Şimdi Ara

DSLAM kilidi nasıl kaldırtılır ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bikaç hafta olmuştu sanırım Unuttum açıkçası Eski kayıtları da silmiş turknet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mert KÜÇÜKUNCU kullanıcısına yanıt

Dolap türü yada alakası yok. Tüm portlar dolu iken hız kayıpları en olmuyor. 8db son sınırdır

• DSLAM kilid sorunu yaşayan arkadaşlar hat modem değerlerini atabilir mi rica etsem. Bu olay olunca bu kişilerde değerler farklılık gösteriyor mu onu kontrol edicem

• Hocam bir durum paylasmak istiyorum sizinle. benim hızım 76 down 5 up şeklindeydi. snr da 20 nin üzerindeydi ben bunu 100 mbit e çıkardım snr 8-10 arasi değişiyor ve cs go sunucularında pingim arttı bunlar birbiriyle ilgili mi ? snr düştükçe ping artiyor mu ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spitzig

Hocam bir durum paylasmak istiyorum sizinle. benim hızım 76 down 5 up şeklindeydi. snr da 20 nin üzerindeydi ben bunu 100 mbit e çıkardım snr 8-10 arasi değişiyor ve cs go sunucularında pingim arttı bunlar birbiriyle ilgili mi ? snr düştükçe ping artiyor mu ?

SNR 10 altına düşerse kopmalar yaşarsın. Bizzat deneyimledim. Hızımı 90 yaptım ve SNR 8 oldu. Hem oyunlarda kopmalar hem webde kesintiler oldu anlık.

Hızı tekrar 80e çektim SNR 12 oldu ve düzeldi.

Yani direk olarak onunla ilgili. Hızını düşürürsen SNR yükselir ve rahat edersin. Hattımız daha fazlasını kaldırmıyor şu şartlarda yani.

• Androge0s kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hız profiliniz 100 Mbps'e kadar VDSL durumdadır. Ancak hattınız 88 Mbps ile buluşmaktadır. Ben teknik uzmanlarımıza kontrol etmeleri için bildirimde bulundum. Arkadaşlarım saha ekiplerine ileterek tekrar kontrol edilmesini talep edecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadakat16

Dolap türü yada alakası yok. Tüm portlar dolu iken hız kayıpları en olmuyor. 8db son sınırdır

vdsl2+ 17A bir dolap türü değil.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.