Şimdi Ara

DSLR Kamera Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

DSLR bir makina almak istiyorum gezilerimde kullanabilmek için .Fiyat olarak 1500 TL max değer bana önerebileceğiniz bir makina warmı ? Canon,Nikon,Pentax farketmez .

Önerilerinizi Bekliyorum

Teşekkürler

Pentax K20D 'yi çok öneren war siz ne diyorsunuz ?

• O önerileri dinleyip K20D alın bence
  • K20D 'nin Nikon ve Canon 'nun modellerinden farkı ne acaba arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beykozlu19 -- 10 Haziran 2009; 0:58:18 >
  • fark çokta neden 2 ayrı konu açtınız

diğerinden devam edebilirdiniz..
  • diğerini yanlış yere açmışımda o yuzden :(

buradan devam etmek istiyorum orası video bolumuymus.
  • Pentax K20D nerden bulabilirim ne kadardir ? Yardımcı olurmusunuz lutfen ?
  • gittigidiyor, hayyam, FK 2. el bölümü ya da tanıdık vasıtası ile yurtdışı.. alternatifler bunlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ederim.
  • neden k20?
  • O fiyata canon 40d aldım çok memnunum,pentax özellik olarak 40d den yuksek bir makine ama renk karakteri canonda daha hoşuma gitti ve ele çok guzel oturuyor.bazı arkadaşlar bu da bir etken mi diyebilir ama bence çok onemlı..
    ayrıca pentaxın yetkili servisi olmadıgını ve sorun çıktıgında yurtdışından aylarca parça beklendigini duydum.bunlar benım karar vermeme yardımcı oldu.siz yine gidin iki body e de bakın gonlunuze yatanı alın.hayyam pasajında bulabilirsiniz.
  • hayırlı olsun bende canon 40d yi takibe aldım.fps oranı diğerlerinin ortalama 2 katı ve max shutter 8000/1.kaça aldınız?
  • Hocam ben eskiden Nikon D50 kullandım. Eski SLR EOS larımdan kalma canon lenslerim olmasına rağmen Pentax K20D aldım. Doğrumu yaptım? Bilmiyorum(elime geçmedi henüz) ama benim içime sindi en azından EOS 40D/50D den daha uygun fiyatı ve daha iyi olduğu yönüde fazla... Sizede öneriyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrvolkan

neden k20?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.