Şimdi Ara

DT 5103 HD IQ mu HM 9504 HD IQ mu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
5.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar özellikle SD-HD yayın kalitesi en iyi olan cihaz hangisi??Hangisini istemeliyim???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yokmu tavsiye verebilecek arkadaslar

• Dt 5103 HD kullanıcısıyım iq ilk giriş sayfası yavaş onun dışında bir problem görmedim diğer çıkış işlemleri son derece hızlı Tp-Link powerline ile internete bağlı donmada yaşamadım kanal geçiş performansıda hakkını veriyor ve en önemlisi ufak olması...

• Humax 9504 HD IQ cihaz var internete bağlı gayette iyi digitürk portalda.Küçük bir cihaz hoşuma gidiyor.Kumanda algılaması biraz zayıf onun dışında problem yok.
  • Arkadaslar hd-sd yayin kalitesini soruyorum portal degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeyyMayk -- 8 Ocak 2014; 14:29:00 >
  • Humaxta iyi ben memnunum digitürk ün bütün kutuları aşağı yukarı aynıdır yayın kalitesi olarak.
  • Hepsi aynı ise neden şu kutu bu kutu diye konular açılıyorki mutlaka 1 iyi vatdır içlerinde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kutularda hepsi aynıdır görüntü kalitesi yalnızca teknik donanımları farklıdır örn. humax 9503 de 256 mb ram var 9504 de 512 mb ram var.Bunun gibi farklılar var kutular arasında.
  • Simdi sevisi aradim kutu degisimi istedim humax 9504 varmi dedim elinizde var dedi onu kurmanizi istiyorum dedim tamam dediler herhangi bi ucreti varmi kutu degisiminin dedim yok garanti kapsaminda degistiriyoruz dedi.yarin dt5103 ü verecem 9504 taktiracam

• HeyyMayk kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun inşallah memnun kalırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: bugurlu

Hayırlı olsun inşallah memnun kalırsınız.

Bu humax ın 1080p desteklememesi artı mı eksimi??

1080P tvler de titreme yapıyor diyorlar en iyisi 1080i olduğu söyleniyor.Bu arada cihaz geldi mi?
  • quote:

1080P tvler de titreme yapıyor diyorlar en iyisi 1080i olduğu söyleniyor.Bu arada cihaz geldi mi?

Geldi 9405 menusü daha bi guzel geldi bana.bundaki menü yenimi eskimi.guncellemede yaptim

9504 HD IQ cihaz yanlışlık olmasın.9405 değil.

Bundaki menü kendine has olan bi menü yeni veya eski değil..Güncelleme otomatik yapar o zaten..

Video çekip paylaşırsınız herkes için yardım olur.

Sizde nasıl kumanda geçişleri falan ağır mı birde yine trt nin logosu falan kırmızı kırmızı mı?
  • Dogru 9504 muş..
    O dedigim kırmızılardaki çizgiler gitti çok şükür.kanal gecisleri ayni sunny deki gibi.menuden kanal secincede yavas degil aslinda sadece basili tutunca şakır şakır inmiyor liste.kumanda gec algilamasi diyede bisey yok heryerden cekiyor.kutusu biraz buyuk geldi bana sunnyy kucuktu.sd yayinlar sunny dekine gore daha iyi geldi bana sunny de sanki denk geldigim programlarda karelenme oluyordu(yani pikseller kocaman oluyordu arka plandaki bolumlerde) ama hd yayinlar tam gozumun onune getiremiyorum ama sunny daha iyi gibimiydi aynimiydi tam karar veremedim

Memnun kalmanıza sevindim.Bana kumanda geç algılıyor gibime geliyor bilmiyorum.. Video ekleyecek misiniz?
  • quote:

Memnun kalmanıza sevindim.Bana kumanda geç algılıyor gibime geliyor bilmiyorum.. Video ekleyecek misiniz?

Suan uygun degilim video icin ama cekerim bi ara.sen daha once hangi kutulari kullandin hangilerinden memnundun

Vestel 9102HD kullandım şuan kullandığımda ikinci kutum.Videoyu bekliyorum.
  • bende yeni abone oldum ancak eski uydudaki görüntü kalitesi daha iyi idi, kanal geçişleri daha hızlıydı.
    açıkçası pişman oldum
  • hangi cihaz için pişman oldun
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.