Şimdi Ara

DSMART HD kayıt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Digiturk plus'tan aynı işleri görebilecek başka bir platforma geçmeyi planlıyorum.Beklentilerim SD ve HD yayınları izleten ve her ikisini de kaydedebilen, bunun yanısıra DT Plus ın yapabildiği gibi yayını geriye sarabilme, durdurma ( pause ) vb. işleri yapabilmesi. Dsmartın HD kanalları nasıl? Özellikle HD film kanalı var mı? veya HD belgesel? Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CENTAURO -- 21 Kasım 2010; 23:08:48 >

• Yıl sonuna doğru hd pvr gelecek sanırım. Pace le anlaştılar 2 ay önce. Hd kanallar özellikle hden benim en sevdiğim kanaldır. Sansürsüz dizi keyfi bir başka.
  • Dsmartın HD pvr ını bekleyeceğim. Bu işte en sorunsuz cihazları Pace üretiyor galiba. DT kutulaır da Pace marka. 2 senedir tık demedi. Dsmart ta Pace ile anlaştıysa tereddütsüz alırım. Bilgi için teşekkürler.
  • Aslında pace digiye özel çıkardı niye derseniz irdeto kullanmıyor normalde pace. Asıl kullandıklarını cihazlarında nds şifreleme ve bu cihaz daha sorunsuz olacağı kesin. Bakalım bekliyoruz.
  • ne zaman cıkar acaba HD PVR lar
  • d-smart hd pvr cihazın tanıtımı bugün yapılıyor arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CENTAURO

Dsmartın HD pvr ını bekleyeceğim. Bu işte en sorunsuz cihazları Pace üretiyor galiba. DT kutulaır da Pace marka. 2 senedir tık demedi. Dsmart ta Pace ile anlaştıysa tereddütsüz alırım. Bilgi için teşekkürler.

Arkadaşlar inanmayın yalan biri taş atıyor herkes atlıyor
    dün görüştüm öyle birşey yok dediler mh leeri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    digiturk usb belleğe kayıt
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadasim konuyu elestirmeden once arastir!
  • quote:

Orijinalden alıntı: D-Smart HD

Arkadasim konuyu elestirmeden once arastir!

Neden kızarsın kardeşim müşteri hizmetleri dedi yok öyle birşey henüz diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07

quote:

Orijinalden alıntı: D-Smart HD

Arkadasim konuyu elestirmeden once arastir!

Neden kızarsın kardeşim müşteri hizmetleri dedi yok öyle birşey henüz diye

Yok kardesim kizmadim biz orada 3 tuner 2 tuner tartisiyoruz.Senin cikmadi demen garip geldi.2 usb girisi falan var supheliyiz
  • Evet bende gördüm kardeşim ama digiturk plus var bende 3tuner girişli.?
    Bu nasıl ama.?
  • cok gıcık hd kayıt işleri tv kartına kart takmak için bile yeniden onda özel kart alman gerekiyo kartı aldın diyelim video kayıt sırasında sağa sola paylasma diye içine abonelik kodunu ekliyo , özel bi programdan geçince kimin videoyu çekip internete yaydığı şıp diye bulunuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07
    Evet bende gördüm kardeşim ama digiturk plus var bende 3tuner girişli.?
    Bu nasıl ama.?

Yeterli.Umarim bizimkide boyle olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.