Arkadaşlar Merhaba; Dün bir mağazada gezerken 2009 yılına ait (Nisan-2009) GOLDMASTER DTV 19800 CIM D-SMART Uydu alıcısı buldum. Modülü ve kartı kaybettikleri için satamamışlar o yüzden ellerinde kalmış. Bugün beni aradılar modül ve kartı bulmuşlar. Satış elemanıyla konuştuğumda spor paketi de dahil 24 kanalın ömürboyu ücretsiz olduğunu söyledi. Ama emin olamadım. Bu cihazı almak için ne önerirsiniz?
bende 2.el aldim 2009 eylulde alinmis cihaz suan tum paketler acik uefa maclarinida izleyebiliyorum ama sanirim eylulde bi cok kanal kapancak. Dsmart satisi yapan bi bayi normal uydu gibi olur dedi. Suan bekliyorum bende bakalim nolcak
1 yalandır. Cihaz 2009 olabilir ama aktivasyon önemlidir. Spor paketi ömür boyu olmaz zaten. Doğan cihazı alıyorsun:) Benden tavsiye uzak durun. Almayın. Ceka yıllık full paket fiyatı 250 260 lira civarı. Sizin için seçtiklerimiz indirimle.
bu full pakette spor paketi yok bildgm kadariyla o ayrica 200 lira
yavas yavas acilcak lafi bana biraz sacma geldi ayakkabi gibi sanki kullandikca aciliyo dostum bendede 2009 cihaz var 2.el aldim icinde full paket var eylul sonuna kadar bendede paket bitince hangi paketler acik kalir diye konu acmistim net bi cevap cikmadi bekleyip gorcem 1 ayim daha var en iisi teknik bi elemana sormak