Şimdi Ara

dsmart 24 aylık modül - teknosacılardan yardım istiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
3
Favori
2.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şimdi kontrol ettim içerik bilgisi kısmında 2 yıl sinema-dizi hd + 1 ay mega paket aktivasyon hediyesi yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: optikillüzyon

Şimdi kontrol ettim içerik bilgisi kısmında 2 yıl sinema-dizi hd + 1 ay mega paket aktivasyon hediyesi yazıyor.

sorun yok o zaman
    elimdeki modüle alıcı bulup devredersem bende açtırmayı düşünüyorum.
  • Bende bugün sipariş ettim şansıma stok gözüktü sitede .yarın gelir büyük ihtimal .Yarın gene yazarım durumu,
    Mağazalarda stok yokmuş onuda sordum. D-smartıda aradım seri no ile modül no yu soracaklarmış Yani
    optikillüzyon dediği gibi işliyor sistem .Aktivasyon kodu sormayacaklar heralde.Ayrıntıları gelince paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kv-gs

Bende bugün sipariş ettim şansıma stok gözüktü sitede .yarın gelir büyük ihtimal .Yarın gene yazarım durumu,
    Mağazalarda stok yokmuş onuda sordum. D-smartıda aradım seri no ile modül no yu soracaklarmış Yani
    optikillüzyon dediği gibi işliyor sistem .Aktivasyon kodu sormayacaklar heralde.Ayrıntıları gelince paylaşırım.

bana ci modül yolladılar
    şuan sitede stok var.
  • optikillüzyon O kullanıcısına yanıt
    ben 11 aylık aldım bir arkadaştan 100tlya sinema ve dizi.
    buna ek paket eklenebiliyor mu spor gibi, fiyat bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: naruto dayı

ben 11 aylık aldım bir arkadaştan 100tlya sinema ve dizi.
    buna ek paket eklenebiliyor mu spor gibi, fiyat bilgisi olan var mı?

teknosadan aldığımı açtırdım ben.
    spor kanallarını ekletmek istedim.sistem fiyat vermedi.nisan ayında tekrar arayın dedi.
    fiyatlandırma sistemlerini güncelliyormuş dsmart
    sonra tekrar aradım 500küsür tl fiyat çıkardılar ama yanlış menüden fiyata baktılar sanırım.
    sonra yine aradım ayda 20tlden mega paket vereli dedi.1 senelik.1 sene dolunca 2 sene sinema paketiniz devam eder dedi.

geçen sene 1 yıllık sinema paketli modül almıştım.ilk hafta aramıştım spor kanallarını eklemek için 110tl istemişler.o zaman şampiyonlar ligi f1 vs vardı hemde.

şuan için senelik max 30-40tl verilir. spor paketi eklettirmek için

• haklısınız kesinlikle, ben seneye yatırım yapıyorum şahsen amerikan futbolu için. (foxsports) umarım oda gitmez.
    benim anlamadığım spor paketini kime nasıl satacaklar artık?
    ve hangi akla hizmet kendi sitelerinde 1200 tl üyelik ücreti istiyorlar modül için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de bu paketten almak istiyorum ankarada bi kaç mağazada stok var mağazayı arayıp öğrenmek gerekiyor
    2 yıllık paket için sanırım en iyi fiyat bu değil mi
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar 270 tlya dsmar varken filbox alanları anlamıyorum ben.
    belgesel yok spor yok dizi yok. 150 tl ne diye istiyorlar acep?

• Arkadaşlar ben de bugün Teknosa da kutusuna baktım dizi paketi yazıyor. Sinema Kanalları yazmıyor. Ama d smart dizi paketini sinema paketi olarak değiştirmiş diye duymuştum.

Paket üzerinde dizi yazıyor sinema olarak mı açtırdınız ek Ücret talep ettiler mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: leren

Paket üzerinde dizi yazıyor sinema olarak mı açtırdınız ek Ücret talep ettiler mi?

Otomatik sinema paketine geçiriyorlar.
  • bunu alsak dizi ve sinema paketi mi açılır 24ay 250tl?
  • leren kullanıcısına yanıt
    Paket derken, ci modül üzerinde paket ismi yazmıyor, aktivasyon kartında giriş paketi + hd 24 ay yazıyor ama D-smart'ı arayınca sadece modül ve kart üzerindeki numaraları istiyorlar ve herhangi bir ücret ödemeden direkt 24 ay sinema paketi açılıyor. Zaten dizi paketi yok artık, dizi-sinema paketleri birleşti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nydp

bunuhttp://www.teknosa.com/urunler/119960008/d-smart-modul-modul-abonelik-paketi alsak dizi ve sinema paketi mi açılır 24ay 250tl?

Evet benim aldığım buydu.
    süper teşekkürler en kısa sürede alacağım ;)
  • Teknosa dan modül alıp ci+ olan var mı?

Bir mağazada ci modül vardı.

• Ürünü bulabilen varmi acaba?internet sitesinde magazalarda satış yaziyor.magazalar elimizde var ama satis fiyati gorunmuyor diyor....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: moon74

Ürünü bulabilen varmi acaba?internet sitesinde magazalarda satış yaziyor.magazalar elimizde var ama satis fiyati gorunmuyor diyor....

bizim burdaki teknosada 2 tane vardı.
    isterseniz size alırım ama .
    tüm sorumluluk size ait olur. aktivasyon konusunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Orijinalden alıntı: moon74

Ürünü bulabilen varmi acaba?internet sitesinde magazalarda satış yaziyor.magazalar elimizde var ama satis fiyati gorunmuyor diyor....

bizim burdaki teknosada 2 tane vardı.
    isterseniz size alırım ama .
    tüm sorumluluk size ait olur. aktivasyon konusunda

İlginiz icin tskler..Sanirim canakkaledesiniz siz.telefonla aradim orasini ogleden once 5 adet gorunuyor stokda ama satış olmadigi icin fiyat gorunmuyor dedi satici...birde aktivasyonla ilgili sorumlulukdan kastiniz nedir acaba.hd sinema ve dizi + standart degilmi bu olay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.