Dostum bu test sonuçlarını bekliyorum. En azından ben de bizim buradan birilerini bulup denerim :) Teşekkürler. |
DSL portları hakkında... (3. sayfa)
-
-
Ben denediğimde turktelekom hattında başka firmaların olmuyor. Fiber ile dsl de farklı. Üstatlarındediği gibi bölgesel farklar olabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-63EBFC49BDostum bu test sonuçlarını bekliyorum. En azından ben de bizim buradan birilerini bulup denerim :) Teşekkürler.
evet testleri kuzenime yaptırdım ilk başta internete giremedi 1 dk sonra internet geldi garip bir şey farkına vardık. Hattını geçen ay vdsl e geçirdiler ücretsiz olarak. 8 mpsl adsl tarifesini kullanıyordu.Vdsle geçince hattına 16 down 4 up tanımladılar ama tarifesi yüzünden 8 ile sınırlıydı. Aynı şekilde up da 0.8 ile sınırlıydı. Benim kullanıcı adımı girince tanımlı hızların tamamını alıyor. Hatta benim uploadım 0.8 olmasına rağmen o hatta tanımlı 4 un tamamını alıyor. Ben onun ppoe bilgileri girince ip alıyor ama internete girmiyor. Yukarda dediğim gibi hatalı port
sekmesine atıyor. Buyrun ssler
-
ek olarak ikmizde aynı vodafone kullanıcı adı ve şifre ile internete girmeye çalıştığımda ben modemi açtığımda ip aldı ama internet e erişim sağlamadı kuzenimde ise ping oluştu interneti yavaşladı. Belki ip adresim statik olmasa ikimize ayrı ip atayıp internete girilebilir aynı kullanıcı adı ve şifreyle. O modemi kapatttığı anda benim internet geldi
-
Teşekkür ederim. Bakalım ben yaşadığım ilçe de Superonline kullanıcısını nasıl bulacağım. Eminim hepsi TTnet kullanıyordur :D Benim için ping önemli. Fiziksel altyapım çok iyi. Hatta CS:GO MM'de de çok iyi ping alıyorum ama Faceit Almanya serverları ping'im yüksek. 80'den aşağı görmüyorum...Ortalama 85-90 ping oluyor :) 2 yıl öncesine kadar Türknet ile ping değerim iyiydi ama sonra ne olduysa değişti. Mesela eskiden Türknet iken Tracert yaptığım zaman TTnet sunucu isimleri yazmazdı ve hop sayıları az olurdu. Ondan sonra Netspeed ve Türknet tekrar denedim ama hep TTnet sunucu isimleri yazıyor, ping değerleri aynı. Bu yöntem ile Superonline yaptım modem'den ve dediğim gibi Tracert ilk başta 10. ile başlayan bir ip olarak başlıyor sonra timeout. Ve modem de ki ip adresim de ilk defa böyle değişik numara ile başlayan bir adres gördüm. Superonline interneti bu evde 2. hizmet olarak bağlatabilir miyim ? Millenicom olur dedi ama Superonline sormadım. Ve bir de taahhutsuz şekilde bağlatırsam iyi olur. En azından 1 ay denerim istediğim olmazsa kapatırım yoluma devam ederim
-
superonlinen tahutsuz tarifesi yok diye biliyorum bazı yazlık tarifeler oluyo 3 aylık. Bende eve ikinci internet bağlatıcaktım ama binamda 10 çift kablo geliyo ve şuan hepsi dolu olduğu için alamıyorum. Bazi firmalar ikinci interneti bağlamıyomuş galiba ben gıbırneti aradığımda bağlamıyoruz dedi. Şirket prensibiymiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djdy -- 21 Aralık 2020; 22:10:25 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X