Şimdi Ara

DT 5103 HD IQ mu HM 9504 HD IQ mu?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
5.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HM-9504HD kullanıyorum. Portal da izlediğim yayınlar gayet net ve akıcı. Şu ana kadar kesinlikle bir sorunla karşılaşmadım. Hem SD hem HD yayınlar kaliteli gayet memnunum. Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merfur

hangi cihaz için pişman oldun

hm9504hd
  • quote:

Orijinalden alıntı: patric

HM-9504HD kullanıyorum. Portal da izlediğim yayınlar gayet net ve akıcı. Şu ana kadar kesinlikle bir sorunla karşılaşmadım. Hem SD hem HD yayınlar kaliteli gayet memnunum. Tavsiye ederim.

bundan önceki uydunuzu tv ye scart tan mı yoksa hdmi den mi bağlıyrdunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanbeyci

quote:

Orijinalden alıntı: patric

HM-9504HD kullanıyorum. Portal da izlediğim yayınlar gayet net ve akıcı. Şu ana kadar kesinlikle bir sorunla karşılaşmadım. Hem SD hem HD yayınlar kaliteli gayet memnunum. Tavsiye ederim.

bundan önceki uydunuzu tv ye scart tan mı yoksa hdmi den mi bağlıyrdunuz

DCR-DT 9102 HD kutu ile HDMI kablo kullanıyordum.
  • 9504 te lnb out çıkışı mevcut mu acaba ?
  • HeyyMayk kullanıcısına yanıt
    MERHABA ARKADAŞIM

BENCE EN İYİ KUTU SUNNY DT 5103 SD YAYINLARDA KALİTESİ HUMAXA GÖRE ÇOK DAHA İYİ HD YAYINLAR ZATEN ÇOK İYİ. BİRDE HDMI KABLO ÖNEMLİ HDMI KABLONUZ HAMA OLMALI ALTIN UÇLU TV NİN KALİTESİDE ÖNEMLİ TABİ. ZATEN DİGİTTÜRK TÜRKSAT YAYINLARINI AUTLEST UYDUSUNDNA AKTARMA YAPARAK ALIYOR BÖYLECE SD YAYIN KALİTESİ OLDUKÇA DÜŞÜYOR. İNTERNET PORTALINI KULLANMAK VE FILM KAYDETMEK İSYORSANIZ EN İYİSİ IQ + PLUS KUT OLAN SAGEMCOM ALMANIZ 11 TL FARK ÖDUYORSUNUZ. BENCE EN İYİSİ SUNNY 51103 İSTEYİN HEM ONUDA İNTERNETE BAĞLAYIP SOSYAL PAYLAŞIM SİTELERİNE VE VİKİOEDİA GİREBİLİRİSNİZ. İYİ SEYİRLER.
  • Konu yeterince tartışıldı galiba aklınızda hala mı soru işareti var..
  • Valla var :) yarın kuruluma gelecekler sunny 5103 mü humax 9504 mü karar veremedim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Varsa sunny al ben servisimi ariyorum sunny yok cekiyorlar

• Suan hm9405 kullaniyorum az once sunny cihaz istedigimi soyledim gelip takacaklar ins pisman olmam hd-sd yayin olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: HeyyMayk

Suan hm9405 kullaniyorum az once sunny cihaz istedigimi soyledim gelip takacaklar ins pisman olmam hd-sd yayin olarak

Dostum sen zaten 5103ü verip 9504 almamış mıydın? Memnun kalmayıp eskiye mi dönmek istedin yine.

• quote:

Orijinalden alıntı: erolalper

quote:

Orijinalden alıntı: HeyyMayk

Suan hm9405 kullaniyorum az once sunny cihaz istedigimi soyledim gelip takacaklar ins pisman olmam hd-sd yayin olarak

Dostum sen zaten 5103ü verip 9504 almamış mıydın? Memnun kalmayıp eskiye mi dönmek istedin yine.

5103 kullandim memnundum cihazdan ama dedigim gibi kanal logalarinda cizgilenme oluyordu.oyuzden degistirdim.degistirirken yine sunny istemistim zaten ellerinde yok siye humax taktirmistim.simdi aradim sunny gelmis gelin takin dedim.sunny nin goruntu kalitesi daha iyiydi zaten humaxı kullandikca anladim

• Anladım dostum. Logolardaki çizgiler belki hdmi kablondan kaynaklanıyordur.

• Yok kabloyuda degistirmistim sunny kullandigim zaman yine ayniydi.bu gelecek sunny cihazada dikkat edicem ciZgilenme varsa humaxı vermem

• uydu cihazini kendimiz secebiliyor muyuz baglanti asamasinda? mesela ben yeni digiturk müşterisi olacağım, eve kuruluma gelen ekiplerden kullanmak istediğim uydu cihazini seçebiliyor muyum? misal DT 5103 takmak istediler ama ben HM 9504 kullanmak istiyorum. boyle bir hakkim var midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ydn06 -- 25 Ocak 2014; 15:16:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydn06

uydu cihazini kendimiz secebiliyor muyuz baglanti asamasinda? mesela ben yeni digiturk müşterisi olacağım, eve kuruluma gelen ekiplerden kullanmak istediğim uydu cihazini seçebiliyor muyum? misal DT 5103 takmak istediler ama ben HM 9504 kullanmak istiyorum. boyle bir hakkim var midir?

Tabi var istedigin model ellerinde varsa gelip onu takarlar

• HeyyMayk kullanıcısına yanıt
    benim icin kanal gecisi hizli olmali. onun disinda tabi yayin kalitesi de guzel olmali. onerebileceginiz bir marka-model var mi acaba?
  • Digitürkun bütün cihazları aynı..Görüntüsü olsun sesi olsun uydudan gelen sinyal belli kalite belli sonuçta ne kadar fark olabilir sizce?
  • Arkadaşlar bugün digiturk kurulumu yaptılar. DCR marka DT5103 HD kutu verdiler. Sunny değilmiş. Kullanan arkadaşlar var mı memnunlar mı? Şimdilik iyi gibi geldi bana ama kanal geçişlerinde önce kanal görüntüsünde kısa bir donma oluyor sonra geliyor görüntü. Sizde de mevcut mu acaba?

• Dun bizim amcada kullandim gene Humax 9504 ü çok kotu agir calisiyor ve yayin kaliteli degil sunny daha seri daha kaliteli gösteriyor boyutunda ufak hem

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.