arkadaşlar bende goldmaster marka 2008 aktivasyonlu dsmart cihazı var ve digitürk aldığım için kullanmıyorum sizce ne kadara elden çıkartabilirim?
200-250 arasında gider. ekstra paket ya da uyeliginiz yoksa
23 kanalda acık olanlardan mı bende de var ınternet sıtelerıne baktıgımda 350 ye satanda var 400e satan bı arkadasta var..bende satacam ama 250 falan cok dusuk rakam..hatta bır arkadasla konustum sahıbınden.com da 400 e satmış..bızımkıde o fıyatlar eder pazarlıga acıgım benım elımdekı 2007 aktıvasyonlu sunny marka dsmart
evet 23 kanal açık bendede.bende bakıyorum 300 400 arası satan arkadaşlar var bendeki cihaz goldmaster
hocam bu hafta içinde alacagım 150-200 lira civarı bir cihaz arıyorum. d smart uyumlu olursa daha iyi olur.
Kesinlikle kartınızı başka cihaz yada modüle sokmayınız. Bloke olur ve 100 lira artı kargo para ödersiniz.
osman kardeş msn varmı ordan görüşelim
quote:
Orijinalden alıntı: mymarijuana
osman kardeş msn varmı ordan görüşelim
pm attım kardeşim
atında kardeesim msn girmiosun
Benimde halen satılık ...
Bende 2008 Aktyivasyonlu Arçelik D Smart Var12. Aya Kadar Full Paket Yüklü Fiyat 225 Istersen Numaram 0531 781 03 21 Ara Görüşelim
Ankara'da D-Smart satan var mı arkadaşlar? D-Smart receiver lazım....
bende linüx tabanlı işletim sistemine sahip server kullanımına uygun skybox cihaz var 2007-2008 aktivasyonlu dsmart ile değişebilirim.
dsmart uydu alıcısı satan varsa görüselim bu 24 kanal sürekli açık olacak lardan yalnız üyelikli olanlardan değil pm atarlarsa görüsürüz
24 kanalda acık olanlardan bende de var ınternet sıtelerıne baktıgımda 350 ye satanda var 400e satan bı arkadasta var..bende satacam ama 250 falan cok dusuk rakam..hatta bır arkadasla konustum internetten 400 e satmış..bızımkıde o fıyatlar eder pazarlıga acıgım benım elımdekı 2007 aktıvasyonlu sunny marka dsmart dıger baska uyelık falan yok
aynısından bendede var. uygun fiyata satabilirim. ilgilenirseniz görüşelim. 05326755658