Amerika'dan arkadaşıma aldırmak üzere DSRL-like fotoğraf makinası arıyorum istediğim özellikler, geniş açılı, güçlü zoomlu, gece çekiminin kusursuz olması, maksimum 500 dolar vereceğim.
Malesef gece çekimin kusursuz olması diye bi olay yok.Sanırım en iyi gee çekimi yapan like listenizde olmayan Fuji s200exr...Video kalitesi çok onemli değilse en iyi like olarak duruyo...Ha bide zoom 14.3 x
listedekilerden sx10is...
eğer amerikadan 500 dolar verip alacaksanız pentax k-x dslr alın üzerinde 18-55 lensle... manuel focus u becerebılırım dıyorsanız yanına da ıkıncı el bı zoom lens alın.. ayarlarldan vb den anlamam nasıl kullancam dersenız de P modunda kullanır zaman ıcınde ogrenırsınız
Arkadaşlar HD video çekimi de olsun istiyorum bu ihtiyacımı karşılayabilcek makineyi yazabilirseniz çok sevinirim, şimdiden çok teşekkürler
Bunlar arasından hangisini tercih ederdiniz? Lütfen kendi kullandığınız için değil, gerçekten hangisi kullanmak istersiniz onu söyleyin?
* Canon SX20IS * Nikon P100 * Sony HX1
Teşekkürler
Evet diğer arkadaşlarında yorumunu bekliyorum çok zor karar vermek
Ben P100 aldırdım arkadaşa ama gece çekiminden (en azından ev ortamında) beklediğim performansı alamadım. Kendi Başlığında örnek bir gece çekimi paylaştım. Ama 26x zoom ve gündüz çekimleri, video kalitesi çok iyi, lâkin dediğim gibi ev ışığındaki çekimlerinden memnun kalmadım.
quote:
Orijinalden alıntı: foncu
Evet diğer arkadaşlarında yorumunu bekliyorum çok zor karar vermek
anladığım kadarıyla hd video yüzünden bunların hepsinden fotoda iyi s200 elemişiniz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme