Şimdi Ara

DT 5103 HD IQ mu HM 9504 HD IQ mu?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
5.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tv nin marka ve modeline gore degisiklik gosterir goruntu kalitesi..

Nerden biliyorsunuz bir baskasinin tvsinde kontrat ve parlaklik ayarlari farkli burda yaziyorsunuz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugurlu

Tv nin marka ve modeline gore degisiklik gosterir goruntu kalitesi..

Nerden biliyorsunuz bir baskasinin tvsinde kontrat ve parlaklik ayarlari farkli burda yaziyorsunuz..

Tmm devam et uğraşma benle

• lazpanyol kullanıcısına yanıt
    Yazip durma ozaman sunny soyle boyle diye.

• quote:

Yazip durma ozaman sunny soyle boyle diye.

İstediğimi belli ahlak çerçevesinde yazarim

Isteyen istedigi cihazi alir karisman mumkun degil gibi duruyor.

• quote:

Isteyen istedigi cihazi alir karisman mumkun degil gibi duruyor.

Allah Allah zorla silahmi dayadim sunny alin diye sadece iyi olduğunu söyledim.

Bende bu kadar israrci olmayin diyorum. Kirdiysam ozur dilerim.

• quote:

Bende bu kadar israrci olmayin diyorum. Kirdiysam ozur dilerim.

İsrarci değilim burasi bi forum herkes haddini aşmadan kendi fikrini beyan edebilir ben bilgime ve tecrubeme guvendigim için iddaliyim.bu konuda ama isteyen istediğini alsin banane.kirilma darilma yok merak etmeyin ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 25 Ocak 2014; 23:46:29 >
    Kirilma darilma olmasinda gerisi onemli degil.

• quote:

Kirilma darilma olmasinda gerisi onemli degil.

İyi geceler

Sağolun sizede.

• quote:

Orijinalden alıntı: HeyyMayk

Yok kabloyuda degistirmistim sunny kullandigim zaman yine ayniydi.bu gelecek sunny cihazada dikkat edicem ciZgilenme varsa humaxı vermem

hocam merhaba. ben de DT5103 kullaniyorum ve kanallardaki cizgileri fark etmem nedeniyle cihazi degistirmeye karar verdim. hangi cihazi istememi onerirsiniz? humax 9504 isteyecektim ama siz memnun kalmayip geri sunny'nin bir modeline döndünüz galiba. su anki kullandiginiz sunny'den memnun musunuz, cizgiler var mi, goruntu nasil? yardimci olabilirseniz sevinecegim, tesekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydn06

quote:

Yok kabloyuda degistirmistim sunny kullandigim zaman yine ayniydi.bu gelecek sunny cihazada dikkat edicem ciZgilenme varsa humaxı vermem

hocam merhaba. ben de DT5103 kullaniyorum ve kanallardaki cizgileri fark etmem nedeniyle cihazi degistirmeye karar verdim. hangi cihazi istememi onerirsiniz? humax 9504 isteyecektim ama siz memnun kalmayip geri sunny'nin bir modeline döndünüz galiba. su anki kullandiginiz sunny'den memnun musunuz, cizgiler var mi, goruntu nasil? yardimci olabilirseniz sevinecegim, tesekkürler.

Valla dostum gene kırmızı renklerde cizgilee var yeni gelen sunny de .senin tv matkası ne acaba birde örnek bi resim atabilirmisin sorunumuz aynimi??

• HeyyMayk kullanıcısına yanıt
    hocam telefonum çok net foto çekmiyor maalesef ama görüntü aynen şunun gibi:https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/851842/5f62e9bf-ef00-4d8c-9d56-4146d6441539.jpg

tv: samsung F6510 (daha yeni aldim zaten 2013 serisi, panel hizi 100 HZ bi tv bilirsin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ydn06 -- 5 Şubat 2014; 10:33:55 >
  • quote:

hocam telefonum çok net foto çekmiyor maalesef ama görüntü aynen şunun gibi:https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/851842/5f62e9bf-ef00-4d8c-9d56-4146d6441539.jpg

tv: samsung F6510 (daha yeni aldim zaten 2013 serisi, panel hizi 100 HZ bi tv bilirsin)

Bu resmi ben paylastim zaten bendeki sorun bu sendede var galiba. Yeni uye olduysan ilk 3 ay kutu degisimleri ucretsiz. Ayni kutudan tekrar iste bak bakalim kutuda mi sorun var ben 2 kutu degistirdim 2 sine sunny yine sorun cikti boyle tekrar sunny isteyecem

hocam 2 kez sunny alıp aynı görüntüyü elde ettiyseniz belli ki bu problem sunny de var. neden humax'tan vazgeciyorsunuz? goruntu kalitesi sunny'e gore daha mi kotu acaba?

ben aksamdan beri cildirmis gibi yaklasik 25-30 teker teker karsilastirdim. sd kanallara da goz attim, hd kanallara da. misal digiturkteki tv8 ile, tv'nin kendi uydusundaki tv8'i karsilastirdim: sonuc tv'nin kendi uydusundaki tv8 cok daha net ve puruzsuz geldi. keza TRT HD, TRT 1 HD yi de karsilastirdim, digiturk sinifta kaldi.

