Şimdi Ara

Dsmart İnternet.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dsmartla alakalı başlık yoktu onun için kusura bakmayın buraya attım mesajı. Aranızda Dsmartın internetini kullanan var mı acaba. 8mbite kadar sınırsız internet +hd reciver + standart yayın almak istiyorum.
    Şu an 70tl adsl ye para veriyorum + 30tl sabit telefon faturam var. Dsmart telefon gerektirmiyor ve bahsettiğim paket 74 tl yani sabit telefon faturasından kurtulacağım için
    karlı. Ancak bağlantı hızı, kopmalar yaşanır mı gibi düşünceler yüzünden tereddütteyim. Dsmart interneti kullanan birisi bu konularda yardımcı olursa sevinirim.

• eğer sabit telefon kullanmayacaksan aylık 15 lira yalın internet parası veriilmesi gerekiyo galiba
  • Bahsettiğiniz 15tl bana söylenen 74tl nin üzerine mi olacak acaba? Telefon iptalini görüşmüştüm çünkü teleonla bana 15tlden bahsetmedi. Birdaha arayıp sormak lazım sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byaku

Bahsettiğiniz 15tl bana söylenen 74tl nin üzerine mi olacak acaba? Telefon iptalini görüşmüştüm çünkü teleonla bana 15tlden bahsetmedi. Birdaha arayıp sormak lazım sanırım.

aynen bi ara sor. nettende arastir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.