Şimdi Ara

Dsmart den tacizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dsmart beni durmadan arayinca, ben biraz intikam almaya calistim :) komik'di

-----
    Ben, 2012 turkiye'ye tasindigimda uye oldum. Modul kart olayi vardi.. 12 TL aylik odedim. 1 yil superdi, gelecek yil iste kontrat bitiyor filan dediler.. fiyat arti 13.50 tl aylik, sikinti yoktu..
    Ve 3. yil geldi - adamlar en indirimli ucret 39.95 TL aylik dediler, 3-4x kat fiyat arti.. Bende dogal olarak iptal ettim.

Netflix'e gectim (ben yabanciyim bu arada, alt yazi sikinti yok tu bende). 9 aydir, sikintisiz.. 3 ay once (01/06/2016) den itabaren bunlar beni taciz etmeye basladilar, her hafta.. guzelce hayir diyorum. Yada acmiyorum, ve genelikle susuyor (en fazla 2 kere ararlar, dogal olarak da bu normal bence).

Simdi geldik bu ay'a, abi.. adamlar HER GUNNNNNNNNNNNNNN ariyor. Her gun! aciyorum, guzelce aramayin filan diyorum. Yok ama.. dinlemiyorlar, gecen gun onemli toplanti yapiyordum (bir kac tane ust uste), pes etmediler. Bende dayanamadim internette yaydim:

Slimyoutube
    DSmart 12 KERE bir gun de aradiginda
    https://www.youtube.com/watch?v=pJR_PXGKhj8

• Baya gırgır muhabbet olmuş :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komedi resmen :-)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sesli güldüm

• Heheheheh

• Bu devirde TV izlemek gerçekten zaman kaybı.
  • Çok iyi yapmışsınız hocam.
    Bunların düzenbazlıkları saymakla bitmez.Size sundukları ayda 17 TL ye olan ve 15 günlük ücretsiz kullanımı kabul etmiş olsaydınız, sizi hemen 24 ay 17 TL ye taahhüt yapmış olacaklardı...size taahhütsüz dedikleri halde 24 ay taahhüt yapacaklardı...
    Bizzat yasadım daha 15-20 gün önce...çok yalancılar.
    Size taahhütsüz diyor, istediğiniz Zaman ayrılabilirsiniz diyor ama sisteme 24 ay taahhüt yapıyor , sizin böyle bir talebiniz olmamasına rağmen...hatta görüşme kayıtları orada dinleyin dediğim halde...ahkleken hiç iyi bir firma değil...
    Sonuçta ne mi oldu bi tane D smart üyeliği ve 2 tane internet üyeliğinden oldular...interneti de D smaçta taşımıştık, onda da taahhüt yoktu ama o da koca bi yalanmış onları da hemen 24 ay taahhüt yapıvermişler...
    Arkadaşlar dikkatli olun...sonra biraz uğraşırsınız..,ha bi de aktivasyon ücreti istemeye kalktılar güya telde aktivasyon ücreti yok diyen başkaları idi...
    Yani dikkatli olun, kaybeden onlar oldu...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.