Şimdi Ara

DSLR fotoğraf makinesi tavsiye lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba iyi forumlar. Görsel iletişim tasarımı 1.sınıf öğrencisiyim. Temel fotoğrafçılık dersi görüyorum. Hocamız 11 Nisan'a kadar DSLR ve 18-55 objektifi olmak şartıyla bir fotoğraf makinesi almamızı istedi. Pek bilgim yok fotoğraf makineleri hakkında . Biraz yabancı olduğum bir konu. Bütçem maksimum iki bin lira. Biraz araştırma yaptım canon eos 650d ve eos 700d birde nikon 5200 cihazlarını biliyorum şu an . Bunlardan hangisini tavsiye edersiniz veya başka tavsiyede bulunabileceğiniz marka model var mı ? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

Saygılar
    İyi forumlar

• Arranger. kullanıcısına yanıt
    hocam 700 veya 650 d 'den iyi bir makine midir tavsiye ettiğiniz ?

• Herkese merhabalar öncelikle nerden başlasam bilemedim ya bakalım. ve bunun yazılması gereken yer burası mı onu da bilmiyorum yanlışsa kusura bakmayın lütfen.. ilk defa fotoğraf makinesi alacağım. çoğunlukla fotoğraf çekmek için kullanmayı düşünüyorum. belki zamanla youtube vlogları çekerim. amacım öncelikle fotoğraf çekmeyi çok sevdiğim için hem hobi olarak hem de para kazanma amaçlı fotoğraf çekmek örneğin internette fotoğraf stok sitelerinden tarzında her neyse ilk defa fotoğraf makinesi alacağım nikon veya canon nikon daha canlı renklere odak sayısına yani genel olarak fotoğraf çekeceksen nikon al deniliyor internette yaptığım araştırmalara göre.bu arada maksimum bütçemi 2000 tl civarı. ve nikon alsam d5200 d5300 modelleri 18 55 kitiyle alabilirim sadece bütçem gereği. daha sonra lens alsam 800 900 tl civarında yani pahalı. 18 55 lensin yeterli olur mu zamanla değiştrimek gerekir diyorlar. canona gelince 650d 700d farkı yok diyorlar canonda da 700d ile 18 55 kitini alabilirim ya da 650d ile 18 55 ve 70 300 gibi bi lens ile paket şeklinde var. canonun lensleri sonradan alsak daha ucuz. sizce ne almalıyım kafam biraz karıştı nedenleriyle birlikte ne almam gerektiğini söylerseniz çok sevinirim iyi akşamlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iailhan -- 19 Mart 2016; 19:39:09 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fotoğraf makinesi önerisi?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.