Şimdi Ara

Dsmart'ım kitlendi açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
12.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Gece normal kapattım sabah açtığımda 3 tane kırmızı led ışık yanıyor ve uzunca bir sürte beklememe rağmen bir şey olduğu yok. 10 sefer fişi takıp çıkarttım. Hatta uzunca bir süre fişten çekili tuttum. Bana mısın demeiyor. Uydu alıcısında bir güncelleme filan yok alıcı tammene kilitli ve hiç bir şey göstermiyor.

Son zamanlarda bunu sıkça tekrarlamaya başladı. Fişi takıp çıkartınca oluyordu ama şimdi hiç bir numara yok.Servise gitmeden bunu bir yolu yöntemi var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

D-Smart Uydu Alıcısı Açılmıyor: Nedenleri ve Çözümleri

D-Smart uydu alıcınız açılmıyor mu? Endişelenmeyin, bu yaygın bir sorundur ve genellikle kolayca çözülebilir. İşte D-Smart uydu alıcınızın açılmamasının bazı olası nedenleri ve bunları çözmek için neler yapabileceğiniz:

• Uydu Sinyal Sorunu: Uydu alıcınız uydu sinyalini alamıyor olabilir. Çanak antenin doğru şekilde hizalanıp hizalanmadığını kontrol edin.
    • Uydu Alıcısı Arızası: Uydu alıcınız arızalanmış olabilir. Uydu alıcısını fişten çekip tekrar takmayı deneyin.
    • TV Bağlantı Sorunu: TV'niz uydu alıcısına düzgün şekilde bağlı olmayabilir. Tüm kabloların sıkı ve sağlam olduğundan emin olun.
    • Güç Kaynağı Sorunu: Uydu alıcınızın güç kaynağında sorun olabilir. Farklı bir prize takmayı deneyin.
    • Yazılım Sorunu: Uydu alıcınızın yazılımında bir sorun olabilir. Yazılım güncellemelerinin olup olmadığını kontrol edin ve varsa güncelleyin.
    • Yeşil/Kırmızı Ekran: D-Smart uydu alıcınız açılıyor ancak yeşil/kırmızı bir ekranda takılı kalıyorsa, bu bir sinyal sorunu veya uydu alıcısında bir arıza olduğunu gösterebilir. D-Smart müşteri hizmetleriyle iletişime geçin.

Yukarıdaki çözümleri uyguladıktan sonra da D-Smart uydu alıcınız açılmıyorsa, profesyonel yardım almak için D-Smart müşteri hizmetleriyle iletişime geçmenizi öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Arkadşlar sorun çözüldü. Ama nasıl oldu bilmiyorum. Foruma yazdıktan sonra TV'nin yanına gittim hergele alıcı tek led yanık duruyor. Yani çalıştı. Ne biçim bir alettir anlamadım gitti.
  • Sevgili gz, aynı sorun bende de oldu sonra düzeldi, sonra bi daha bozuldu gene düzeldi, ama bir gün bi daha düzelmedi. O 3 tane led ışık devamlı yanar halde kaldı ve d-smart açılmadı. Aldığım yere götürdüm yaklaşık 10 gün sonra bugün aldım. Söylendiğine göre kutunun kondansatörleri şişmiş ve değiştirildi. İmalatında normalden daha düşük kondansatör kullanılmış dediler. Zannedersem senin sorunun da aynı.
    Garanti kapsamında yetkili servise gönderirsen benim gibi 10 gün beklersin. ama bu işlemi herhangi bir serviste 10 ytl karşılığı yapıldığını sonradan söyledi d-smartı aldığım yer. Bence sen tedbirini al.
  • Bu kilitlenmeler yukarıda bakart adlı arkaşamızın da dediği gibi kondanstörlerden kaynaklanır. Besleme devresinde bulunan kondansatörler şişme yaparak cihazın kilitlenmesine sebep oluyor. Cihazı açma yetkisi olan, ve kondansatör takmayı bilen ustalar bu işi yapabiliyor. Firmamızda da satışını yapmış olduğumuz ve bu soruna sahip cihazlarımız gelmekte ve tarafımızdan kondansatör değişimi veyahutta komple besleme devresi değişimi yapılıyor. Sorun ortadan kalkıyor. Genelde üst değerde kondansatör takılarak uzun ömür sağlanmaktadır.
  • İyi güzel şimdi alıcı pazar sabahı öylece kapalı duruyor. Madem alıcı yetersizdi ne diye sattınız. Hiç para ödenmiyecek dendi her bir yanı dökülen bir platform çıktı ortya. Dsmart aldığıma bin pişmanım valla.
  • Bin pismanim. D smart hd cihazini ilk ciktigi zaman aldim. Almadan once musteri hizmetlerini 3 kez aradim ve her defasinda hd yayinlar parali olacak mi diye net bir soru sordum. Her seferinde ucretsiz olacak dendi. Ancak bir aya kalmadan paraliya cevirdiler. 2008 yilinda arcelik marka bu hd cihaza tam 750tl odemistim.

Son zamanlarda cihazda acilmama sorunu basladi. Gecen tam 10 gün açilmadi sonrasinda kendiliginden çalisti. Şimdi yine ayni sorun var hicbir ışığı yanmıyor. Acaba bende de sorun kondansetorden mi kaynaklanmakta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun açılmıyor [Çözüldü]
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.