Şimdi Ara

dsmart 24 aylık modül - teknosacılardan yardım istiyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
3
Favori
2.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba. Ben de bugun aldim 24 ay 250 tl olan modulden. Istanbulda tek tek arayip sordum sansima olimpia avmde vardi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosa dan aldığım modülün aktivasyonunu yaptırdım. İki yıllık sinema paketi ci modül.

• leren kullanıcısına yanıt
    satmak isterseniz burdayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incendies -- 10 Nisan 2015; 19:53:51 >
  • satmayı düşünürsen haber verirmisin

elime salı günü gelicek yeni sipariş verdim
    ci + plus modül erotik hariç full açık.
    maçlarda şifreye girmez.

takas yapabiliriz yada bana satın.

dsmart kötü ya ci modül eski zaten hep şifreye girer sorun çıkarır satın siz bana :D
    lütfen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incendies -- 10 Nisan 2015; 20:00:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phipipae

satmayı düşünürsen haber verirmisin

elime salı günü gelicek yeni sipariş verdim
    ci + plus modül erotik hariç full açık.
    maçlarda şifreye girmez.

takas yapabiliriz yada bana satın.

dsmart kötü ya ci modül eski zaten hep şifreye girer sorun çıkarır satın siz bana :D
    lütfen :)

TEKNOSADAN niye almıyon
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    antalya ve alanyada yok :( neyse beşiktaş-gs maçına gidicem o zaman alırım istanbuldan kalırsa tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incendies -- 10 Nisan 2015; 20:45:57 >
  • Hocam sizin paket daha iyi neden değiştirmek istiyorsunuz ki?

erotik hariç hepsi açık la liga filan. ama 12 aylık.
    ben yine alırım 260a ama sizin elinizdeki 24 aylığı bulamıyorum.
    şimdi modülün aktivasyonunu yaptırdım hocam n11de. pazartesi elime geçicek.
    ama dilerseniz şöylede olur ben aynı atıcıdan yeni bi ürün daha alır adres olarak direk size yönlendiririm aktivasyonda üzerinize olur.
    sizde bana elinizdekini gönderirsiniz.
    bunda la liga felanda var elime geçince burdan resim eklerim.
    olmadı next digitürk alıcam zaten ben de pek napıcamı bilmiyorum sadece niyetiniz var mı onu öğrenmek istedim saygılar.

www.n11.com
    Uydu Alıcısı - Mini, HD Uydu Alıcıları - n11.com
    http://www.n11.com/dsmart-ci-modul-1-yillik-super-paket-P53744540

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incendies -- 11 Nisan 2015; 14:21:20 >

• Spor ile pek ilgim olmadığı için bu paket yetiyor bana. Teklifinizin için teşekkürler. Ben modülü Teknosa dan zorla aldım resmen. Önce yok dediler stokta gözüküyor deyince satışı yok dediler sistemde gözükmüyor falan dediler. En sonunda almayı başardım.

• Uzun uğraşlar sonucu Teknosa' dan modülü bende aldım. Sorduğum Teknosa şubelerinde, stok yok, satış fiyatı sistemde tanımlı değil, bunlar aktivasyon yapılmış modüller d-smart bunları geri toplayacak, bu modülü alsanız da çalışma iade edersiniz gibi bir çok söylemle karşılaştım. Bu ürün Teknosa' lar da artık yok diyerek senelik modül paketlerine bakarken bu konuya denk geldim ve Teknosa' lara sormaya devam ederek, en sonunda bir şubesinden sorunsuz alabildim. D-smart müşteri hizmetlerini ilk aramam da, kart numarası sistemimizde görünmüyor, Teknosa ile görüşmeniz lazım dediler. Sonra tekrar aradığımda işin ehli bir müşteri temsilcisi, kart sistemde görünmez, satış sonrası aktif edilmemiş, normalde bayilerimizden yaptırmanız lazım ama ben buradan girişini yapıyorum dedi ve bilgilerimi alarak aktif hale getirdi. Daha sonrada kartı kullanıma açtı. Şu an bazı kanalları izleyebiliyorum ama bazı kanallarda, bu kart bu modülün değildir - osd14 hatası alıyorum. Düzeltmek için mh den sinyal gönderip denemeler yaptılar ama sorun giderilemedi. Bayi üzerinden modülün tekrar aktif edilmesi gerekiyormuş sanırım. 10 tl ücreti varmış. Bu sorunu da çözersem 250 tl ye 2 yıllık sinema dizi paketine sahip oluyorum. D-smart modül almayı düşünen arkadaşlar Teknosa' ları zorlasınlar.

• Arkadas bu modul nasil kullaniliyor pcmcia card slot una mi takiliyor?

• Elimde bir adet aktivasyonu yapılmamış faturalı modül var. Ankara'da isteyen varsa gelip alabilir benden. öm atabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.