlemleri telekom yapıyor.
Bölgenizde hizmet veren alternatif işletmeciler var ise onların altyapı durumlarını da sorgulayabilirsiniz
-
Türk Telekom'da çalışan bir yakınımdan destek aldım. Ankastre'den kablo gelmiyor. 400 Lira karşılığında TT Ekipleri kablo çekecekler. Teşekkürler herkese.
-
Hayırlı olsun kolay gelsin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X