Şimdi Ara

dsmart 24 aylık modül - teknosacılardan yardım istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
3
Favori
2.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ürün bu ve bulunduğum şehirde mağazada gözükmesine rağmen stoklarda yok dediler.

bu ürünü nasıl alabilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bozacı ozan

ürün bu ve bulunduğum şehirde mağazada gözükmesine rağmen stoklarda yok dediler.

bu ürünü nasıl alabilirim ?

2 gün önce internetten aldım ben bunu 1 tane stok vardı
    ci modül geldi .
    içinde aktivsyon kodunda 24 ay giriş hd paketi yazıyor.
    teknosayı arayıp dedim dizi paketi değilmiydi bu diye.kayıt açtılar bakalım ne olacak

aktivasyon kodunun süresi dolmuş ayrıca

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    teşekür bilgi için. sen şu anda kullanamıyormusun ürünü?
  • quote:

teşekür bilgi için. sen şu anda kullanamıyormusun ürünü?

Açtıramadim
    oww elinde mi kaldı?
    dsmartı aradım 1000 tl fiyat biçti spor paketind :D
  • quote:

oww elinde mi kaldı?
    dsmartı aradım 1000 tl fiyat biçti spor paketind :D

iade etmek için aradım kayır açtılar .belki biyerden dizi paketlisini bulurlar diye bekliyorum.
    bu linkteki ürün ci+ ve dizi paketli satılıyordu 2 ay öncesine kadar.

2 hafta içinde iade hakkım var zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 14 Mart 2015; 21:23:25 >
    Ben de 1 hafta önce aynı ürünü aldım ve aynı tereddütü yaşadım fakat aktivasyon için arayınca sadece kart numarası ve modül numarası istediler ve 24 aylık sinema paketi (ilk 1 ay herşey açık) olarak açıldı. Yani aktivasyon kodunu istemiyorlar bile. Televizyonunuz ya da alıcınızın ci modül ile sorun çıkarmadığından eminseniz hiç iade etmeyin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: optikillüzyon

Ben de 1 hafta önce aynı ürünü aldım ve aynı tereddütü yaşadım fakat aktivasyon için arayınca sadece kart numarası ve modül numarası istediler ve 24 aylık sinema paketi (ilk 1 ay herşey açık) olarak açıldı. Yani aktivasyon kodunu istemiyorlar bile. Televizyonunuz ya da alıcınızın ci modül ile sorun çıkarmadığından eminseniz hiç iade etmeyin derim.

teşekkürler
    teknosadan gelecek olan cevabı bekliyorum.
    ci+ istiyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

teşekkürler
    teknosadan gelecek olan cevabı bekliyorum.
    ci+ istiyorum ben

Alıntıları Göster
    Modülleriniz ne durumda, hala çalışıyor mu, aktivasyonu yapıldı mı 24 ay için, ben de almayı düşünüyorum mağazadan(24 ay 250TL olandan). CI+ mıdır? Değilse çalışmaz mı, elimizde patlar mı? Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: eeosman

Modülleriniz ne durumda, hala çalışıyor mu, aktivasyonu yapıldı mı 24 ay için, ben de almayı düşünüyorum mağazadan(24 ay 250TL olandan). CI+ mıdır? Değilse çalışmaz mı, elimizde patlar mı? Teşekkürler.

ci+ ın avantajı biss açması
    ben daha açtırmadım modülü.arayıp sormadımda dsmartı
    şuan elimde modül var zaten.
  • quote:

quote:

ci+ ın avantajı biss açması
    ben daha açtırmadım modülü.arayıp sormadımda dsmartı
    şuan elimde modül var zaten.

modül kullanabilmek için ci gerek var mı hocam?
    benim dahili uydu alıcı led tv var, ci damı gerek modülü takmak için?
    birde uyumlu mu olması gerek dsmartla.
    modül kullanabilmek için ci gerek var mı hocam?
    benim dahili uydu alıcı led tv var, ci damı gerek modülü takmak için?
    birde uyumlu mu olması gerek dsmartla.

Modülün son aktivasyon tarihi var mı sizce? Alıp bekleyebilir miyiz sizin gibi?
  • quote:

alamak isteyenler multivizyontv hepsidigital veya spot dünyası gibi yerlerden alabilirler DSmart Modül +1 Yıl Sinema+Dizi+Belgesel+Spor+HD paketi ben 300tl gittigidiyor üzerinden aldım %7 indirim vardı şua ra sık sık oluyo 278e geldi

edit:287 değil 278e geldi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 19 Mart 2015; 9:36:49 >
  • quote:

yanında gönderilemn aktivasyon kodunun süresi dolmuş
    optikillüzyon nickli arkadaş açtırdığını söylemiş 24 ay sinema paketi olarak.
    ben henüz açtırmadım.
  • quote:

quote:

ben henüz açtırmadım.

Aktivasyon kodunun süresinin dolduğu nereden anlaşılıyor? Bendeki aktivasyon kartının üzerinde son kullanım vb. bir tarih yok sadece seri no. barkod ve üstü boyalı aktivasyon kodu var.
  • quote:

quote:

quote:

ben henüz açtırmadım.

Aktivasyon kodunun süresinin dolduğu nereden anlaşılıyor? Bendeki aktivasyon kartının üzerinde son kullanım vb. bir tarih yok sadece seri no. barkod ve üstü boyalı aktivasyon kodu var.

Alıntıları Göster
    Hocam dsmart ın eski modülleri CI modüldür.Yenileri de CI+ tır.Sizin alacağınız CI+ modül herhangi bir işlem yapmadan led tv nizde çalışacaktır Yinede alırken bayiye televizyonunuzun marka modelini belirtin.Afaki bir durum söz konusuysa zaten size belirtirler.

• quote:

quote:

quote:

ben henüz açtırmadım.

ben o kodu müşteri hizmetlerine verdim. 22 ocakta süresi dolmuş dedi.
    siz kartın ve modülün üzerindeki numarayı vererek mi açtırdınız.
    online işlemlerden kontrol ettiniz mi?

Evet telefonda benden sadece o iki numara istendi, aktivasyon kodunu kazımadım öyle duruyor. Acaba benden yeni üye olduğum için mi kod istenmedi merak ettim şimdi. Online işlemlere girmedim henüz.
  • quote:

Evet telefonda benden sadece o iki numara istendi, aktivasyon kodunu kazımadım öyle duruyor. Acaba benden yeni üye olduğum için mi kod istenmedi merak ettim şimdi. Online işlemlere girmedim henüz.

online işlemlere kayıt olun.
    hangi paketi kullandığınız hangi tarihe kadar geçerli olduğu yazar.1 ay hediyenizde yazar

3 sene önce sorun yaşamıştım ben. teknosadan 1 senelik aile paketi almıştım.ilk ay sinema kanalları açıktı.
    1 ay sonra tüm kanallar kapandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacanga

alamak isteyenler multivizyontv hepsidigital veya spot dünyası gibi yerlerden alabilirler DSmart Modül +1 Yıl Sinema+Dizi+Belgesel+Spor+HD paketi ben 300tl gittigidiyor üzerinden aldım %7 indirim vardı şua ra sık sık oluyo 278e geldi

edit:287 değil 278e geldi :)

gittigidiyorda bonus gence %15 bonus var 50tl üzeri ama max 20tl veriyormuş.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.