Şimdi Ara

Dsmart Modül Uyumlu Alıcı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumdaki genel konudan mesajımı bildirdim fakat herhangibir yanıt alamadım . Sizlerden yardım beklemekteyim. Dsmart modül satın aldım. Philips TV nin dahili uydu alıcısı gerçekten vahşet . Kanal taşıma yok kanal silme yok. Kanal aratıyorum tüm platformların kanallarını buluyor. Örneğin listede 3 4 tane show tv var. Birisi dsmartın birisi digitürkün diğeri kimin bilmiyorum. Çalışmayanları siliyim dedim öyle bi özellik vs yokmuş. Neyse ...

Dsmart modül ile kullanabileceğim ok'tuşuna basınca liste gelsin aşşağı yukarı kanallarda gezinsin smart oyun vb. abidik kubidik şeyleri olmasada olur dedirten bi cihaz önerebilir misiniz ? Kuzenimde atlanta hd box t tuşlu ( t tuşlu nedir hala çözemedim bilen birisi aydınlatırsada ayrıca teşekkürlerimi sunarım kendisine) var ve gerçekten çok hoş bir cihaz. Kendisi dsmart modül ile 299 tl ye almıştı multivizyondan. O tarzda biraz daha iyisi de olabilir bi cihaz önerirseniz çok teşekkür ederim.

Saygılar

• O 4 show TV şöyle oluyor show ve show hd orijinal frekanslarında yine birer tane daha show ve show hd var onlarda mac yayinlarinda şifrelenen show için dsmartin kkendi frekansı üzerinde actigi kanal.Modulu tvden ayirip baştan normal uydu kurulumu yapinca modül yokken yinede dilediğiniz gibi siralama yapamıyor musunuz?Eğer oluyorsa modulsuz siralayin sonra modulu takin kanalların şifreleri cozulsun dsmart kurulumu yapmayin TV uzerinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba gefe16

Televizyonu aldığım gün kanal taraması yapmıştım o gün üzerinde modül yoktu cihazın. Belirttiğim olay o zamanda vardı . Sonrasında 4A geçişi olduğunda televizyonu fabrika ayarlarına alıp tekrar tarama yaptım aynı kanallar yine aynı saçma sıra ile tekrar geldi. Televizyonda siralama kesinlikle yapılamıyor öyle bir özellik yok malesef. Kullanma klavuzundada BTK yüzünden bu işlemin yapılamadığı bu sebeple böyle bir özellik ekleyemediklerini yazmışlar. Tv den memnunum fakat dahili uydu alıcısı rezalet ötesi ultra rezalet yani .
  • ben fazla tv izlemediğim için bu işlerden hiç anlamıyorum. Evde eski ev arkadaşlarımdan kalma d smart var. Daha doğrusu arçelik marka uydu alıcıya takılı bir kart var. Cihaz scarttan takılıyor ve HD kanalları izleyemiyorum.
    Ben ücretsiz HD yayınları izlemek için ne yapmalıyım?
    Bu dsmart'ın kartını HD bir uydu alıcıya takıp, hem Smart hem ücretsiz HD kanalları izleyebilir miyim?

Bu modül dediginiz bu işe mi yarıyor acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiegel -- 17 Ekim 2014; 19:47:33 >
  • Merhaba,

Dsmartın ömürboyu açık kanalları olan ilk çıkan kutuları var. Bunlardaki kart bildiğim kadarı ile farklı cihazlarda çalışmıyor. Mesela bendede next cihazı vardı ilk dsmartlardan o kartı hd uydu alıcısına takıp denedim fakat görüntü gelmedi. Modül olayıda şöyle , ben 189 tl ye alım modül+kart sinema paketi. 33 tane hd kanal var . Tv de gömülü uydu alıcısı var diye o şekilde aldım fakat tv nin uydusu rezil. Bugünde gittim next ye2000 isimli alıcıyı aldım. Modülü taktım izliyorum yeterince hızlı ve sorunsuz görüntüsü şuan . Dsmartın maliyeti bana bu sene için 189+150 tl oldu . Sinema paketi dsmartta ne kadar bilmiyorum ama kontrat olaylarını sevmediğim için bana göre mantıklı geldi.
    Saygılar

• caner4ever C kullanıcısına yanıt
    selam

t tuslu onde ses kanal degısme tusu vardı ama artık uretılmıyor

yenı nesıl uydu alıcı +medıa player +android

atlanta smart g4 tavsıye ederım normal fıyatı 500 tl

2 gün için (pazar gecesı 12ye kadar) full set

445 tl ye gelıyor

http://www.n11.com/atlanta-smart-g4-android-full-hd-uydu-alici-P16037728
  • Merhaba Fatihmc,

Televizyonda smart özelliği yeterince olduğu için bu kadar detaylı bir cihaz almak istemedim. Gönlüm bu t tuşlu olandandı fakat kısmet değilmiş. Geçen gidip next ye20000 satın aldım . Teşekkürler
  • Atlanta hd box

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.