bence humax sunny'den kötü degildir yahu.
  • quote:

hocam 2 kez sunny alıp aynı görüntüyü elde ettiyseniz belli ki bu problem sunny de var. neden humax'tan vazgeciyorsunuz? goruntu kalitesi sunny'e gore daha mi kotu acaba?

ben aksamdan beri cildirmis gibi yaklasik 25-30 teker teker karsilastirdim. sd kanallara da goz attim, hd kanallara da. misal digiturkteki tv8 ile, tv'nin kendi uydusundaki tv8'i karsilastirdim: sonuc tv'nin kendi uydusundaki tv8 cok daha net ve puruzsuz geldi. keza TRT HD, TRT 1 HD yi de karsilastirdim, digiturk sinifta kaldi.

Tv nin kendi alicisi tabiki daha iyi bu tartisma konusu bile olamaz.neden 2 defa ayni cihazi aldim cunki hd-sd olarak sunny humaxdan daha iyi bunu kullanmis biri olarak soyleyebilirim.bu tırtıklanma sorunu dier sunny kullanan kimsede yok tek bende saniyordum sendede ayni sorun olmus.ilk bana sunny kutu takildi işte bu sorun oldu arastirdim ettim sunny kullananlarla konustum kimsede yok bole bi sorun.son neyse 2. Secenek humax 9504 alayim dedim(zaten en iyileri 9504-5103) humax takildi bu tırtıklanma sorunu yoktu logolar felan filan gayet olması gerektigi gibi ama hd-sd yayınları sunny den kötü birazda kanal gecisleri yavas biraz kullandim servisi aradim bi mazeret bulup sunny istedim sunny ellerinde kalmamisti.1-2 hafta daha kullandim humax'ı tekrar servisi aradim sunny cihaz geldi dedi cagirdim gelip taktilar ins bunda olmaz tırtıklanma sorunu derken aktivasyon yapildi baktim yine aynı logolarda kırmızı renklerde tırtıklanma var.kablodanmi acaba dedi kablo degistirdim duzelmedi.tv denmi acaba dedim(tv den olmasi imkansiz cunku humaxda olmadi tırtıklanma) 3 farkli tv ye taktim 3'undede sorun devam etti.3 tv de lg markaydı tam diyordum acaba lg ilemi uyumsuz derken sendede sorun varmis.sunny kullanan kimsede yok bu sorun dedigim gibi benim sansim galiba 2 kutudada atni sorun cikti.tekrar degisim isteyecem yine sunny isteyecem bende

• quote:

quote:

Tv nin kendi alicisi tabiki daha iyi bu tartisma konusu bile olamaz.neden 2 defa ayni cihazi aldim cunki hd-sd olarak sunny humaxdan daha iyi bunu kullanmis biri olarak soyleyebilirim.bu tırtıklanma sorunu dier sunny kullanan kimsede yok tek bende saniyordum sendede ayni sorun olmus.ilk bana sunny kutu takildi işte bu sorun oldu arastirdim ettim sunny kullananlarla konustum kimsede yok bole bi sorun.son neyse 2. Secenek humax 9504 alayim dedim(zaten en iyileri 9504-5103) humax takildi bu tırtıklanma sorunu yoktu logolar felan filan gayet olması gerektigi gibi ama hd-sd yayınları sunny den kötü birazda kanal gecisleri yavas biraz kullandim servisi aradim bi mazeret bulup sunny istedim sunny ellerinde kalmamisti.1-2 hafta daha kullandim humax'ı tekrar servisi aradim sunny cihaz geldi dedi cagirdim gelip taktilar ins bunda olmaz tırtıklanma sorunu derken aktivasyon yapildi baktim yine aynı logolarda kırmızı renklerde tırtıklanma var.kablodanmi acaba dedi kablo degistirdim duzelmedi.tv denmi acaba dedim(tv den olmasi imkansiz cunku humaxda olmadi tırtıklanma) 3 farkli tv ye taktim 3'undede sorun devam etti.3 tv de lg markaydı tam diyordum acaba lg ilemi uyumsuz derken sendede sorun varmis.sunny kullanan kimsede yok bu sorun dedigim gibi benim sansim galiba 2 kutudada atni sorun cikti.tekrar degisim isteyecem yine sunny isteyecem bende

Dostum sunny nin boyutlarını paylaşır mısın rica etsem?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

anladim hocam ama bu tirtiklanma sorunu sadece logoda yok bence. zira kanallarin goruntusune de yansiyor bu durum. bence sunnylerin genelinde bu problem var ama pek takan yok :)
  • Kardeş 7103 9502 kullandım rezalet şişi 9103 aldım muhteşem görüntü kalitesi çok farklı 5103 denemedim ama servis bazı tv lerile soun yaşandığını söyledi bide humax 9502 menüsü çok basit geldi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.